Nem tudom, nem ismerem: a jófogáson találtam a lentebb linkelt hirdetést, felhívtam, és próbáltam egy picit alkudni, mondván, hogy fekete jobb lenne. Erre mondta, hogy akkor feketét csinál. Most hétvégén a szelídi motoros találkozón lesz, így csak hétfőn hegeszti, majd szinterezteti, illetve a csavarokat (ad hosszabbakat hozzá) is le kell még esztergáltatnia és horganyoztatnia, mert épp nincs neki GS-hez való készleten. Azt ígérte, hogy jövő hét végéig nálam lesz, 17ezer + 2 e utánvétes postaköltséggel. Ebben egyeztünk meg, nincs még elkésve vele.
A telefonbeszélgetés után találtam meg a "nyomát" a motorozz.hu-n, és tényleg ott csak dicsérte mindenki. Ha mástól vennék egy ütöttkopott használtat a "szokásos" 10-15 ezer + postaköltségért, azzal sem lennék előbbre, mert azt meg még én festegethetem spray-vel. Ha megjön, akkor beszámolok róla.
ő a makói ember?
nála én is próbálkoztam, nem volt olcsó de legalább nem is egyeztünk meg
arra nem volt képes hogy egy neki tetsző időpontba elmegyek és aznap megcsinálja(hagyjam ott a motort) utána ment a rinya hogy drága a vas meg drága a szinterezés meg kb minden drága azért ennyi az ára
aztán miután mondtam neki hogy akkor csinálja egy ötössel olcsóbban és nem kell festés már avval jött hogy max 2 ezer a festés szóval nem tudja olcsóbban csinálni és persze úgy sem hogy megvárom...
aztán szigetszentmiklóson(de lehet szigethalom) lett megcsinálva olcsóbban, oda el sem kellett menni mert egy márkatársról levették a méreteket mivel neki is kellett
Azért 2 kilóért ha a motorja rendben nem olyan rossz vétel. Állítólag gumi, akksi új. Szerintem még egy százasból szépen talpra lehet állítani, de lehet tévedek.
Tiszta sor. Csak a pofátlanságon kellett nevetnem.... bár inkább sírni kéne. Kiváncsi lennék az ilyen eladó lelkivilágára. El szoktam szörnyedni a használt gumi hirdetéseken is: kínálnak 2 mm-rel gumikat, mikor 1,6 mm alatt kuka...
A telefonbeszélgetés után találtam meg a "nyomát" a motorozz.hu-n, és tényleg ott csak dicsérte mindenki. Ha mástól vennék egy ütöttkopott használtat a "szokásos" 10-15 ezer + postaköltségért, azzal sem lennék előbbre, mert azt meg még én festegethetem spray-vel. Ha megjön, akkor beszámolok róla.
nála én is próbálkoztam, nem volt olcsó de legalább nem is egyeztünk meg
arra nem volt képes hogy egy neki tetsző időpontba elmegyek és aznap megcsinálja(hagyjam ott a motort) utána ment a rinya hogy drága a vas meg drága a szinterezés meg kb minden drága azért ennyi az ára
aztán miután mondtam neki hogy akkor csinálja egy ötössel olcsóbban és nem kell festés már avval jött hogy max 2 ezer a festés szóval nem tudja olcsóbban csinálni és persze úgy sem hogy megvárom...
aztán szigetszentmiklóson(de lehet szigethalom) lett megcsinálva olcsóbban, oda el sem kellett menni mert egy márkatársról levették a méreteket mivel neki is kellett
Egyelőre se bukócső, se pénz
Inkább úgy mondhatnánk hogy a vásárlói igény és a kivitelezés minősége nem találkozott.
ezt kb1éve hirdeti.nekem azt mondta,h vhonnan hozta a haverja.
és valszeg utángyártott,de nemtud róla sokat.
http://www.jofogas.hu/csongrad/Suzuki_Gs_500_bukocso_26988302.htm