Köszi srácok. Tudom, hogy a sport demon-t már régebben is nagyon dícsértétek/dícsérték (valamikor aktívan feljártam, több 1000 oldalt végig is olvastam) de jelenleg időm, se energiám erre. :) Köszi mégegyszer, sport demon lesz! :) Egyébként postaköltséggel együtt 18ért szereztem első-hátsót :) Szép estét mindenkinek!
Én most rakattam fel zsír új pirelli sport demon gumikat előre hátra. Nagyon meg vagyok vele elégedve hihetetlen jól tapad és olyan könnyű döntögetni mint egy simsont vele.. :) nekem is ezt ajánlották és nem bántam meg
A guminak nem a DOT számát kell nézni, hanem az állapotát. Lehet az fiatalabb 4 évesnél, és mégis előregszik ha mondjuk állandó napnak van kitéve, de a legtöbbet a különféle mosósamponok ártanak neki. Aztán volt nekem 10 évesnél öregebb gumi is amivel semmi bajom nem volt, pedig használtam rendesen.
7-én megy a GS műszakira, de előtte még a telót meg kéne csinálni. Remélem egyik hétvégén Bigoneoszi be tudja vállalni. Aztán meghirdetem.
Hovátország meg Kakucs érdekel, de addig meg kell találni a bogarat a gépezetben. Nem a nyomásszabályzó az, valószínűleg egyszerűen túl sok benyát kap. Gondolom amikor felrakták a tatai borzasztót, hasraütésszerűen megnövelték a benzin mennyiségét...kalapáccsal.
Amúgy hogy lehet állítani a keveréket ezeken? Van valahol egy USB csatlakozó és számítógéppel, vagy az injektort kell babrálni mechanikusan?
Első körben elviszem oda, ahova Roll szokta vinni a CBR-jét. Végső esetben a komáromi Hondához.
Egyébként mennyibe kerül kompletten tartó platni doboz?
http://www.kelomotor.hu/doboztarto.html
http://www.euromotor.hu/news/n...
Látom bontásra váró GS500-at nálad, véletlenül nincs jó állapotban lévő
hátsó lábtartód?
Köszi!
Üdv!
Attila
Nem lesz olcsó.. R17.Hu n első 25000 hátsó 29000
...használt gumit vett.
Hovátország meg Kakucs érdekel, de addig meg kell találni a bogarat a gépezetben. Nem a nyomásszabályzó az, valószínűleg egyszerűen túl sok benyát kap. Gondolom amikor felrakták a tatai borzasztót, hasraütésszerűen megnövelték a benzin mennyiségét...kalapáccsal.
Amúgy hogy lehet állítani a keveréket ezeken? Van valahol egy USB csatlakozó és számítógéppel, vagy az injektort kell babrálni mechanikusan?
Első körben elviszem oda, ahova Roll szokta vinni a CBR-jét. Végső esetben a komáromi Hondához.