Akár :-) Nem tudom még,hogy dolgozok-e csüt délután.Péntek tuti nem jó,késő este fogok hazaesni.Kemence kedvenc helyem,mellette Bernecebarátiban szoktunk télen pár napot eltölteni.Nyugis kis hely.
Délután gurugulásztam egyet a Duna-kanyarban.Váctól Kismarosig 4 helyen mértek,2 helyen igazoltattak,mindkettőnél motorost vettek ki .Vácig a régi kettesen sok a hétvégi vezető,főleg mióta az M2 fizetős. Úgy látom,az marad,hogy inkább hétközben délutánonként kell kihasználni még a jó időt.
beletettem a rossz helyére egy régi gyertyát. Azzal beindult simán (akksi 5 órát töltődött), viszont:
- nem reagál a szivatóra, tökmindegy hogy maxon vagy vagy nincs egyáltalán
- nagyon erőtlen, nem gyorsul rendesen, és a hangja is másabb.
Remélem 2 uj gyertya megoldaná. Otthon vagy még? Most nincsenek rajta az oldalidomok, szal egy gyertyacsere pikkpakk meglenne.
Ha alkalmas még, írj légyszi a hagyma8@gmail.com-ra vagy csörgess a 20/8060801-en! ÉS akkor átgurulok. Egyébként 2 új ELADÓ gyertyád is van? mert akkor meg is venném ;)
Ezzel még egyet is tudok érteni, de itt jön be a felhasználó személyisége, jelen esetben az enyém.
Ha az útvonal vonalvezetése megengedi, tehát igazából csak utazni kell, és nem egymásba fűzni a kanyarokat, vagy lépten-nyomon keresztező utakra figyelni akkor én (ha egyedül motorozok) azt szeretem ha fixen beáll a fordulatszámmérő a teljes fordulatszámtartomány kétharmadára, ez az utazósebessége a motornak. Ha ennél több, akkor azt hosszútávon nem szeretem, bár egy négyhengeresnél elmegy, de minél kevesebb a henger annál rosszabb, ha pedig kevesebb akkor egyrészt unalmas lesz, másrészt feleslegesnek érzem a motort... minek ha nem használom ki?
Éppen ezért kezdek kiszeretni a Diversionből, mert ugyan az élvezhető utazótempó rajta a nem is olyan magas 140-nél kezdődik, és olyan 160-170 ig tart.. de autópályára nem megyek vele, így ez is inkább sok mint elég.
Ha lesz majd elég della, szerintem veszek egy akár túrázásra is alkalmas Supermotot (vagy KTM lesz, vagy semmi ..) annak az élvezeti tartománya közelebb van a legálishoz. Nagyon messzire meg úgyis enduroval szeretnék járni, szóval nehezen tudnám megindokolni magamnak az aszfaltos túragépet..
megdicsérték,h nagyon jó állapotú a motor.