Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó még gs-nek is, de Ataaa cbr600f4i-re mondta a fogyasztást.
Sziasztok! Én megpakolva 2 személlyel 90-110 autópályán 120-130 a fogyasztás 1950 km-re átlag 3,85- liter. Erdélyben voltunk. Korondi szállással.
Meglepodnel, milyen keveset
Ezt csak a Te motorod miatt speciel
Te milyen topicot és fórumot NEM követsz? :P
Booking.com oldalon foglalok mindig.
semmivel nem dragabb, mint helyben keresgelni, moha ba meg odavisz, valahogy mindig elobb, mint ahogy kiszamolja
Hát akkor tényleg nem.
5 alá nem nagyon fogsz menni, max. ha 80-al döcögsz végig.
A következő alkalomnál az lesz.
Akkor érzem magam biztonságban, ha már haladok velük.
Csak a fele volt esőmenés, a másik fele kanyarvadászat volt a Bakonyban még tegnap, úgyhogy lehet akár 5 alatt is, ha Z alakzatban haladunk 100-al.
Bakonybél felé újraaszfaltoztak pár kanyart. Nem rossz, de jó lenne ha az egészet megcsinálnák. Népszerű lenne a motorosoknál...ezért nem fogják megcsinálni sohasem.
Te rendszámtartóban tartod a rendszámod?

Simán át kell fúrni és fel kell csavarozni, úgy hogy az olvashatósága ne nagyon csökkenjen, így csak akkor tudod elveszíteni ha megy vele a motor fél hátulja is
Te általában jobban töröd a gépeket mikor nincsenek is beindítva.

5,5 már nem olyan rossz, de még egy kicsit lehet belőle faragni.
Haveromnál voltunk a nyaralójában, és az eső elől betoltuk fedél alá. Ketten szedtük elő, de ő nem tudja ilyenkor mit kell nézni meg mit nem, és reccs...
Mindegy, kicseréltem a GS-ével, teljesen mások a felfogatási pontok, így most mindkettőre jó.
Ja és sikerült ebben a vacak időben 5,5 alá vinni a fogyasztást.
Mi a faszt kerestél már megint a bokorban.

Ásványvizet?
A jobb.
Ha elveszted uj rendszam uj forgalmi torzskonyv.
Ha nincs rendszam nem tud azonositani.
Megvolt az első esőmenésem is, Balatonmáriafürdőtől hazáig. Szűnni nem akaró eső végig.
Hogy ne legyen olyan egyszerű, sikerült letörni a rendszámtáblát egy tujával.
Szerszámok nélkül, minimális szig. szalaggal, meg egy összesodort kukás zsákkal sikerült a helyén tartani.
Ilyenkor mi a teendő? Jobb ha berakom a táskámba aztán ha rendőr kérdezi mi van, megmutatom neki?
Szia, nem pont Bled - Kranska Gora, de nem messze tőle a Soca (Isonzó) partján van 3-4 qrva jó kemping. ha már pedig arra jársz és motorral mész a Vrsic hágót ki ne hagyd, illetve menjetek fel a Mangart ra is.

Egyébként én gyalogtúrázni voltam kb. 1 hónapja és ebben a kempingben voltunk ( http://www.camp-korita.com/) és a Mobile Home szállásban. Nagyon szép a környék, érdemes több napot rászánni.

Itt van egy oldal, ahol még tudsz keresgélni.
http://www.campingsoca.com/en

Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok

Szia

Szállást keresek Bled- Kranjska Gora vonalon ,illetve
Turracherhöhe -Villach -Feldkirchen háromszögben
tudnátok ebben segíteni ?

hogyan szoktátok ezt megoldani ? előre foglaltok vagy útközben keresntek?
Köszi előre is
Esetleg kell valakinek, van 2 db GS500 korongom.
260-1db
275-1db
Az ár nem igazán érdekel, ha érdekel valakit, szívesen elfogadok valamit cserébe, legyen az egy láncspray, vagy egy lityi olaj.
Akkor ez jó. Csak azért írtam a kicsit, mert azt szokták adni.
Hát nekem is 2 van belőle, lassan árulnom kell őket.
Akkora mint a képen, 400ml-es, majdnem fél liter. Nekem egy ilyen több mint fél évig ki szokott tartani. És most van 3 is! Épp olajcsere előtt vettem egyet 2000-ért. Aztán olajat mindkét motorba amihez járt...
Köszi Főnök, örök hála
Alul lehet tekerni 7 állásba. Nem könnyű hozzáférni, de megoldható.
Én a végén 5-ről 7-re állítottam és éreztem a különbséget.
Legtöbb esetben csak ellenőrizni kell, nincs szükség cserére, pedig igen szűk a hézag a GS-nél.
Kurva jó gépek ezek, az enyém 70 000 felett jár és csak egyszer kellett korongot cserélni.
Több évtizedes bevált technika, szinte elnyűhetetlen, de ha mégis sikerül elnyűni valakinek, viszonylag olcsón újra menetkész állapotba hozható!
Az király, legutóbb is csak egy korongot kellett cserélni, fasza.
A hátsó teló megoldódott?

Srácok a hátsó telónak hol van az állítója? Alul, vagy felül? Megnézné majd valaki?