Mint 25 éve PC-felhasználó nyugodtan állíthatom, hogy még mindig ez az egyetlen operációs rendszer, ami munkára is alkalmas.
A bukócsövet én csináltatom, de majd hiszem, ha látom: az úriember már a hirdetését is levette a Jófogásról. Elvileg a héten meg kell jönnie postán, utánvéttel. Ha péntekig nem jön meg, akkor már ne is küldje, megyek Szigetszentmiklósra én is.
Jó 30-35 éve jártunk fel oda Királyházára. Volt ott egy turistaszálló, amit az erdészné vitt, mellette az erdészház meg az 1 szem Vituki üdülő. A végén már olyanok voltunk, mint egy család, én mentem le az erdész anyósáért a jenői vasútra. Aztán egyszer kiittuk a kakaólikőr készletet. Ebból is látszik, hogy régen volt. Viszont Jenőről gyalog mentünk fel... , ha jól emlékszem, többb, mint 10 km.
az a csorba tó miskolc környékén van? régen ,még talán 15éve jártam arra.
holnap elkéne gurulni az üvegtigris tinnye tava felé meg szentendrére a lajos forráshoz.
van vki,aki holnap ráér?
Na én meg rendeltem egy EBC hátsó féktárcsát 30,7k-ért, ingyen postával. Péntekre ígérték, így a hétvégén fékjavítás. Talán a bukócsövem is elkészül addigra. Remélem a jogsim is elkészül végre, nagyon mennék már.
Egy hétig semmi nem történt a kormányhivatalban "feldolgozás folyamatban", de ma már talán tényleg nyomtatják a plasztikot:
Láttam hétvégén az Androiddal sem boldogultál túl jól!
Majd alatta kúsztam-másztam.
Ti miafenét csináltatok a szobában kuksolva?
A bukócsövet én csináltatom, de majd hiszem, ha látom: az úriember már a hirdetését is levette a Jófogásról. Elvileg a héten meg kell jönnie postán, utánvéttel. Ha péntekig nem jön meg, akkor már ne is küldje, megyek Szigetszentmiklósra én is.
Most lettem én is GS500 tulaj és szeretnék a motoromra venni egy bukócsövet , tudna nekem ebben valaki segíteni ?
Nincs itthon semmilyen androidos kütyüm, windowsos az összes telefon és a tablet is. Szeretem, ha működnek a dolgaim!
Kipostázva kértem, 2 és fél éve az A1 10 napra megjött így. Ja, meg nem kell még egyszer bemenni az ocsmányirodába.
vhol a sajó körül van.
van android alkalmazás,ami értesít,ha kész a jogsid.
unokaöcsém idén május9.én vizsgázott és május27.én kapta az smst,h mehet a jogsiért.
jó 2hét...
holnap elkéne gurulni az üvegtigris tinnye tava felé meg szentendrére a lajos forráshoz.
van vki,aki holnap ráér?
Egy hétig semmi nem történt a kormányhivatalban "feldolgozás folyamatban", de ma már talán tényleg nyomtatják a plasztikot: