De jó Neked, hogy még hiszel a világ jobbá válásában!
Egyébként igen, arra voltunk. Az aszfalt minősége szuper, kellemesen kanyargós, ezért lehet döntögetni. Sokan járnak fel Pestről is ide, néha olyan az útszakasz, mint a Mátra!
Örömmel jelentem, hogy a világ jó irányba megy. Egyre jobba
Most hívtak a FullGas-ból, hogy minden rendben van-e. Mégegyszer elnézést kértek, és felajánlották, hogy a következő munkánál eltekintenek a munkadíjtól.
Előzményeket ld. az előzményeknél :)
Más
Szombaton voltam Csomádon ismerősöknél. Onnan mentem volna Győrbe. Gyors döntés után (HKG?) lemondtam a Pesten keresztüli hazaútról és kis kerülővel Szlovákián átvágva tértem haza szülővárosomba. A 2-es út állati jó. Ti is arrafelé voltatok nem?
No, kiléptél abból a körből, amire jellemző a Columbo felesége effektus. Eddig csak hallottam rólad a az "ifjonctól". Tegnap óta meg már-már kézzel fogható bizonyítékok vannak a létezésedről! Üdvözlégy a "klubban".
Tetszik a program Főni! 15-én Medve megyen lakodáréba Csongrád megyébe. Kicsi az esélye annak, hogy nem iszik meg egy kis alkoholos kedélynövelőt, ám, ha nem lő túl a célon, akkor napközben valahol becsatlakozik a macccibringa a csapathoz. Ez a terv, de nem áll túlzottan stabil lábakon...
Erik!
Ha majd lesz időm kitöltöm az adatlapot, amúgy meg nem titkolózom, különben meg észre sem vettem hogy nincs kitöltve.
A kép miatt meg miért haragudnék....... ugyan! Tényleg szép gép! Meg hát EMLÉK!
Most is fekete, de nem az igazi:-) (600ft-os spray).....plusz ugye karc, repedés....stb.
Ma lenyomtam gittel....azt valamikor csiszolom.....
És ha nem akad emberke, akkor elmegyek és veszek valami jó sprayt megint:-)
De ugye mint írva vagyon ha akad ember aki vevő egy kis mellékesre (nekem a számla nem jó semmire)
ráadásul még tud matricázni is....akkor hozzá vinnám az ülésidomokat is.....és talán még a tankot is (így a Full-gasnál nem a tank fényezés, hanem egy szervíz lenne ingyen.....)
Rita!
Azért nem kéne ennyire titkolózni,nyugodtan kitölthetted volna az adatlapot és fényképet is rakhatnál fel! Nem hiszem, hogy megorrolna rád ezért a Bence!
Egyébként igen, arra voltunk. Az aszfalt minősége szuper, kellemesen kanyargós, ezért lehet döntögetni. Sokan járnak fel Pestről is ide, néha olyan az útszakasz, mint a Mátra!