Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fotót!
Metzeler 888-as fehér oldalfallal....brutál jó....most vettem :)
Ha a revolution-nál veszed 2e-ért lecserélik (azt hiszem /db), de ebben természetesen benne van a centír is, sőt tudod a műhelybe is vitetni, így nem kell hurcibálnod. Szólnak ha megjött, odagurulsz ledobják a régit, fel az újat és már mehetsz is. Érdemes rászánni a SD-re, nem fogsz csalódni!
Sejtettem, hogy ezt fogjátok tanácsolni. Az a legdrágább, bár nincs nagy különbség.
Mennyibe került neked? Drágán cserélik le?
Milyen különbséget érzel a régi gumihoz képest?
Sport demont! Most vettem rá nemrég, kibaszott jó!
michelin Pilot street, elírtam!
Sziasztok!
Új gumit szeretnék vásárolni a GS-re, és a sok-sok olvasásban, tesztben, véleményben már elvesztem.
Szerintetek ezek közül melyiket válasszam és miért?
Michelin pilot sport
Pirelli Sport Demon
Metzeler Lasertec

Üdv.
Szia meg lehet kérdezni mennyi volt a csővel együtt és hol? csak érdeklődésképp. Ha itt nem alkalmas akkor profilomban az emailem! :)
üdv. milyen kipud lenne ? Gs 500 ra jó ? várom válaszod üdv
Szia.van kipum.ha erdekel 703179083.udv P.
Ìrtam ;)
Szia!
Abszolút megéri! Isteni hangja lett tőle, mély, harapós lett teljesítmény nem csökkent, inkább nem nagyságrendekkel de egy kis nyomatékot nyert neki.. írj privátban ha érdekelnek a részletek
Sziasztok!

Bocsánat a reklámért, de hátha valakit érdekel.
Eladó GS 500-asom: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-9939070
sport kipuff esetén érdemes egyel nagyobb fúvókát betenni (MZ mocié pont jó és a futár motorosboltban max. 300 ft-ba kerül) és úgy megcsinálni egy szinkront.
A nagyobb öblítés hatására szegényebb lesz a keverék (gyertyakép)...ami ugye nem túl jó a szelepeknek....ezért kell a nagyobb fúvóka.
Üdv Levi . Látom raptor dobod van fennt . Mennyit változott a mocid hangja ?? Megéri beszerezni ? Teljesítményed nem csökkent ? Hol lehet ilyet venni ? Üdv
üdv. Suzuki GS 500ra keresek sportdobot. Van valakinek esetleg tapasztalata, változik e tőle a motor hangja ? Megéri beruházni egy ilyenre ? A motor teljesítményére milyen hatással vannak ezek a sportkipufogók ? Hol lehet ilyet beszerezni ? Üdv
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
NEM én hirdetem,csak megláttam,és emlékeztem,hogy közülünk valaki ilyesmi áron keres gépet.
nem tudtam...nekem a k1-en gyárilag állithato volt/van...
ma volt megnézni egy srác...került vele 1 kört...elvileg kedden jön a pénzzel...de ilyet már hallottam többször...hiszem, ha látom...
az utod ma este v holnap jön...
Tévedsz, a 2004 utániakon már a tök szimpla fék- és kuplungkar volt gyárilag is. Egyébként semmi hátrányát nem érzem, nekem pont kényelmesek így.
@akibor000 @Quadállat
Köszi, jövő héten kiderítem finster kipu mennyibe fájna, szimpi az oldaluk. Vaterát jófogást ebay-t bújom egy ideje, van is pár (nem gyári) amit kinéztem csak jobb lenne nem berendelni németektől vagy angoloktól vaktában egy gépágyút. :)
A Te adataid elkérik mint kérvényező az eredetvizsgálatra nálam is ez történt, lefénymásolták az adataim szem.igazolvány stb. megbízási szerződés és kész. Jobban nem szoktam belebonyolódni mert mind1ik jármívemnél erre szakosodott "brigádot" bíztam meg amit meg is tettek kemény 4ezer forintért.
ezt már kigugliztam,de az utóbbi kérdésre nem kaptam választ belöle...
a tiéd akkor már cserélve volt vmikor,mert gyárilag állithatot raknak rá...
irja is a manual,h hogy lehet komfortot beallitani.
Itt találod a menetét:

http://eredetisegvizsgalat.aut...