nem tul nagy...kell venned egy gyári eredeti gs lámpatestet...és átrakni a kábeleket...kb 1-2óra komótosan...én már cseréltem pár éve 1 gsben ilyesmit...csak ott a lámpatest karambolos volt és azért kellett cserélni...
Szia!
Nem nagy macera, mert a gyári lámpa tartora van fel szerelve. Kell hozzá egy gyári tök lámpás a két kicsi füllel. Nekem volt ilyenem, sec perc volt átalakítani.
Hali!
Az attól függ, hogy mennyi sört iszol meg előtte és hogy mennyire van hozzá szerszámod?
Abból kiindulva, hogy egyszerű szerkezet mint a faék... nem kell tőle félni.
A knédli az jó, habkönnyű fehér kenyérszerűség, és hússal meg káposztával eszik. Exemnél szoktam olyat enni, de a haluska is finom, csak szokni kell a juhtúrót. Az ilyen puhányok mint én tehéntúróval eszik.
Én is imádom, de nem túróval, hanem hússal és párolt káposztával. Sajnos kb. 15 éve jutottam hozzá utoljára, akkor jártam Szlovákiában. Jövőre ez gyökeresen változni fog!
Ez nagyon kiesik!
Én nem riadok vissza a szendvicsevéstől sem. Ilyenkor max egyet szoktam megenni, egész nap nem is érzem hogy éhes vagyok. Másnap viszont igen hogy enni kellett volna...
Nem nagy macera, mert a gyári lámpa tartora van fel szerelve. Kell hozzá egy gyári tök lámpás a két kicsi füllel. Nekem volt ilyenem, sec perc volt átalakítani.
Az attól függ, hogy mennyi sört iszol meg előtte és hogy mennyire van hozzá szerszámod?
Abból kiindulva, hogy egyszerű szerkezet mint a faék... nem kell tőle félni.
Mekkora macera azt a fejidomot megszüntetni és klasszikus naked bike kinézetet adni egy ilyen motornak, ha lehetséges egyáltalán?
Akkor alapból legyen szendvics, és max majd meglátjuk.
Nekem akkor 9:30 E.gom Tesco Shell-nél!
Én nem riadok vissza a szendvicsevéstől sem. Ilyenkor max egyet szoktam megenni, egész nap nem is érzem hogy éhes vagyok. Másnap viszont igen hogy enni kellett volna...
Jó lesz a 9 órai találka vasárnap a T-elágazásban!
kb mint nálunk vágták volna a 10+éves 3030-ason