Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha márkaszervizbe hordaná, akkor is 12 ezrenként lenne cserélve. Ha annyit ír a gyár, azt szerintem el lehet hinni (megfelelő olaj esetén persze).
Pedig gyárilag annyi. Full szintetikus megy bele.
Én a helyedben akkor nem erőltetném ezt a 12ezres csereciklust. Tudom, autóban is van, aminek 20-30ezer a gyári előírás, csak épp az olajnak felejtenek el szólni erről...
3,3 l
Mennyi olaj megy bele?
https://www.youtube.com/watch?...
"csuda jól vagyok"
a motor továbbra is üzembiztos, ha minden összejön, ősszel kap optikai tuningot. (végre lefestetem) és megint mehetek emberek közé.
elég szépen csökkent a havi részlet, de még márciusig fizetek. talán majd jut egy kis örömmotorozásra is.
Köszi!
Ja már látom...
Az kurva jó, így olcsóbb mint a GS-re!
Tényleg 12 000 km lenne az olajciklus a CBR-en, mint ahogy Roll írta?
Annak örülnék, bár én 6 vagy 8 ezerre gondoltam.
Egyébként ez a kis baszom csavar.

baszom csavar

Azt egy kibaszott pici csavar fogja csak, meg tud lazulni. Néha nem árt ráhúzni v. szilóval benyomni a tekerő végét.

A neve pedig kmóra nullázó.

Szerintem csak suzuki kereskedésben lehet megrendelni, gondolom nem egy nagy összeg.
Sziasztok,

sikerült elhagynom a km állás tekerőmet (nem tudom mi a rendes neve). Hol kaphatok ilyet? Felteszem nem lehet valami drága. Már csak a tankolás miatt is jó lenne...
Szeva Isti, mizu feléd, rég hallottunk felőled?
Köszi, mindenképp beugrok ha arra járok!
üdv ataaa ! - és üdv a "régieknek" és az "újaknak is !-
gratula az új vashoz ! a dolog árnyoldala hogy a GS öccá egyik reklámemberét veszítjük el. én nem nagyon motorozok mostanság. ha erre jársz azé mutasd meg az új ördögöt !
Jónak tűnik ez a sátor.
kb az ára annyi mint a Dechatlon os gyorssátor.
Figyelek és ütök is ám!
Vettem egy olyat, csak 3 személyesben. Marad hely a levedlett göncöknek. Tényleg jobb minőségű, mint a 3000 forintos basic sátor. Nekem jó lesz az évi gy használathoz.
Ha be van b.szva egy is sok belőle!
Ataaaból elfér benne 4 is, belőled csak 2.
Sajnos minden sátornál túloznak a feliraton! Felezd el csak annyian lehet kényelmesen elférni bennük! Az enyém kb kényelmes 2 személyes!
A pontos méretet nem tudom, de tök kicsi! A GS-én keresztben sem látszott!
Mekkora a csomagolt mérete?
Amiket nézek, azok 57*13*13. Az azért elég jó.
Nem hatalmas az a 4 személyes?
Sanyi, végül sikerült vennem szimeringet a GS-hez.
Ha van hozzá 15-ös olajad, megcsinálhatnánk valamikor.
Most nem sürgős, azt is tudom hogy üdültök. Jó pihenést!
Ráadásul belülről!
Tizenéve nyüstölöm a High Colorado sátram. Most asszem High Peak néven kaphatók. Több napos esőben és fagyban is bizonyított már. Tavaly kellett pálcákat cserélnem, mert elkezdtek repedezni. Pár ezer forintból megvolt az is, jöhet a következő tíz év...