Én zártat keresek,nem szeretném felnyitni.Nolant,Mtrt,Probikert találtam 40-50 körül.Csak nem ismerem annyira a bukópiacot.Nagyon régóta megvan a mostanim,csak már lassan elhagyok róla minden kiegészítőt,meg a plexi is karcos már.
Én is megfizethető, de csendes nyitható állú sisakot keresnék (50k HUF-ig), kizárólag újonnan. Nem találok. Most egy zárt Kappa KV-4 Jade-m van, amit szörnyen utálok: bár kényelmes, de rohadt hangos már 120 körül, párásodik és nehézkes le-/felvenni a szemüvegem miatt.
Már vagy 3-4 sisakot elkoptattam az évek során, általában felnyitósakat. Ezek alapból hangosabbak és csupasz motorra ezért nem is ajánlom, de a DL-en van szélvédelem. Van egy zárt Nitro sisakom is, ami meglepően jó sisak, de nem túl ismert/kedvelt nálunk. Könnyű és viszonylag csendes is, amúgy Angliában állítólag vezető gyártmány. Aztán a Laser is bejöhet még vagy HJC ebben a kategóriában.
neeem...nem arra értettem...nézd meg a legelsöt,h mit idéztem...
amit bogyo linkelt,az látszik 1tagunak...ez meg amit én fotoztam és beszurtam,az az én törött fékkarom...
A régi bukóm eléggé megkopott.Véleményekre volnék kíváncsi.Olyat keresek,amiben alacsony a szélzaj,és a napi5-600 km megtétele után is kényelmes.(max.50.000 et szánnék rá)
Kinek mi vált be?
ma olyan fura,eddig még soha nem hallott zakatolo hangot hallottam a gsből lentről a hátso kerék felől...lehet,h lassan cserés lesz a láncszett...még a gyári van fent 15éves és majdnem 28ezret futott...
áh, szelephézag ellenőrzést állitást nem merek magam nekiindulni...karbitakaritást elválallnám...jjutub video alapján nem vészes csak sokat kell szerelni...
ajánljatok már valakit aki ezeket megcsinálja nekem...délpest környéke(netalántán soroksár) előnyben...
Keress ra a honlapjukon.
amit bogyo linkelt,az látszik 1tagunak...ez meg amit én fotoztam és beszurtam,az az én törött fékkarom...
Kinek mi vált be?
ajánljatok már valakit aki ezeket megcsinálja nekem...délpest környéke(netalántán soroksár) előnyben...