Nem csak ugy lehet felfogni!A kapitalizmus mindig az egyén szempontjábol ésszerü, a közösség mindig háttérbe szorul- ezért kellenek szabályok ,törvények.
Lehet hogy jó ha gép foglalja a helyet, mert ugy néz ki hogy sok munkájuk van és az emeli rnoméjukat .
Egy óra munkáért nem kérhetnek 10 e Ft-ot de ha 3 napig csinálják akkor nem is sok
Én meg aszittem, hogy ez a moslék kapitalizmus majd ésszerűbbé teszi a dolgokat.
A gép a helyet foglalja, csökken a műhely renoméja. Vagy egyszerűen csak szervezni nem tudnak?
Vegyenek példát az eügyről. Amivel régen két hétig feküdtek benn - az ágyat foglalva - azt most egynapos sebészeten levágják!
hmmm! Nem nagyon értem, miért tart egy tank lefestése 3 hétig. Az első nap leszedik, felcsiszolják, szórógitt, új csiszolás, festés. egy nap száradás, + összerakás. ez max 3 nap.
Vagy miért rendelik oda a motort x napon, ha csak 2 hét múlva nyúlnak hozzá.
Na igen, elég futurisztikus a kinézete. Bár lehet, hogy élőben nem ennyire durva.
Az ne zavarjon, hogy a felhajtott állrész vitorlaként funkcionál, mert azt csak városi nézelődésre szabad használni. Azonkívül illik lehajtani. Viszont, hogy ennél külön csak az alja megy fel, az nagy dolog.
Blue!
Lehet, hogy valamit félreértettem, de Nekem azt mondták a DL-re, hogy elemenként 3000-3500( Hápival voltunk bent) és Ő adja a festéket ( Én matt aranyat kértem sötét grafit kombinációval )+ a szétszedést és összerakást is vállalja.
Jövő héten megyek hozzájuk és rákérdezek személyesen.
A szervízkor ráejtettek neki vmi csavarosdobozt, ami összeb...ta a tankot. Ezért bevállalták annak lefújását. Sztem is a legegyszerűbb lenne itt festetni a seggét is, ha már úgyis ott a gép. Jelszó: egy füst alatt.
A tank miért lenne ingyen?-lemaradtam valamiről -ha már csinálják akkor a többit miért nem ott fujatod.(max még 2-3 dl többet kell kevertetniük) Az érdi bólt az tényleg hires a jó áráról, és választékról.
Aposom Suzukiját most fujták meggybordóra 7 összetevője volt és nem csak metálszemcse de még fekete is van benne. Akikeverés is jelentős tétel.
ezé mondom hogy kellene infó hogy általában mennyi egy idom.....mert ugye a 2 ülés idom kb 3dl festék....na jó legyen 5......
A metál festék literje Érden kb 5000huf....vagyis a festék max 3000 lenne......erre már csak a munka jön (meg a matrica, hiszen gondolom azt nem hagyják ki:-)))
Hát felhivtam a Zsolt nevű emberkét, de az volt amire számítottam:-)))))
Vagyis 3000ft az csak egy álom.....hiszen majdnem a festék ennyi......szóbal biztos nem jönne ki ennyiből 1 elem.....
Vagy csak nekem nem?
Ha tudsz valamit akkor esetleg intézhetnél valamit számomra:-)
Nem lennék bunkó:-) se hálátlan :-)
Azért "figyellek" benneteket.
Jóccakát!