Köszönöm szépen ez nagyon hasznos volt. Ilyeneket sosem vennék észre. Ezért is kérek segítséget olyanoktól, akik láttak már ilyet.
A ruhára vonatkozó észrevételedre reagálva: Már elkezdtem a beszerzést. Van protektoros dzeki, kesztyű, bukó, egy elég masszív bakancs is. Nem rohadt drága szuper cuccok, de azért a póló strandpapucs kombónál jobb.
Igazad lehet, hogy nem a földön járok, de engem még úgy neveltek, hogy a szavam ér valamit. Korrekt megoldás ilyen esetban az, ha azt mondják gyere amint tudsz mert nem tartogatom. Akkor minden tiszta.
Egyébként árultam már nagyobb értéket, konkrétan egy lakást Siófokon, és hasonló helyzetben én tartottam a szavam... Tudom jelen világunkban én vagyok a hülye, de azt hiszem én már igy maradok.
Olyan szempontból nem volt korrekt, hogy én pl. azt mondom mindig, hogy persze, aki hamarabb ideér, az viszi...és tényleg az vitte, aztán megint...:D
Egyébként tök igazd van, mindenki ígérget, aztán vagy jön, vagy nem, az a pénz, ami már a zsebemben van. (vagy elköltöttem már :) )
Szia! Szubjektív vélemény következik, hiszen minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.
Elsőre, nem gyári a tükör, nem szokták lecserélni, ha nem dőlt, ami egyébként semmit nem jelent, a legtöbb ilyen öreg már azért borult. Az idős úr dumát ne vedd be és kizárt a 32 ezer km, ha meg igaz, akkor túl sokat állt, szinten minden kintit visszatekerik, vagy még ott. A hátsó gumi mintha döglött lenne, az még 30 rugó és ha valami baja van, baszhatod... A koskormány egy fos, kényelmetlen, ráterhelsz, minden bajod lesz, cserélni fogod, az sem egyszerű, vagy igen, de meló és kis pénz... Az enyém is anno Németországból jött, (negyed ennyibe került) és utána hengert kellett cserélnem rajta , szétszedni csavarra, nem hiszem, hogy ez neked belefér... Szvsz ez a motor kb. 3-350-et ér, ha rendben van. Hidd el, úgy kezded, hogy olajcsere, szűrők, korongozás, fékolajcsere, telószimering, ha szerencséd van, valami kimarad... (és akkor még nem öltöztél fel és pumában motorozol és ha esetleg csúszol, nem lesz lábad) szóval, ez szvsz. drága. Vagy gyűjts és vegyél 2001 utánit, mert sokkal kényelmesebb, vagy nézz olcsóbbat/alkudj durván.
Ufff.
Csak ,hogy leszállj a földre...aki elviszi annak kell odaadni..a " majd jövök és megnézem..és talán" az szart sem ér..
Majd ha nagyobb értéket árulsz...talán egyszer te is megtapasztalod a saját bőrödön..
Amúgy az F-et ki lehet csomagolni...és marad egy hasznos extra rajta....az olajhűtő....kb ennyi.
Amúgy olcsó húsnaK HÍG A leve....bár vannak kivételek amik gyengítik ezt a szabályt...
Egyébként milyen korrektek az emberek. Volt egy 2002-es vas Győr mellett 333.000-ért. Felhívtam az embert, hogy szombatig tegye félre addig odaérek, és ha nincs vele gond fizetem is (apró alkuban megegyeztünk). Mondta, hogy ok, szóljak pontosan mikor érkezek. Úgy alakult, hogy holnap délután tudtam volna menni. Hívtam, küldtem neki sms-t stb. Nem reagált semmire. Mára már a hirdetése is eltűnt. Gentlemen agreement, ilyen már nincs. Az adott szó nem kötelez....
Képről nekem is egyben van. Az a baj, hogy én ha megnézem nem sokat jelent. Nyilván ha nagyon csörög-zörög azt meghallom, de kb ennyi. A kormányokkal sincs még személyes tapasztalatom. Így nem tudom ez a kormány mennyire jó nekem vagy sem.
Képről szépnek tűnik, kérdés az, hogy bírod-e a hasalós pózt, a csutkakormányt? Ha át kell építeni, akkor már nem biztos hogy ez a legjobb vétel. Szerintem. Persze el kell menni, meg kell hallgatni, ki kell próbálni.
