Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Forintosítsd! Hány nap? Mekkora karika? Engem szerintem érdekel.
A végén tényleg az lesz, h mindenki mehet pályára, ha egy kicsit kanyarogni akar, még ha nem is őrült módon. Közútra meg majd mindenki vesz endurót.
Beterveztem szeptember végére egy második óóóósztriát.
Csak picit.
Twimberg-köflach elég jo szezonlevezetés nekem.
Amikor ti elmentetek kereket fújni én felmentem, hogy készítek Mátéról néhány képet, beállt a kanyarba a zsaru és kivettek mindenkit a kanyarba, egyből integettem Máténak, hogy lassítson, mert buziskodás van, de ott nem értettem mit beszélnek, mert szlovákul tolták.
Ha te vezetnéd a túrát még most is ott bolyongnánk a Lipóti havasokon...
Amúgy az 577 most tele volt rendőrrel. Több autó is volt, civil meg rendőrautó is kamerákkal felszerelve. Beszélgettünk fent a pihenőben, erre beáll mellénk egy autó. Benéztem és látom hogy rendőrök ülnek bent...mondom már megyek is, még a végén meghallgatják a kipufogómat... Fölültem a motorra, de addigra már kiszállt és odalépett hozzánk, majd hosszasan ékes magyarsággal kezdte nekünk ecsetelgetni, hogy csak normális tempóban motorozzunk, ne forszírozzuk fel-le a kanyarokat, és hirdessük az igét a többi motoros társunknak is. Majd beszállt a kocsiba és tovább mentek.
Ezek szerint semmi akadálya a közös gurulásnak. Jó, hogy ebben a korban már szenilis az ember.

Az 529-el igazad van, ahogy hazaértem nekem is az volt az első, hogy megnéztem. Azt hittem a 72-re, hogy az 529 folytatása.
Mindegy mi a nevük, a lényeg, hogy k.rva jó mindkettő.

Ne szórakozz már, miért tett volna ilyet?
Es milyen boldog leszel mikor már nem lessz.
Látom te sem érted az iróniát...
Csak vicc volt, még van egy Suzukim nekem is.
Hab a tortán: némedi után épp indultam volna az OMW-ről, egyszer csak odajön egy szintén tankoló Hondás srác, megrázta a kezem és gratulált a vasamhoz!
Jó nap volt na!
?
elmeséltem...
Volt már ős is ott, ugyan így sírt mint te!
Szigorúan a kuplung oldalára!
Én az a fajta hülye ember vagyok aki a saját kárán tanul.
Lovi ez az 529-es út, te meg azt hiszem ezt a kajáldát linkelted. Ez sokkal feljebb van, a 72-es hágó után. Ma ez sok lett volna, de ide is elmehetünk és akkor innen már nincs messze az 584 sem!
Annak már mindegy, a plexin alig lát ki a karcokatól.
Na majd legközelebb jössz, aztán megnézzük, hogy neked tetszik-e. Amúgy is hallom, hogy békítő show-t kell tartanunk lovi és közted, mert óvodások vagytok.
Ataaa már megint hova raktad a bukódat!?
Ne kényeskedj.
További képek:
Képek a mai napról:
Nekem akkor máris tetszik lovi81 útvonala!
Megoldható, csak akkor kimarad Roll kedvenc szakasza!