Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De jó Neked, hogy még hiszel a világ jobbá válásában!

Egyébként igen, arra voltunk. Az aszfalt minősége szuper, kellemesen kanyargós, ezért lehet döntögetni. Sokan járnak fel Pestről is ide, néha olyan az útszakasz, mint a Mátra!
Örömmel jelentem, hogy a világ jó irányba megy. Egyre jobba

Most hívtak a FullGas-ból, hogy minden rendben van-e. Mégegyszer elnézést kértek, és felajánlották, hogy a következő munkánál eltekintenek a munkadíjtól.
Előzményeket ld. az előzményeknél :)

Más

Szombaton voltam Csomádon ismerősöknél. Onnan mentem volna Győrbe. Gyors döntés után (HKG?) lemondtam a Pesten keresztüli hazaútról és kis kerülővel Szlovákián átvágva tértem haza szülővárosomba. A 2-es út állati jó. Ti is arrafelé voltatok nem?

Ax
Hali Pici-R!

No, kiléptél abból a körből, amire jellemző a Columbo felesége effektus. Eddig csak hallottam rólad a az "ifjonctól". Tegnap óta meg már-már kézzel fogható bizonyítékok vannak a létezésedről! Üdvözlégy a "klubban".
Hi-Hi!

Tetszik a program Főni! 15-én Medve megyen lakodáréba Csongrád megyébe. Kicsi az esélye annak, hogy nem iszik meg egy kis alkoholos kedélynövelőt, ám, ha nem lő túl a célon, akkor napközben valahol becsatlakozik a macccibringa a csapathoz. Ez a terv, de nem áll túlzottan stabil lábakon...
Goliát bár nekem Gs500 Tomi
Igen te csináltad a képeket, mikor Gárdonyban voltunk! Jó képek!
Erik!
Ha majd lesz időm kitöltöm az adatlapot, amúgy meg nem titkolózom, különben meg észre sem vettem hogy nincs kitöltve.
A kép miatt meg miért haragudnék....... ugyan! Tényleg szép gép! Meg hát EMLÉK!
Ha az időjárás is úgy akarja akkor a következő HKG részemről:

szeptember 16. vasárnap

A cél?
Ennek a beszámolónak az első napja )KB)

http://motorostura.hu/build.as...
De akkor nem tud fényképezni is
Á tükörbe
Oké!
Akkor újabb project.
Na jó:-)

De ugy hozd ezt össze hogy te KÖZTÜK vagy:-))))
De még az s lehet hogy az egész KÉK lesz és akkor nem kell a színekkel kavarni sem:-)
Na meg ugye olyan fekete kellene mint pl az első sárvédőm......
szóval fekete és csillogó:-)
nem:-)

Most is fekete, de nem az igazi:-) (600ft-os spray).....plusz ugye karc, repedés....stb.

Ma lenyomtam gittel....azt valamikor csiszolom.....
És ha nem akad emberke, akkor elmegyek és veszek valami jó sprayt megint:-)

De ugye mint írva vagyon ha akad ember aki vevő egy kis mellékesre (nekem a számla nem jó semmire)
ráadásul még tud matricázni is....akkor hozzá vinnám az ülésidomokat is.....és talán még a tankot is (így a Full-gasnál nem a tank fényezés, hanem egy szervíz lenne ingyen.....)
ezt kellene ismét feketére ?
Húúú itt lófarkas lányok keresik hasonló adottságokkal rendelkező fiúk ismerettségét.
Blue!

Ez megfelelne?
Tegnapi bikerek - és kiváncsiskodók.-)

Megyen fel a netre a tegnpi videjó.......

http://akmt3.extra.hu/20070901...

KB 30 perc múlva ér fel, de ugye volt rá példa hogy hamarabb......illetve Teddy 1x a feltöltés közben nézte:-))))
Rita!
Remélem nem haragszol ezért, de ami szép az szép!
Piros Zsolt?
Remélem:-) Mert ennek a Zsoltnak küldtem egy levelet:-)
Üdv a fórumon Pici-R !

Erre a képre emlékszem, ezt én csináltam
Blue!
Majd megpróbálom, mostantól rajta vagyok az ügyön!
Rita!
Azért nem kéne ennyire titkolózni,nyugodtan kitölthetted volna az adatlapot és fényképet is rakhatnál fel! Nem hiszem, hogy megorrolna rád ezért a Bence!
Meztelen nőket:-)?

Ha lehetne akkor kapj le nekem 4 nőt egyszerre meztelenül miközben egymással játszanak:-)))
Na ha ilyet is tudsz Én meghajlok előtted:-)
Egyszerű a dolog, ha az unokám és a motorom is mindíg a közelemben van, akkor mit kéne még gondolkodnom hogy mit fényképezzek!?
Az nekem 27km vagyis KIRÁLY:-)

Fényképet találsz az adatlapomon.....
De tessék:
Szóval ez a fejidom....