urak!!!
jol tudom,h a teljesitményadot az fizeti erre az évre,akinek a nevén van a vas jan1.-én??!!
ill.ha tavaly dec forgalombol 6honapra ideiglenesen kivont,akkor adasvétel/átiratás napján automat forgalomba helyezödik és akkor az uj tulaj fizeti az ezévi teljesitményadót?
illetve az eredetvizsga 60napig érvényes...de ki nevére kell szólnia? a jelenlegi v uj tulajéra???
Van egy 2003-as GS500-am, előző tulaj által kibelezett kipufogóval. Kezd az őrületbe kergetni a hideg hangja, idén jó lenne lecserélni. :) Minden nap használom, évi 8-9 hónapot, jó lenne valami halk auspuff. A gyári 150e körül lenne, ez nem igazán opció. Mit tanácsoltok? (dob típus, honnan, kivel, ...). Dunakeszi, Bp és vonzáskörzete előnyt élvez.
Ahogy RC 51 is írta. Hidegen szegény a keverék. Nem gyullad meg, csak távozás után néha a kipufogóban...
A szegény keverék a szívató hibájára utál. Vagy el van teljesen vagy részlegesen dugulva a szívató fúvókája vagy falsol a szívató dugattyújánál levő tömítés, ami idővel kirepedezik, és enged be levegőt is...ez az egész motorüzemre kihat.
Délelőttös vagyok a héten motoros ruhában nem volt hideg...
Ma leteszteltem a sport demonokat.. Baszki tapad mint állat :D ma úgy döntöttem hogy már csak 1,5 cm majrécsik van, tényleg jó ez a gumi
de az eredetiségvizsgán nem tüntetik fel a régi v uj tulaj, vagyis a vizsgát kérö személyét??