Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thanx!!!
de az eredetiségvizsgán nem tüntetik fel a régi v uj tulaj, vagyis a vizsgát kérö személyét??
Jól tudod az fizeti.
Attól még a tulajdonjog nem változik.
Az eredetvizsga nem névre hanem a járműre vonatkozik.
urak!!!
jol tudom,h a teljesitményadot az fizeti erre az évre,akinek a nevén van a vas jan1.-én??!!

ill.ha tavaly dec forgalombol 6honapra ideiglenesen kivont,akkor adasvétel/átiratás napján automat forgalomba helyezödik és akkor az uj tulaj fizeti az ezévi teljesitményadót?

illetve az eredetvizsga 60napig érvényes...de ki nevére kell szólnia? a jelenlegi v uj tulajéra???
nekem meg vmikor tavaly összel volt 26.666km...
a 27.777 még messzevan,nemigen éri meg nálam...
Bejáratós
Tegnapi termés, bár csak 60 km-t gurultam:
ceglédiek. egyik haver sv-jén ilyen finster dob van...szépen duruzsol..
jófogáson nézz szét...van a egy vértesszőlősi srác, neki van gyári gs kipufija...
Szia!
http://www.finsterkipufogo.hu/ Én Ltz 400 ra vettem haszáltan. Szép hangja van.
Sziasztok

Van egy 2003-as GS500-am, előző tulaj által kibelezett kipufogóval. Kezd az őrületbe kergetni a hideg hangja, idén jó lenne lecserélni. :) Minden nap használom, évi 8-9 hónapot, jó lenne valami halk auspuff. A gyári 150e körül lenne, ez nem igazán opció. Mit tanácsoltok? (dob típus, honnan, kivel, ...). Dunakeszi, Bp és vonzáskörzete előnyt élvez.

Köszi, B.
ment privát üzenet!!!
Heló Népek!

Egy barátomnak keresek Gs500-at, 400e forint a plafon. Ha valakinek van innen ebben az árban (alatta is jó), ne tartsa magában.
köszi.
A Székilátót szeretem, arra csillant fel a szemem, de tény hogy ide nincs közel.
Mit akarsz te Egerszegen?
Na fent van a kipufogós videó is.
10 éve szerel motorokat a csávó, őt ajánlották
Azt hiszem okosabb lenne, hozzá értőnek az orra alá dugni...
Akkor a szivatót is megnèztem, köszönöm
Ahogy RC 51 is írta. Hidegen szegény a keverék. Nem gyullad meg, csak távozás után néha a kipufogóban...
A szegény keverék a szívató hibájára utál. Vagy el van teljesen vagy részlegesen dugulva a szívató fúvókája vagy falsol a szívató dugattyújánál levő tömítés, ami idővel kirepedezik, és enged be levegőt is...ez az egész motorüzemre kihat.
Nem tudom mi az, de az egész nagyon egészségtelenül szól...
Raktam fel videót a pisszegésről, annyira nem adja át a videó a pisszenés itt inkább kopogásnak hallatszik de nem az..
Nagyon frankó gumik
Kicsit meg szűkítettem a majrécsikot de még nem az igazi, bár ha jönnek a nyári melegek akkor az is eltűnik
Mondtam, és hamar be is melegszik, nem kell várni pár km után már lehet is csapatni!
Délelőttös vagyok a héten motoros ruhában nem volt hideg...
Ma leteszteltem a sport demonokat.. Baszki tapad mint állat :D ma úgy döntöttem hogy már csak 1,5 cm majrécsik van, tényleg jó ez a gumi