Nálam nem tolerálta a hirtelen mozdulatokat.
Tartós, de kemény gumi. Hátulja gyakran megcsúszott, de volt hogy az elejét is sikerült megcsúsztatni...kanyarban.
Köszönöm, annyi hogy még át kell festeni a felnit, de az már a kisebb gond. Teleszkópot ígyis úgyis újítani kell, görbülni szerencsére nem görbült. Aztán hogy a csapágyakkal mi a helyzet még nem tudom, de biztosan az se tett neki jót hogy háromszöggel a felniben mentem még vele 15km-t mire hazaértem, gumikat is ígyis-úgyis cserélni kell szezonra. Egyébként ha tényleg csak a felni akkor nagyon olcsón megúsztam :) Azon csodálkoztam a kipufogó hogy nem szakad le, vagy a blokk hogy nem kapott, jó 15cm-s padkáról beszélünk... Igaz rántottam egyet rajta mikor jött a padka meg szinte felugrottam, de akkor is, jó motorok ezek a gsek! :) Egyedül a tökeimet vertem be nagyon csúnyán, még másnap is fájt... :D
Es csori meg egy rendes villantos feket se kapott,nem veletlen hogy osszekaptak magukat oszt kinyogtek azt a kimondani is nehez nevu ezres nakedet k5 blokksl.
Bocs de beletorik a nyelvem abba a sok s-be meg x-be.
Jól sejtem hogy ez nem eredeti SHARK bukósisak? Azokon mindegyiken nyomtatott nagy betűkkel van írva a márka és kicsit szebbek is, ez túl egyszerű. Az asszonynak nézünk bukót használtan hogy ha néha jön velem akkor legyen neki is. De nem akarok Kína szart venni az nem védi meg ha valami történne...
Szerintetek?
Egy bontóssal beszéltem aki azt mondta, hogy a régebbieken másik oldalon van a féktárcsa. Már én is látom hogy a jobb oldalon van mindegyiken. Átrepültem este egy körforgalmat ami nem volt kivilágítva, se kitáblázva még mikor csinálták :) Fasza kis padkával van körülvéve. Az első felnim széttört, a hátsót talán lehetne görgőztetni de inkább nem eröltetem. A kérdés még mindig adott, a régi gs felnije jó-e az újabbra? Én is tudom, hogy van 50-60ért szett, de annyiért gumit is rakhatok a másikra, mert töredékéért megkapom...
tökös, mit szivsz??aggyá nekünk is!!!
milyen másik oldalon???
jobb oldalon van a féktárcsa elől is hátul is...
jofogáson árulnak egy k5 gs500 felnit elsőt hátsot 50ért.
Sziasztok srácok. pár kérdéssel fordulnék hozzátok. Sikerült elintézni a gs-em még szeptemberben. Az első hátsó felnim kuka. 2006os Gsről van szó. A kérdésem az lenne, hogy a régebbi típusét befogadja-e átalakítás nélkül? Azt már tudom, hogy a féktrácsák a másik oldalon vannak, de hát az legyen a legkevesebb, vagy befolyásol az valamit a menettulajdonságon? Esetleg akinek kéznél van a motor, első-hátsó tengelyátmérőt tudna nekem mondani? Sehol nem találok infót róla. Előre is köszönöm a segítséget! Sziasztok, további szép napot! :)
ahogyan irom is az adatlapomon, nekem volt gsr600...3honapja adtuk el.....és fateren tanultam vezetni tavaly nyáron...hát igazábol szerintem a gsr kezesebb joszág, kevesebbet is fogyaszt.....a yamahában talán inkább a nevét kell megfizetni meg talán a müszaki anyagminősége jobb picivel....a gsr-nél én is hallottam már ilyen vázrepedős dolgot, de állitolag ezt javitották 2010környékén...
meg egykor magy hibája volt mindnek a feszszabályzo, amit garanciában cseréltek,ha viszavitted...a miénken is kilett cserélve, és soha semmi baja nem volt...miénk 2008as volt...37e kmrel lett eladva mult decemberben...
Meg kakucsringel?
Tartós, de kemény gumi. Hátulja gyakran megcsúszott, de volt hogy az elejét is sikerült megcsúsztatni...kanyarban.
Olcsón megúsztad, ha csak a felnijeid mentek szét!
Bocs de beletorik a nyelvem abba a sok s-be meg x-be.
Szerintetek?
milyen másik oldalon???
jobb oldalon van a féktárcsa elől is hátul is...
jofogáson árulnak egy k5 gs500 felnit elsőt hátsot 50ért.
Mit sikerült alkotni vele, hogy mindkét felni kuka?
meg egykor magy hibája volt mindnek a feszszabályzo, amit garanciában cseréltek,ha viszavitted...a miénken is kilett cserélve, és soha semmi baja nem volt...miénk 2008as volt...37e kmrel lett eladva mult decemberben...