Hu mi mindent elhiszünk, de tudod messziröl jött ember.....
Ez a vegyipari szöveg nekem pl "kinai", mint Blunak az elektromosság (bevallom nekem az is kinai)
Kinai feliratot pedig itt középeuropában is lehet eleget látni, elolvasni meg nem tudjuk, de elhisszük hogy az van odaírva hogy billiárdszalon. Ja és nem látok egy kinait sem
Nem értem miért gondolod hogy nem hiszünk neked
Jó reggelt Népek!
Köszönöm mindenkinek. Az idős "már jó helyen" van. Fentről figyel ezután... elvileg mindenkire vigyáz, akit szeretek. Tehát van egy plusz őrangyalotok tegnaptól! Most nagyira kell nekünk vigyázni. 63 évig éltek együtt... mint a borsó, meg a héja. Ez ilyen helyzetben "elég veszélyes".
A prémessel beszéltük az indulásuk előtt, hogy "mi lenne ha" megjelennék... Zs biztosan fényt kapna! Így hát, megmaradt az ötlet "elméleti síkon". (Mondjuk én sem vágyom arra, hogy orrba legyek kormányozva... ) Vannak nem jó meglepetések...
Elhittük Neked! Blue is éppen ezt mondta, hogy csak úgy magától nem megy a folyamat. Most megkaptuk tőled a választ, hogy kell hozzá víz, és meleg, és reaktor! "DINITROGÉNOXID forever"! Bár lenne olyan masinám, amibe lehet ilyet "tankolni". Viszont nézd a jobb oldalát. Ha hitetlenkedtünk volna is, de okosabbak lettünk ezzel. Van vagy 3000 tonna ammónium-nitrátom eladó... ha nem kel el, akkor a tuning piacon "betörök" az új cuccommal!
csak neked, hogy lásd nem vakitok, és valoban taiwanbol pötyögök nektek, most, reggel 7:10kor az alábbi képet készítettem....ez a hotel capital taichung ablakábol készült, és a háttérben talán látszik egy taichungi biliárd szalon bejárata
akármilyen furcsa is, a laptopomon a karakterek kinn taiwanban sem változank meg...amugy meg a taiwani billentyüzeten sem (csak) kinai karakterek vannak, igaz, üőöúűáéó nincs, de az amerikai abc fullba rajta van.
A viz természetesen nem azért kell hozzá, hogy N2O-ra bomlódjon, hanem egyrészt azért, hogy be lehessen injektálni a löttyöt egy reaktorba, másrészt meg azért hogy a (gép által) szabályzott dekompozicio kiszámithato legyen.
Az is igaz, hogy ha az esővel áztatott "pétisot" gyufával melegited nem fog felrobbani, de én ezt nem is mondtam! csupán azt, hogy 155 fok körül el kezd bomlani N2O-ra és még vagy 10 féle másik gázra (NH3, HNO3, N2, O2, ...)
Más: nem vagyok egy gyakori forum hozzászolo,de... idáig talán 3szor irtam be valamit és mindig kételkedve fogadtátok....én nem tudom miért nem lehet elhinni amit az ember leir..............
mikor elkezdtem bontani elmentem egy gurigára a festékboltba.....
VAZZE!
Iszonyat lehet érezni a hiányt.....és sajnos ez előny...........
Sokkal könnyebben lehet a kormányt kezelni - ami ugye érthető, hisz nincs elől plusz súly, szóal keményen ondolkodom hogy fix idomra kellene szerelni, vagyis fejtartó konzolt kellene gyártani (mint az F-eseknél van)
Előnye? Nem a kormányon van a súly, ráadásul szélben nem a kormányt mozgatja a széllökés, hanem az egész motort
Miért van az, hogy egész délután egyetlen hozzászólás nem jelent meg a gépen - pedig F5-öztem is -, most meg egyszerre egy oldal jön. És az időpontokból kiderül, hogy volt hozzászólás.
Délelőtt tuti nem mert eleve délutánt beszéltünk meg:-) épp azért mert 3-ra érek haza
De még ez se zsír, mert MOL családi nap lesz Battán, szóval lehet hogy mocival megyek......a család meg átbuszozik délelőtt és meló után találkozunk.....
A lényeg hogy szombat délelőtt felhivlak - persze ha jó neked a délután amit alapban megbeszéltünk:-)
Azt hiszem, tudom milyen lehet, most Neked ... a nagymamámtól búcsúztunk épp egy hete. Agy embólia.
Kicsit félrevonultam én is. Csak olvasgatok inkább. Meg a kémia amúgy sem volt az erősségem sose.....