Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkeresnéd nekem? én nem találtam még máshol!
Na jó én most kicsit kiakadtam.. Felhivtam egy Suzuki szervizt és azt mondták h 24e Ft egy lancfeszito.. Ez tuti h japán... Valaki tudja a cikkszamat? Vagy h hol lehet utangyartottat szerezni? Csak mert olvastam h valakinek karbiszinkronnal meg szelephezag allitassal együtt 16e volt..
pár napja keresgettem gs-hez alkatrészeket...vhol 6300ért láttam szelepfedéltömitést...
Ha minden igaz akkor a főtengelyt R.T jelölésre kell állítani és az EX tengely 2 es jelölése függőlegesen néz, az IN tengely 3 as jelölése valamivel elforgatva a függőlegestől a EX vezérmű tengely irányába, elvileg így. Erősítsetek meg légyszíves :D
A vezérlés összerakásáról van valami leírás ? Mit mihez kell nézni?
Tegnap mentem az utolsó köröm a simsonnal.. Elvitték
Sziasztok!
A szelepfedél tömítést kellene cserélnem a GS-emen(gs500E 2000évj.), szerintetek ez jó lesz rá:

ARI / Athena 083-79
http://motoralkatresz.eu/termekek/Athena_ARI/083_79_szelepfedel_tomites/

Köszi a segítséget: Kri
Hát itt a lapkás soros kéthengeres 2 szelepes: 18.200,-

Munkadíj lapkás állítású motoroknál:
Egyhengeres, kétszelepes: 14.300.- Ft
Egyhengeres, négyszelepes: 16.500.- Ft
Soros kéthengeres, kétszelepes: 18.200.- Ft
Soros kéthengeres, négyszelepes: 24.800.- Ft

Óbudán a Kékholdot már többen dicsérték, én még nem voltam ott, nem ismerem az áraikat.
http://mirekmotors.hu/motorsze...
Ahol érdeklődtem suzuki márkaszerviben ott 15 ért csinálják.
én nem járok sehova...
eddig én magam csináltam a gs-en minden szervizelést. de ilyesmihez nem értek!
Mé, az nem jó ahova te jársz?
budapesten v környékén ki tud ilyen beállitásokat elvégezni? haveromnak is van egy gs-e...abban is van már km bőven,de még nemvolt rajta ilyen beállitás az elmult 15évben...
Hát könyv szerint 6000-ként kell és valszeg nem véletlenül írták elő. Szóval a tiéden már qrvára aktuális lenne... Sztán ki tudja, h az előző tulaj csináltatott-e rajta egyáltalán. Ha ennyit mentél vele, akkor már egy karbiszinkron se ártana neki.

Nagyon kicsi a tűrés, mint azt visszaolvasva láthatod, nem egészséges a motornak se a nagyobb se a kisebb hézag. Az eltérést meg nem is biztos h észreveszed a motoron.
Rendben,köszönöm,ha kell szólni fogok :)
Hali, véleményem szerint egy ellenőrzés ráférne h jó értékekkel bír-e. Nekem 31E van a motorban de ha már szétszedtem megnézni középértékre hoztam hogy 12-20E km ig ne kelljen lebontani megnézni. Viszont ennyi kilométerrel semmiképp ne rakd vissza a tömítést tuti tropa (suzuki kereskedőknál kb 7200 Ft, illetve ha kell lapka 3200 ért tudnak mindezt 3-5 nap alatt beszerzik) HA esetleg kelleni fog lapka és pont 2,65mm vastagra lenne szükséged szólj és elüzletelhetjük, mert ezek már nekem nem jók:) Természetesen semmi kopás nincs rajtuk, furcsa is lenne:D
Sziasztok! A gépemben 60000 km van mióta az enyém 25000-et mentem vele. Kérdésem,hogy a szelephézag állítást ajánlatos e megcsináltatni e akkor is ha egyébként gond nélkül megy a gép. Vagy mennyi az a lefutott km ami után ajánlott?Előre is köszönöm a választ.
Nézelődni kell sok helyen soxor, én anno a vaterán vettem a ciberéhez givi konzolt egy 10-ért, aztán szintén vaterán givi maxia 52-es topcaset 30 ezerért platnistól + a kiscsávesz vmi Gilerához még egy givi konzolt is adott hozzá.
Köszi srácok! nem egy olcsó mulatság simsont elviszik, annak az árából beruházok rá
Közben nézek használtan is, hátha olcsóbban kijön
jófogáson is nézelődj....én sv650hez ott leltem egy faja 42es givit konzollal 35ért...ráadásul kb 5utcányira volt tőlem..
Jóáras!