Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót! A hahun fentlévő GS 500-ak árából indultam ki. Van több 6k fölötti GS 500 E, kicsit fiatalabbak, de van, amin semmi nincs.
Ne bántsd, érthető, hogy jól szeretne kijönni belőle, de sajnos a Hollós nagyon odavágott a felvásárlós akciójával. Csak azon negyed misit bukott mindenki, plusz ugye az elévülés is már eleve az 1,2M-ból indult innentől mindenkinél és akkor még mindig az F-esekről beszélünk, ha jól emlékszem 200e volt a különbség, így a Naked már csak 1M-ért vihető volt 0km-el. SzuPe ezért is mondom, hogy 500-550e körül összeteheted a kezed és ha szerencséd van nem pont a próbakörön fossa el magát a teló, mint nálam tette egy kp-s vevőnél (előző hétvégén kivittem SK-ba, persze hogy bekátyúztam ataaa mögött).
Mondhattam én utána már bármit a nagytudású kísérő azonnal eltemette a vevőt, hogy ezzel tuti felmegy az első fára (a marhája, egy telószimering csere miatt, amit megcsináltattam volna Nekik). Na de nem bánkódtam, megcsináltattam, aztán vitték 600e-ért, ahogy mondtam...
Ez azért ebben a formában nem igaz, mindkét oldalt letettem az első évben, de "csak" szúszás volt, ütést nem kapott, védett mindent az idom, az volt javítva, plusz ugye tükör meg karok., de ennyi, kifogástalan volt, még elengedett kézzel sem szitált be (igaz időben szervízeltettem mindig).
Ronda a szine,vicces a kormany es a tukor,neked valo.
de geciiii.....
Wow, értem köszi.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
GS közeli ára van :)

Hahó hahó...jó drágán vennék olcsó motort...esetleg valaki??
Trájumf nem kell mert a platós autó nagyon drága...nem kapni a mi utcánkba :))
elkótyavetyélted.....az a baj! :)
Pedig ha olyan arányban árultad volna mint ez a csóka...még mindig meglenne....sőt!
évről évre drágábban árulhatnád!
...ehh :)
Ráadásul te nem is borultál vele, ha jól emléxem, szóval tök gyári volt.
34ekm ha jól emlékszem, hátsó doboztartó konzol, platni, felnicsík és carbon matricás (M3) szinterezett kormány felsőhíd. Új papucsok és láncszett, kb Ennyi. ;)
Mennyi km volt benne, ill. volt rajta vmi extra vagy széria volt?
Nekem K5 F (idomos) 600e-ért ment el, 2006-os első forgalomba helyezéssel.
Nem elvenni akarom én sem a kedved, de 500-550e körül már örülhetsz (szerintem) :/
Köszi, hát majd meglátjuk. Nem nyerészkedni akarok rajta, de túl nagyot bukni sem szeretnék. Sem fizikailag (úgy mondjuk semekkorát :) ), sem árban.
CBF 600S, vagy GSF 650 S-ekkel szemezek.
Tyí, déli országrész, asszem Szeged környéke, de nem akarok hülyeséget mondani. Postán küldte el a srác.
bárdibol JT lánc,fogaskerekek megvéve, ferodo fékbetét megvéve,
eneos 10w40citymax olaj, mannfilter olajszürő. hiflo levegőszürő szakálmetálbol, fékfolyagék is cserélve lesz...ma ebéd után nekiesünk...akksit yuasat vettünk bele...igy már tényleg több,mint 35e ftba kerül...41300 lett a vége..:)
ezigen...szép árat kérnél érte...valszeg idén is még ezt fogod használni,ha nem adod alább...amugy meg mi a terv az utodját tekintve?
Köszi a választ. Helyileg hol van ő?
Csak a tank volt fényezve, azon volt egy 3-4 cm-es sérülés
Tekintve, hogy a tank is a farokidom is fényezve lett, sanszosan nem csak eldőlt a motor...
Szia! Itt a fórumon ajánlották a kollégát. Tóth-Pál Péter (petyaa89@freemail.hu). A bukócsövemet is ő csinálta. Elég szép munka szerintem. Ajánlom!
Szia. A dobhoz az összekötőcsövet hol csináltattad?
Sziasztok! Hosszas gondolkodás után egy elképzelt típusváltás miatt eladóvá vált a GS500-am.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-9856870
Ha valakit érdekelne keressetek bátran!

(Valószínűleg ennyiért a kutyát nem érdekli, de elherdálni nem szeretném, mert eléggé vigyáztam rá és rendben van.)

Széles utat és mielőbbi tavaszt kívánok!
áh,kalkuláltam tegnap egyet bárdi honlaprol,céges kedvezménnyel elég pofás árak lesznek...
most ujraszamoltam, 35ből kijön.
Több lesz az, mint 35...
Ha a gumi nem repedezett, akkor szerintem felesleges lecserélni, viszont a fékfolyadékot lecserélném, azt elvileg 2 évente kéne, de ha 5 évet állt, akkor pláne nem árt neki. Az nem sok pénz.
huh,lesz vele probléma.
aksit átraktam az enyémböl...raktunk uj gyertyákat és 3.próbára beindult...
elsöfékek 0mm vastagok, hétfön csere.
lánc,fkerekek gatya,az is csere.
olajcsere,szürök cseréle.
ugyhogy most lehet rákölteni v 35e ft és mehet...
gumik 5évesek,lehet azt is le kéne dobni...