Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mennyibe fáj egy ilyesmi?
kipróbáltam...tényleg müxik...
nem tul nagy...kell venned egy gyári eredeti gs lámpatestet...és átrakni a kábeleket...kb 1-2óra komótosan...én már cseréltem pár éve 1 gsben ilyesmit...csak ott a lámpatest karambolos volt és azért kellett cserélni...
Annyi sör nincs... Mindenképp szakemberrel csináltatnám meg. A kérdés az, hogy sokba fáj-e és teljesen visszaalakítható-e naked-é.
Szia!
Nem nagy macera, mert a gyári lámpa tartora van fel szerelve. Kell hozzá egy gyári tök lámpás a két kicsi füllel. Nekem volt ilyenem, sec perc volt átalakítani.
Hali!
Az attól függ, hogy mennyi sört iszol meg előtte és hogy mennyire van hozzá szerszámod?
Abból kiindulva, hogy egyszerű szerkezet mint a faék... nem kell tőle félni.
Sziasztok!

Mekkora macera azt a fejidomot megszüntetni és klasszikus naked bike kinézetet adni egy ilyen motornak, ha lehetséges egyáltalán?
Azt én is bárhol, bármikor!
Meg a vinersnitzlit.
Szerintem te Párizsban is azt rendelnél.
Pizza van?
A knédli az jó, habkönnyű fehér kenyérszerűség, és hússal meg káposztával eszik. Exemnél szoktam olyat enni, de a haluska is finom, csak szokni kell a juhtúrót. Az ilyen puhányok mint én tehéntúróval eszik.
Az a haluska, avagy sztrapacska!
Én is imádom, de nem túróval, hanem hússal és párolt káposztával. Sajnos kb. 15 éve jutottam hozzá utoljára, akkor jártam Szlovákiában. Jövőre ez gyökeresen változni fog!
ataaa imádja, főleg juhtúróval
Egy jó knédlit egyetek helyettem is!
Na, akkor mindent megbeszéltünk!
Jaja, ez is kp-s és csak SK étlap van, de a kaja jó.
Akkor alapból legyen szendvics, és max majd meglátjuk.
Nekem akkor 9:30 E.gom Tesco Shell-nél!
Nem hiszem, hogy nálunk bárki is zokogna a kaja miatt. Múltkor is bezabáltunk Vámosmikolán, aztán alig volt kedvünk újra felülni a gépekre. :D
Nincs valami sátras-talponállós-késdobálós ahol még elfogadják az aranykoronát?
A Motorest útba esik, de szintén készpénzes, úgy emlékszem.
Ez nagyon kiesik!
Én nem riadok vissza a szendvicsevéstől sem. Ilyenkor max egyet szoktam megenni, egész nap nem is érzem hogy éhes vagyok. Másnap viszont igen hogy enni kellett volna...
Rendben!
Lesz az 500 is a fel-le motorozással.
Jó lesz a 9 órai találka vasárnap a T-elágazásban!
nemrég vettem brembo tárcsát az xt-re na az is fullgagyi vágás volt
kb mint nálunk vágták volna a 10+éves 3030-ason