Amikor ti elmentetek kereket fújni én felmentem, hogy készítek Mátéról néhány képet, beállt a kanyarba a zsaru és kivettek mindenkit a kanyarba, egyből integettem Máténak, hogy lassítson, mert buziskodás van, de ott nem értettem mit beszélnek, mert szlovákul tolták.
Amúgy az 577 most tele volt rendőrrel. Több autó is volt, civil meg rendőrautó is kamerákkal felszerelve. Beszélgettünk fent a pihenőben, erre beáll mellénk egy autó. Benéztem és látom hogy rendőrök ülnek bent...mondom már megyek is, még a végén meghallgatják a kipufogómat... Fölültem a motorra, de addigra már kiszállt és odalépett hozzánk, majd hosszasan ékes magyarsággal kezdte nekünk ecsetelgetni, hogy csak normális tempóban motorozzunk, ne forszírozzuk fel-le a kanyarokat, és hirdessük az igét a többi motoros társunknak is. Majd beszállt a kocsiba és tovább mentek.
Az 529-el igazad van, ahogy hazaértem nekem is az volt az első, hogy megnéztem. Azt hittem a 72-re, hogy az 529 folytatása.
Mindegy mi a nevük, a lényeg, hogy k.rva jó mindkettő.
Hab a tortán: némedi után épp indultam volna az OMW-ről, egyszer csak odajön egy szintén tankoló Hondás srác, megrázta a kezem és gratulált a vasamhoz!
Jó nap volt na!
Lovi ez az 529-es út, te meg azt hiszem ezt a kajáldát linkelted. Ez sokkal feljebb van, a 72-es hágó után. Ma ez sok lett volna, de ide is elmehetünk és akkor innen már nincs messze az 584 sem!
Na majd legközelebb jössz, aztán megnézzük, hogy neked tetszik-e. Amúgy is hallom, hogy békítő show-t kell tartanunk lovi és közted, mert óvodások vagytok.
Csak picit.
Twimberg-köflach elég jo szezonlevezetés nekem.
Az 529-el igazad van, ahogy hazaértem nekem is az volt az első, hogy megnéztem. Azt hittem a 72-re, hogy az 529 folytatása.
Mindegy mi a nevük, a lényeg, hogy k.rva jó mindkettő.
Ne szórakozz már, miért tett volna ilyet?
Csak vicc volt, még van egy Suzukim nekem is.
Jó nap volt na!
Én az a fajta hülye ember vagyok aki a saját kárán tanul.