Köszönöm a választ. Ezek szerint nem ez lesz az én motorom, bár biztosan jól jár aki megveszi. Nekem viszont mindenképpen E-s motor kellene. Cegléden egyébként ezt nézegetem.
http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e_nevreirvagyari_allapot-9356179
Remélem a jövő tavaszom már nekem is hasonló lesz
Régóta olvasom már a fórumot, de csak néhányszor szóltam eddig hozzá, hiszen én még csak figyelek, tanulok.
Én is 50 évesen csináltam meg az A1-et, és mindössze négy hete (52 évesen) fejeztem be a korlátlan A-t. Nagyon jó felé kapisgálsz szerintem, ha "kezdő motorként" a GS-eket nézegeted. Elfogadható áron egész jókat lehet begyűjteni némi szerencsével, aminek a javítása, fenntartása sem fog a földhöz vágni. Nekem még picit szokatlan (kényelmetlen) a kis 125-ös csopi után, de lassanként kezdünk összeszokni. Szinte minden este gurulgatok egy órácskát (hétvégén volt egy 250 km-es Mecsek.karika is), de még csak most járok úgy 650km-nél az "új vassal". Ma meló van, így ma kimarad...
Hát kinőttem már abból a korból, hogy ész nélkül nekiugorjak. Ahogy mondtam jogsim sincs még pedig 38 múltam. Szóval minden jó tanácsra és ajánlatra nyitott vagyok. Előre is köszönöm!
Engem már csak Isti ért meg, ő hasonló garázda jó időben.
Lehet bármilyen meleg, egy rendes motoros ruhában ezerszer kényelmesebb motorozni mint utcaiban (vagy még abban se).
A ruhára vonatkozó észrevételedre reagálva: Már elkezdtem a beszerzést. Van protektoros dzeki, kesztyű, bukó, egy elég masszív bakancs is. Nem rohadt drága szuper cuccok, de azért a póló strandpapucs kombónál jobb.
Egyébként árultam már nagyobb értéket, konkrétan egy lakást Siófokon, és hasonló helyzetben én tartottam a szavam... Tudom jelen világunkban én vagyok a hülye, de azt hiszem én már igy maradok.
Egyébként tök igazd van, mindenki ígérget, aztán vagy jön, vagy nem, az a pénz, ami már a zsebemben van. (vagy elköltöttem már :) )
Elsőre, nem gyári a tükör, nem szokták lecserélni, ha nem dőlt, ami egyébként semmit nem jelent, a legtöbb ilyen öreg már azért borult. Az idős úr dumát ne vedd be és kizárt a 32 ezer km, ha meg igaz, akkor túl sokat állt, szinten minden kintit visszatekerik, vagy még ott. A hátsó gumi mintha döglött lenne, az még 30 rugó és ha valami baja van, baszhatod... A koskormány egy fos, kényelmetlen, ráterhelsz, minden bajod lesz, cserélni fogod, az sem egyszerű, vagy igen, de meló és kis pénz... Az enyém is anno Németországból jött, (negyed ennyibe került) és utána hengert kellett cserélnem rajta , szétszedni csavarra, nem hiszem, hogy ez neked belefér... Szvsz ez a motor kb. 3-350-et ér, ha rendben van. Hidd el, úgy kezded, hogy olajcsere, szűrők, korongozás, fékolajcsere, telószimering, ha szerencséd van, valami kimarad... (és akkor még nem öltöztél fel és pumában motorozol és ha esetleg csúszol, nem lesz lábad) szóval, ez szvsz. drága. Vagy gyűjts és vegyél 2001 utánit, mert sokkal kényelmesebb, vagy nézz olcsóbbat/alkudj durván.
Ufff.
..amúgy..
Majd ha nagyobb értéket árulsz...talán egyszer te is megtapasztalod a saját bőrödön..
Amúgy az F-et ki lehet csomagolni...és marad egy hasznos extra rajta....az olajhűtő....kb ennyi.
Amúgy olcsó húsnaK HÍG A leve....bár vannak kivételek amik gyengítik ezt a szabályt...
Viszont az F nem az én pályám, így az majd mást tesz boldoggá.
http://m.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e_nevreirvagyari_allapot-9356179
Az ár alkuképes. Mi a véleményetek?
Ha addig még egy kicsit hozzáteszel, szerintem meg tudunk egyezni.
Régóta olvasom már a fórumot, de csak néhányszor szóltam eddig hozzá, hiszen én még csak figyelek, tanulok.