kinek a pap..kinek a paplan...
nekem a 100kmph bejött ennél a gs-nél...plexivel...tovább nem nagyon hajtom...tetszik ez a 3.5-max 4 literes fogyi is...
ez jó, ismerem adamotorékat...vhol az m3 bevezetőnél vannak...onnan hoztam nemrég tükröt egy kis 400as burgmanhoz...
nem gáz árú ez a plexi...mi piugokat árultunk 13ért...hasonlokat...
bukócsövet azt az utángyátott ezüstszinűt szegedit rendelted meg 18ezerért?
ja,gondoom,de egy picit azért elvesz a menetszélből a sima spoiler nélküli gs-hez képest...enyémen is levolt szerelve műszakikor a spoiler, éreztem a különbséget.
Bukócsövet már megrendeltem Szegedről, meg egy kis túraplexit is, elvileg a jövő héten meg jön mindkettő. Ha nagyon mázlim van, egy hét múlva talán a jogsi is a kezemben lesz.
Nem tudsz akkora spoilert feltenni hogy érdembewn hatásos legyen vagy ha igen akkor tömegoslatópajzs méretű.
F-es kombinálva aprótermetű emberkével lehet hatásos bár kétlem.
na igen...a sor2 alsó fordulaton rángatja a láncot...lomha, nem akar dolgozni...ezzel szemben a v2 kapja magát már 2000rpm körül...
nekem is tetszett a fokozatkijelző meg a fék is...
ez a fokozatkijelzőt már ismertem apám gsr600-ából...ugyanaz van a glasiuson is...
gs-sel nekem is a max100km per óra a max tempóm...tud menni 160nal is ha akarod..de 100 elég annak...kell majd rá egy jo kis spoiler előre... 100kmph tempónál 6.ban 5ezret forog...olyan 3.4-3.7fogyit simán lehet vele produkálni...
Komolyabb motor mint a GS, de nekem "soknak" tűnt, igaz én csak egy beteges öregember vagyok, aki nem "motorozik", hanem csak "motorral kirándul". A precízebb váltót és a műszerfalba épített fokozatkijelzőt azt viszont nagyon irigylem.
Nem tetszett a V2 alsó fordulattartománybeli túlzott vehemenssége, nekem a "szelíd" sorkettő sokkal jobban fekszik. Gyanítom, hogy a GS-sel is 90 körüli tempóval fogok túrázgatni mint eddig a kis 125-össel, csak a kamionokkal nem fog meggyűlni a bajom, lesz tartalék. Aztán persze lehet, hogy én is ráérzek a száguldozás ízére!
pár hónapja 17kerben árult egy srác egy bontott 2001es gs-t.
10ért adta a komplett kipufit meg a lámpatestet is...a hátso lámpát meg az ülést 6ért....indexeket 5ért.
2felnit egyben 25ért....többire nem emléxem...
a hét elején sikerült mennem pár kört egy szép fekete gladiussal...köszönet érte csaba600 kollégának...egyre jobban tetszik ez a vas...bár sokan női gépnek mondják...
össze sem lehet hasonlitani a gs sor2 48lóerejét ezzel a v2 72lóerővel...duuuuuuuuuuuurvaaaaaaaaaaaaa fékek is ott vannak a szeren a gshez képest...dehát mondjuk lehet is...kb 15-20évvel fiatalabb konstrukcio a gladius....
http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Suzuki_GS500_alkatreszek_33741957.htm