Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

óó.. pedig sokkal viccesebbek azok az arcok, akik "250-es Banditot vettem, apró hibával, ajánljatok egy jó és olcsó szerelőt" dumával indítanak
Azért az már fél siker, hogy vétel előtt tanácsot kérsz az adott fórumon.
Az alábbiak alapján szivesen folytatom privátban: hegedusi.77.hi kukac Gmail pont com
Ne ragaszkodok, csak korrekt ajánlatnak tűnik. Megnéztem az elmúlt hónapokban a környékünkön jópár gépet. Természetesen nyitott vagyok ataaa (bocs ha rosszul írom) fórumtárs motorjára is.
Nem tudom Ataa mennyiért adja, de azt igen, hogy igen jó gép a GS-ek között, ne ragaszkodj ahhoz amit kinéztél addig amíg nem néztél meg minden szembejövő gépet.
Siófokon lakom és mindenképp E-t keresek. 400- ba szeretnék beleférni átírással, ha lehet.
Merrefelé laksz, és milyet keresel? (Gs500 E/F ?)
Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki nem lakik Cegléden, vagy annak a környékén? Esetleg nem jár arra? Van ott egy motor ami érdekelne, de én elég messze vagyok tőle. Arról nem beszélve, hogy nem is igen értek hozzá, mert a jogsi még csak most van folyamatban. Ha valakinek nem nagy fáradtság és rá tudna nézni, hogy érdemes-e elindulnom arra, annak nagyon hálás lennék.
Írtam, és előre is nagyon szépen köszönöm!
Írj rám mailt és küldöm
Te áááálat!
Fejjel lefelé volt a képen, azért gondoltam
?
ezt hol olvastad?
Szia!

Írj emailt légyszíves!
smileykocka@gmail.com
árral , fotókkal együtt!
Abadszalok van a tablan.
Hihetobb lenne ha kenguru is lenne a kepen.
Ausztráliában?
Egyre jobb
A Vas Gerebenben én anno végeztem egy fél óra alatt papírozással együtt.
Akkor nincs mitől tartanod!
Az jó.Enyém 4,1 mm vastag.Kipufogó gyári,hallgatózhat nyugodtan.
Nem mértek vastagságot, és a vállasságot sem ellenőrizték, még szemmel sem. Viszont közben eszembe jutott, hogy a kipufogót megnézték (az enyém gyári, szóval azt nézhetik ), másik alkalommal meg be kellett indítani, hogy nem túl hangos-e.
Tárcsavastagságot mértek?
3 hete megjártuk a Csorba-tó körüli lankákat.Ott bekopott
Jó,jó! Csak fékbetét legyen jól bejáratva/bekpotatva, mert különben nem lesznek jók a fékmérések.
Egyre több a pozitív álláspont.Fékbetét új,azt nézheti
Lehet,én is oda fogom vinni.