Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A régi ezres nem játszik. Ahogy Dipshit írja, nem olyan jó gépek. Amúgy nem ragaszkodom az újhoz, de használtban még nincsenek.
Az 1000-res DL (első generációs) közel sem olyan jó mint a 650-es... erősnek ugyan erős, csak a többi része nem annyival jobb a kicsitől, mint amennyivel a blokkja többet tud. Szóval hiába az erő, ha a perifériák elmaradnak az elvárhatótól.
Ilyesmi nem játszik? Csak újon agyalsz? Csak mert nem hinném, hogy az XT és a mostani között nagy különbséget érezhetnél! Ha meg kell a nm, de az újat sokallod még a "régi" literes dlt sem kell leírni (szerintem)! Mondanám a versys-t is, de abból egy eladó használtat sem láttam (mármint az ezresből).
Valszeg meg is siratnám.
Persze, hogy csak csere! Az ezredese tetszene nagyon, de hát az ára.... 3,7-et nem adunk egy motorért, annyira nem megy jól. Ha eladom, akkor az új XT játszana - de még csak megemlítettük Zsuzsámmal.
Pedig magas embereknek az való. Nagyon kezes gép, nem kell tőle tartani, nem gixer típus.
23kerben is faja napfényes az idő.
29fok.
meg
Az előzményben feltobott Térkép link megnyílik nektek?
Így kezdődik Apukám! Bár, Te nagyon ragaszkodó illat vagy...!
tatán már a második jégesőhullám söpört át, és most is be van borulva.
Hol az az itt? Mert a Balcsinál strandidő van.
Turan egy szem felho nincs es harminc fok meleg.
Itt már esik.
kisunalmas?
Miért? Ugye "csak" cserélni akarod?
Ki a kiszemelt?
megfordult a fejemben,de ilyen 650es vstromon még nem ültem.
Érdekel a Storm? Gondolkodom az eladásán...... bár még csak gondolati szinten.
lehet,h mégis a 650n lesz az én paripám?
hasalósat nem akarok,magas vok ahhoz,meg lusta;)
Egyébként a GS-nél is kicsit más az áttétel az E és F között, de ez sem láttam még leírva. Ugyanazon fordulaton az F gyorsabb és nem csak azért mert áramvonalasabb.
Tudod... "rászánsz egy napot, végigmész Pesten és tuti találsz megfelelőt"...
Tudod kit idéztem?
Miért, azt szokták mosni?
Szintén 5 év, rá sem merek érezni! Szerintem veszélyesebb lehet mint a GS határainak a keresése...
most túrom a google--t ezügyben.
és tényleg más.
ah.
közben megnéztem egy 650vstromot is, azok is pofásak,csak jó drágák.
Mert evidens,egy negerre se irjak ra hogy bazz en fekete vagyok.
Dehogynem írják, csak keresni kell. A képeken is látszik amúgy.