Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a második neve.
De genyó vagy, szakállas barátom!
Most miért kell megoldhatatlan feladatok elé állítani?

Hajrá Bogyó!
Grat!
Azért csak okosan, nem a jogsitól tud az ember motorozni, gyűjtsed a km-eket, de csak ésszel!
Hurrá, végre street legal lettem, meg jött a jogsim!
Tessék, kapcsolási rajz. Ez alapján megérthető a működése. Valóban egy dupla diódát találtál.
hát én nem bíznám erre azt hogy indul-e vagy sem, ha kontaktos ott valami. Leszedném, megnézném hogy mit produkál, lehet úgy oldották meg, hogy lehúzva is induljon, ebben az esetben ok. Ha mégse, akkor összeforrasztanám azokat a lábakat amik rövidre zárják (mintha alapból fel lenne csapva a sztender mindig). Annyira nem nagy feature ez, hogy érdemes legyen rá költeni (legalábbis nekem). Persze bontottat párezerér megér, de az új biztos horror árban van. Eddig 4 év alatt talán 2x volt olyan hogy lenyitott sztendernél tettem sebességbe...
Köszi a segítséget nem ereszt a teló de németből lett hozva és sokat állt porvédő meg ugy nézki mintha megrágta volna az egér
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.
A képen látható kék csatlakozó az oldalsztender kapcsoló kör része.
Ha széthúzom a csatit akkor gondolom szakad az áramkör és úgy nem enged indítani (ugyebár mintha sebességben lenne és lent a sztender). Szemrevételezés alapján diódákra bukkantam benne.
Mostanában gyakran produkálja, hogy kis mozdítás kell neki és érintkezik is, tehát indul is szépen.
A kérdés arra irányulna, hogy egyáltalán gyári alkatrész ez a kék bizbasz? Ha igen akkor szerzek bontottan másikat, ha nem akkor gyárilag minek kellene ott lennie?

Elöre is pacsi a segítségért.
De itt van ebay oldal ár összehasonlításnak:

porvédő
Mondjuk innen:
http://motoralkatresz.eu/motorok/suzuki/500/145/2000/

v. a nagyvas.hu-ról, de szerintem érdemes felhívni őket és megkérdezni, h csak porvédőt árulnak-e, mert ha nem kell szimcsót cserélni, akkor felesleges megvenni.
Elvileg 2 évente kéne teloólajat cserélni, de szerintem elég kevesen teszik meg. Ha nem ereszt a szimering és nem érzed szarnak a telót, akkor én nem nyúlnék hozzá.
üdv első teleszkóp porvédő gumit tudja valaki melyik oldalról tudnák rendelni? És ha már ezért kiveszem a teleszkópokat érdemes olajat és szimeringet cserélni?
Ami kell az kell, a jó tükör aranyat ér. Szezon elején mindig szopi volt rendesen beállítani. Tükörrel nem fért be a fűtött garázsba. :D

Ezt hagyjuk, az a kis pénz ami bejön az 2 hónapja még kategóriaváltásra ment volna, de 180 fokot változott. Fájdalmas lesz motor nélkül, de később beérik a gyümölcs és lesz egy rendes.
Tessék, csak hogy ne érezd magad szarul
Mivel leadtam a szervizbe, lecsapattam róla a sarat.. csak aztán a szervizbe menet elcsábultam és földutakon mentem. Kicsit szégyelltem is magam, mert nem illik mocskos motorral odaállítani... de ez van
Mit tervezel következő gépnek?
Viszont kapott "új" tükröket (a kicsiről eladás előtt átcseréltem a Hornet tükröket, mert ebben sokkal jobban látni, meg nem is rezeg 5000-6000 RPM között), kapott új hátsó féktárcsát betétekkel, túraplexit, doboztartó konzolt, szivargyújtó csatit, és teljes olaj/szűrő/gyertyacserét/fékfolyadékot. Mértem kompressziót, puceváltam láncot. Szóval egyelőre csak pimpeltem. De lemosni azt még nem...
Én ezt még SOHA nem mostam le. 4 hete vettem, de akkor már le volt mosva...
Sajnos a jogsim még csak a héten érkezik (2 hete vizsgáztam), azóta a múlt csütörtöki (49km) és múlt pénteki (153km) "bűnözésemet" leszámítva nem is ültem rajta. Ez utóbbi közepénél készült a kép a pusztában valahol, Mélykút és Baja között.
Ezek szerint megvan. Több sikert hozzá mint nekem van/volt.

perik71! Nagyon részletekbe menően le szoktam takarítani, még 1x tervezem lemosni leves előtt.
Valahogy most van nálam 30.000km óta. 33000-ig megyek, ott olajcsere kéne, de én már azt nem fogok.
Elmentek ti a pics...be, mindenki szidolozza a gépét?
Én csak 37800 km-es képet tudok küldeni cserébe:
Ez mocskos ahhoz képest emilyen szokott lenni. Az ördög a részletekben rejlik!
Húúúú, de szép tiszta! Az enyémben is ennyi van, de tiszta mocsok.
Kaptok egy 83248km-es képet. :P