Ne ragaszkodok, csak korrekt ajánlatnak tűnik. Megnéztem az elmúlt hónapokban a környékünkön jópár gépet. Természetesen nyitott vagyok ataaa (bocs ha rosszul írom) fórumtárs motorjára is.
Nem tudom Ataa mennyiért adja, de azt igen, hogy igen jó gép a GS-ek között, ne ragaszkodj ahhoz amit kinéztél addig amíg nem néztél meg minden szembejövő gépet.
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki nem lakik Cegléden, vagy annak a környékén? Esetleg nem jár arra? Van ott egy motor ami érdekelne, de én elég messze vagyok tőle. Arról nem beszélve, hogy nem is igen értek hozzá, mert a jogsi még csak most van folyamatban. Ha valakinek nem nagy fáradtság és rá tudna nézni, hogy érdemes-e elindulnom arra, annak nagyon hálás lennék.
Nem mértek vastagságot, és a vállasságot sem ellenőrizték, még szemmel sem. Viszont közben eszembe jutott, hogy a kipufogót megnézték (az enyém gyári, szóval azt nézhetik ), másik alkalommal meg be kellett indítani, hogy nem túl hangos-e.
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki nem lakik Cegléden, vagy annak a környékén? Esetleg nem jár arra? Van ott egy motor ami érdekelne, de én elég messze vagyok tőle. Arról nem beszélve, hogy nem is igen értek hozzá, mert a jogsi még csak most van folyamatban. Ha valakinek nem nagy fáradtság és rá tudna nézni, hogy érdemes-e elindulnom arra, annak nagyon hálás lennék.
ezt hol olvastad?
Írj emailt légyszíves!
smileykocka@gmail.com
árral , fotókkal együtt!
Hihetobb lenne ha kenguru is lenne a kepen.
Lehet,én is oda fogom vinni.