Kövezz meg, de az sv topicot pont nem olvasom napi szinte. Márpedig máshol nem volt kiírva. Tala előtt egy óra nekem kevés úgy, hogy épp akkor keltem ki az ágyból. Meg már nem Óbudáról mennék, kicsit több idő kell odaérni.
Mindegy, kb 3 hete letoltam majdnem ugyanezt a kört saját tempóban
Az ujonnan vett pr2 bol 6,9 rol 3,2 lett 8500 alatt.
Oldalt 3,5-4 mm.
Ha tarossagra gyursz ne vegyel eros gepet.
Inkabb egy kisbandtot mint gsxr750 et.
Az újonnan vett PR2-es hátsómból 5311 km után középen 1,8 mm fogyott, a negyedénél 1,3 mm és a pereméből 0,3 mm.
Újonnan 6,4 5,6 és 3,6 mm-t mértem.
Ez egészen baráti, így 15-20 ezret is elmehet.
Kösz a tervezést, tényleg jó út volt.....legfeljebb lehközelebb gondolsz az old szekcióra akinek 18.30-kor menetrendszerűen jön a befosás és nem mindegy, hogy az a fajanszon újsággal a kézben éri vagy még felöltözve a motoron.
Ha a túrákat vagy bármit gyártó és típus alapján követsz akkor tulképp mit keresel ebben a topicban? ....vazz, olvass többfelé és gyere ahová akarsz, nem igazán van típusszegregáció, inkább baráti körök vannak amik mozognak ide-oda...
Simán odaértél volna ha akartál volna.
Amúgy egész jók voltak az utak. Az 524-es is meg van csinálva (kátyútalanítva), nem volt koszos, kavicsos. Teplice felé is csinálják a utat ahol szar volt, meg egy csomó helyen megy az aszfaltozás.
Egyik hétvégén majd elmehetünk úgy hogy: 526-529-72-Liptovsky. Csak ne legyen ilyen meleg!
2001augusztusi gs500ról van szó.
A gumi azonban nem lineárisan kopik.
Mindegy, kb 3 hete letoltam majdnem ugyanezt a kört saját tempóban
Oldalt 3,5-4 mm.
Ha tarossagra gyursz ne vegyel eros gepet.
Inkabb egy kisbandtot mint gsxr750 et.
Bocsi, nem tudtam kihagyni.
Újonnan 6,4 5,6 és 3,6 mm-t mértem.
Ez egészen baráti, így 15-20 ezret is elmehet.
Csak neki kell keszulni egy ilyen turanak.
Sokat kell szervezni,idopontokat egyeztetni.
De majd lrgkozelebb.
Amúgy egész jók voltak az utak. Az 524-es is meg van csinálva (kátyútalanítva), nem volt koszos, kavicsos. Teplice felé is csinálják a utat ahol szar volt, meg egy csomó helyen megy az aszfaltozás.
Egyik hétvégén majd elmehetünk úgy hogy: 526-529-72-Liptovsky. Csak ne legyen ilyen meleg!
Amúgy én már vagy 7ezret mentem idén.
Ataaa vigyorog.