Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Értem én a tréfát, de nem szeretem..."

A legtöbb amit látok, az egyenesen a blokk elé van bacarintva, hogy egy kislánckerék cseréhez is le kell bontani az egészet. Amit linkeltem, az legalább rendesen ki van találva, ahogy kell. 15-18k-ért vevő lennék egy párra!
Ha engem kérdezel, még 45-ért is megéri
Milyet keresel? Naked E, vagy burkolt F és milyen árfekvésben?
Sziasztok:).
Suzuki GS500 at keresek eladót. Jelenleg is van nekünk (családnak), de sajátot szeretnék :)
Köszönöm előre is :))
Más. Urak!

Valaki nem tud használtan hibátlan állapotú bukócső-párt GS-re emészthető áron? Konkrétan ilyenre gondoltam, persze nem 45k-ért: link
Ha elhozza valaki szívességi alapon, akkor őt meg haza kell vinni. Úgy sem olcsóbb sokkal.
Gratulálok, tényleg szép állapotban van!
Szállítás helyett nem volt valami ismerős, akivel elhoztátok volna? Pécs-Kalocsa nem olyan nagy táv, akár itt a fórumon is lehet tudott volna valaki segíteni.
Jó az tényleg nem vicces. De a kontextus ismerete nélkül még az volt.
Ne élcelődj vele, sajnos nem vicces: családi tragédia következménye a helyzet. Sajnálom őket nagyon...
Nem semmi kislány, hogy egy tíz év körüli gépnek az első tulajdonosa tudott lenni, úgy hogy most még csak három éves Biztos február 29.-én született
A fix áras kéket vettem volna meg, de nem voltak rendben a papírjai. Gyámság alatt lévő 3 éves kislány a bejegyzett tulaja, túl sok macera lett volna hozzá jutni. Aztán megnéztem még párat (CB500-at is), végül Pécsről vettem meg ezt a 2007-es, vezetett szervizkönyvest, a Suzuki márkakereskedésből. 500k lett a motor alku után, meg 43 k az átírás (mindent ők intéztek), meg 20k a ma esti hazaszállítása kisbusszal. Ráadásul a motor törésmentes, igen kikímélt darab. Beszámították egy nagyobb motorba.
..hogyhogy ez? azt hittem a fix áras kéket veszed, amiből csakazért se lehet alkudni.

Azt látom hogy ez fiatalabb jóval, gondolom ha hasonló pénzbe került akkor nem véletlen hogy ezt vetted.
Meg olajcsere, gyertyacsere meg hátsó féktárcsa csere betétekkel, stb. Lesz még mit csinálni vele, az biztos.

Hamarosan rendbe szedem és meghirdetem eladásra a kis 125-ös csoppert, annak az árából lesz "feltuningolva" az új vas.
Gratulálok! Egész szép állapotban van.
Amíg a jogsit várod, lefestheted a kiput.
Háj!

Jöttem beköszönni, a mai naptól én is egy GS500 tulajdonosa vagyok. Jogsira még egy bő hónapot várnom kell, jelenleg csak A1-em van.
Tudod, en repules helyett is motorozom. :-)
jaaaaa kérem, aki megteheti!
Az már fetisizmus!
Egyik ilyen karikánk sem volt 500 alatt.
Jah, igen, az már nagy táv, van vagy 300 km.
Én a múlt héten 3200-at tekertem bele - egy nap 900-at.
Nem-nem!
Az elmúlt időkben 577-en, meg a Mecsekben voltunk a legtöbbet.
Mert csak mindig itt forogtok Dobogókő körül.
Bár kétlem hogy ezután is így lesz...
szerencsés ember
GS-el az volt a legrosszabb évem.
Sőt, valszeg túl is van méretezve az intervallum, bár asszem úgy szól pontosan, h 12e km vagy 1 év, na már most az qrva jó lenne, ha az ember elmenne 12e-t egy évben.