Az 1000-res DL (első generációs) közel sem olyan jó mint a 650-es... erősnek ugyan erős, csak a többi része nem annyival jobb a kicsitől, mint amennyivel a blokkja többet tud. Szóval hiába az erő, ha a perifériák elmaradnak az elvárhatótól.
Ilyesmi nem játszik? Csak újon agyalsz? Csak mert nem hinném, hogy az XT és a mostani között nagy különbséget érezhetnél! Ha meg kell a nm, de az újat sokallod még a "régi" literes dlt sem kell leírni (szerintem)! Mondanám a versys-t is, de abból egy eladó használtat sem láttam (mármint az ezresből).
Persze, hogy csak csere! Az ezredese tetszene nagyon, de hát az ára.... 3,7-et nem adunk egy motorért, annyira nem megy jól. Ha eladom, akkor az új XT játszana - de még csak megemlítettük Zsuzsámmal.
Egyébként a GS-nél is kicsit más az áttétel az E és F között, de ez sem láttam még leírva. Ugyanazon fordulaton az F gyorsabb és nem csak azért mert áramvonalasabb.
29fok.
Ki a kiszemelt?
hasalósat nem akarok,magas vok ahhoz,meg lusta;)
Tudod kit idéztem?
Szintén 5 év, rá sem merek érezni! Szerintem veszélyesebb lehet mint a GS határainak a keresése...
és tényleg más.
ah.
közben megnéztem egy 650vstromot is, azok is pofásak,csak jó drágák.