A legtöbb amit látok, az egyenesen a blokk elé van bacarintva, hogy egy kislánckerék cseréhez is le kell bontani az egészet. Amit linkeltem, az legalább rendesen ki van találva, ahogy kell. 15-18k-ért vevő lennék egy párra!
Gratulálok, tényleg szép állapotban van!
Szállítás helyett nem volt valami ismerős, akivel elhoztátok volna? Pécs-Kalocsa nem olyan nagy táv, akár itt a fórumon is lehet tudott volna valaki segíteni.
A fix áras kéket vettem volna meg, de nem voltak rendben a papírjai. Gyámság alatt lévő 3 éves kislány a bejegyzett tulaja, túl sok macera lett volna hozzá jutni. Aztán megnéztem még párat (CB500-at is), végül Pécsről vettem meg ezt a 2007-es, vezetett szervizkönyvest, a Suzuki márkakereskedésből. 500k lett a motor alku után, meg 43 k az átírás (mindent ők intéztek), meg 20k a ma esti hazaszállítása kisbusszal. Ráadásul a motor törésmentes, igen kikímélt darab. Beszámították egy nagyobb motorba.
Sőt, valszeg túl is van méretezve az intervallum, bár asszem úgy szól pontosan, h 12e km vagy 1 év, na már most az qrva jó lenne, ha az ember elmenne 12e-t egy évben.
A legtöbb amit látok, az egyenesen a blokk elé van bacarintva, hogy egy kislánckerék cseréhez is le kell bontani az egészet. Amit linkeltem, az legalább rendesen ki van találva, ahogy kell. 15-18k-ért vevő lennék egy párra!