Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért van még egy-két régi is.
még nem jutottam oda,h megnézzem élöben azt a motort...a saját gs-en meg tavaly szerelövel csináltattam...
Hááát azt hiszem régen nem volt ennyi....
Híg ez már mint a libafos.
ha a saját szemeddel nem látod..és a józan paraszti eszed is cserben hagyott...a google sem a barátod már...akkor tök fölöslegesen tépném a számat.
Fém színe van és olyan mint egy csavar....
melyik a leeresztöcsavar??

amugy nem az enyém a gép...
egy falumbeli haver apjáé...
ma hivtak telon,h menjek már át segitsek beüzemelni...2011ősz óta nem ment,be se inditották...
nekik k2 van,enyém k1.
van leengedőcsavarja...de sanszos ,hogy már beszáradt..
..ennyi idő után szerintem szedd le az egész kócerájt...pucold ki...cserélj talp tömítést...szinkronizáld...és használd..
...a következő pihenő előtt viszont engedd le..
srácok...a gs500 karbijábol hogy kell kiengedni a trutyis 4éves benzint illetve le lehet e venni könnyen a karbi alját az ülepitöket takaritani?
Köszönöm!
milyen parázs vita alakult itt ki :) elsőre egyébként mikor elolvastam a mondatot én úgy értettem hogy "menjen. 80 körül" tehát 80 km/h körül menjen. Mindegy is, én a nagymotorozás előtt 45e-ért vettem egy szimót nagyon retek állapotban 2008 körül, ráköltöttem 2x ennyit, hogy ki is nézzen valahogy meg menjen is, majd eladtam 2012-ben 34 ezerért :D
Külsőre jobban nézett ki talán, volt hozzá gyári blokkom meg egy 60 ccm-es utángyártott henger , fejjel együtt, egy rahedli alkatrész. Igazából ugyanezért adtam el mint most Te szeretnéd, szerintem 80 az tényleg sok.
ma jó idő van,lehet keringeni egy jó nagy karikát...!!
már írta,h 80at szeretne!!!
feladom...neked van igazad..
Na jó hát te sem vagy okosabb mint aminek mutatod magad.. Szerinted minden úgy van jól ahogy azt elgondolod... A 80 körül szerintem egyértelmű hogy nem 80 forint.. Hanem 80 ezer.. A te kijelentésednek két része volt, az igényesen lelakott szar az első rész a célzás hogy szar amire reagáltam ezt-->>Műszakilag teljes jó. Csak a festés csúnya de munkába járásra vettem és az volt a fontos hogy menjen.
A másik fele pedig az ár amire írtam hogy 80 körül.. Értelmes ember motor eladáskor 80 ezerre gondol nem 80 forintra..
"Csak a festés csúnya de munkába járásra vettem és az volt a fontos hogy menjen. 80 körül.. "

Szavazás! Ezt ki hogyan értelmezné?

A pontot oda teszi...azt értelmezzük! Tehát ha még a pont ott is van akkor 80 Ft körül??
Rendben!
Kapsz érte egy 100-ast.....nem eurót...hanem forintot!
Próbálok valahogy a kis ostoba szintedre kerülni.....de kudarcot vallok...ezt beismerem.
Volt itt hozzád hasonló okos egyed...sőt az egyik még TITINGELT is.
Üdv az őseidnek és a tanáraidnak is .....
Szerintem te nem érted a szöveget.. HA nem lett volna ott pont akkor neked van igazad. (szerinted nekem az volt a fontos hogy 80 körül menjen erre gondoltsd szét van fingatva...) De mivel külön van ezért magyarázol itt hülyeségeket...
Műszakilag teljes jó. Csak a festés csúnya de munkába járásra vettem és az volt a fontos hogy menjen. 80 körül..
"Fontos hogy menjen" után van egy pont amivel lezárom a mondatot! A 80 körül új mondat ami az árra vonatkozik!
Talán szövegértés nuku?? A pontot észre sem veszed? A következő válaszomban pedig írtam hogy már mondtam az árat, ha vissza tekintettél volna 1 hozzászólást megláttad volna hogy 80 körül te IQ harcos!
Gondolkodj, mielőtt elkezdenél Gyerekes módon "oltogatni"...
Hát én feladom!
Hogy az anyámba fogalmazzam meg ennek az idiótának ,hogy írja már le a szaros motorjának a kibaszott árát?????????
Úr Isten...ettől inkább még ingyen sem kéne semmi...
Most komolyan....
Visszaolvasva az egész baszott hajcihőt....melyik az a kritikus pont ahol ez az IQ fighter elcsúszik a kérdésen?????
Miről beszélsz? Nem azért adom el mert szar! nem is vettem volna meg... Úgy megy ahogy mennie kell nincs vele baj! A festés meg olyan amilyen.. Ott a gs, azzal járok mindenhova, felesleges lett.. ezen mit nem értesz?
Na most vagy én kérdezek ,hülyén...vagy szövegértési problémáid vannak...esetleg próbálod terelni magadról a szétgányolást..
..Mi a lényeg?
Nem kertelek, 2 hónapig jártam vele amíg meg lett a GS. Mondtam..
jahh hogy szét is van fingatva.....
Ne kertel...mennyit szeretnél érte?
Műszakilag teljes jó. Csak a festés csúnya de munkába járásra vettem és az volt a fontos hogy menjen. 80 körül..
4 nap volt asszem.
Hát én két órát baszakodtam vele
Bár ebben benne volt egy gyors mosás is.. Meg fék tisztítóval lemostam a felniket ahová majd a csík megy, hogy le zsír és portalanîtsam hogy tutira tapadjon
unalmas téli napokon restaurálgatnék valami jó régi szart...ami jól mutat majd a nappaliban a többi mellett :)
Az a vaz es futomu alkalmatlan volt a 1,5 loero kiszolgalasara is.Ujonnan.
Mint mutargy lehet erteke szep allapotban nezegetni,ez olyan mintha lehanytak volna majd huszevre elastak.
Es ebbe berknad az otloeros rotakapamotort?
Raulsz a rugok felutkoznek.egy kinai bicikli egy dongomotorral lealzza mind kenyelemben mind sebessegben.
Es az max 100 bol megvan.