Látom még mindig a sisakkal vagytok elfoglalva! :) Az én fejem elvileg S-es, úgyhogy az a sityak valsz. az én búrámat is szorítaná... Még nem döntöttem el. Mert fontos a biztonság, de azért a melegben nagyon tudok ám szenvedni...
A nyár szerintem nem komoly szempont, az integrál plexijét is fellehet nyitni. A szemüveg az egyetlen nyomos érv mellette, esetleg a cigizés
Egyébként amikor más felveszi olvasáshoz a szemüveget én leveszem, mert olvasáshoz nem kell.
Faszi kitépi a taxi ajtaját és rohan a kikötőbe.....
A hajó a partól 40m-re......
Nagy lendülettel átdobja a böröndjét, majd vízbe vetti magát és nagy karcsapásokkal elkezd úszni, majd felmászik a hajóra ahol a matrózok már várják....
Bár az is igaz hogy ugye amit elsőre akartam venni és szoptam vele a LOUISSAL az ZÁRT volt......
De utána jött az emlék hogy tavaly majdnem hőgutát kaptam
Jónak jó a nyithatós- de főleg csak nyáron van értelme.....és ugye mi nem napelemessek vagyunk
De van:-) Mivel jómagam is pápaszemes vagyok - csak épp nem hordom - mert nem érzem szükségét (a bal 1, a jobb 0,5-ös.....) hiszen olyan szöveget elolvasok amit a "jólláttó" kollegák nem.....
De a napszemcsim is diopriás......Én így oldom meg:-)
Még a végén kedvet kapok a felnyitható sisakhoz...annyi infó jött össze!
(Bár még mindig jobban bízom a zárt cuccban... Ha jövőre is ilyen nyár lesz akkor komolyan eltörpölök az ügyön. )
Hát jah aki 8-10 órát lenyom annak már nem csak a sisak dekái számítanak, bár én ilyenbe biztos nem vágog bele. Tegnap jöttem balcsiról én is 130-150-nel, jól viselte (csak a bogarak nem ) bár az csak egy fél órás út volt.
A dioptriás megoldás gyárilag aligha férne bele 160 euroba. Bár szerintem vannak gyártók akik a fejre szabott sisak mellett még szemre szabot szemcsit is szívesen beszerelnek ha megfizetik nekik.
Hát tudod ha 8-10 órát a fejeden van akkor azért számit ám minden deka (igaz én inkáb90-140 között aszoktam közlekedni azt a szelet is kell nyomni.
Buli az lenne ha a dioptriás szemüveget fel lehetne szerelni a szemcsire. Szerintem Blue 2 perc alatt megoldaná (csak neki nincs rá szüksége)
A bal oldalán van egy kis "kar" amit ha felnyomsz akkor a szemcsi lecsukódik elötted,minden más érintés nélkül. Az ellentétes mozdulattal pedig felcsukódik és ott is marad. Ha jó méretet választasz akkor a szemedet teljesen eltakarja, engem kifejezetten idegesítene ha az orromat is érintené a szemcsi része. Így viszont szinte tökéletes számomra. A felhajtható része mondható nehéznek is,de ettől érzem hogy van bent anyag és biztonságot ad.
Itt láthatod azt a kis kart amit fel kell nyomni,hogy a szemcsi előjöjjön:
A Louisban most láttam 139-159 EUR-ért (festés miatt klf az ár)
Valahogy nem jöttem rá hogy lehet a napellenzőt lehúzni, csak ugy sikerült ha jól összefogdostam, az meg ugy nem valami praktikus.Teljesen lehuzva is csak a horizontig lehetett lehuzni- ez nem zavar menet közben?
Mondjuk én a sulya miatt nem vennék nyithatót, mert egy negyed kg az baromi sok!Szemüveg miatt viszont praktikusabb lenne.
Itt vanna khozzá playerek
http://en.softonic.com/search/...