Újra itt a fórumon... Köszi a jó kis túrát, egy régen tervezett útvonalam volt ez, nagyon szép környék, családdal, autóval már jártam erre, jó volt végre motorral is.
Ja, és persze köszi a geoládás segítséget is, igazi csapatmunka volt!
Pár képet nemsoká feltolok ide.
Sziasztok!
Előszőr is elnézést hogy angolassan távoztunk tőletek a sor végéről.
Rendben haza értünk és nagyon szépen köszönjük ezt a kis kirándúlást,nagyon jól éreztük magunkat.Örülünk, hogy meg ismerthettünk benneteket személyesen is.
Üdv mindenkinek Fecó68 és Magdi.
Elmentem dógózóba, szóval bármi van akkor teflon......
És reménykedjünk együtt, hogy nem szopás lesz az éjszakám mint tegnap, ahol is leálltak, széthullotak a gépek, mi meg ugráltunk mint pók a falon.....mert akkor egy zombi lesz a vezérgép:-)
Arra gondolsz aki GSXR-elösszefutott egy Babettás öreggel ?
Ahogy mondod, de azért ki kellett probálni a Hungaróringet is és sikerült is ingyen saját motorral is meg nyilt nap alkalmával egy pár Suzukit kiprobálni.Szóval ez is hozzátartozik számomra a motorozáshoz. És nehogy mán ha a Bakonyban vagyok ne menjek végig a 82-esen .
A lényeg pont a "részletkérdés"-ben van.....
Hiszen sokoldalú emberek vagyunk.....
És specc nekem nem "részletkérdés" az értelmetlen pályázgatás, vagy hogy A-ból elmenyek B-be ahol lecuccolok a haverokkal és B-C közt járkáljak 3 órán keresztül , mert ott FASZÁT lehet dönteni.....
Vaahol olvastam hogy volt (van) egy srác akit felökött egy kocsi.....
Nem nagyon sérült, de azóta CSAK pályázni jár, de olyan szinten hogy még a pályáig is utánfutóval viszi ki a motort.....
Ez számomra már nem vicces.....hanem durvább
Persze ez is egy dolog, hisz lehet hogy azért mondom mert
1., nem futja a napi jegyekre, meg a pályán lévő amortizációs dolgokra....
2., épp ezért mert nem futja - még meg se próbáltam...........
De ez ugyan olyan, mint hogy - bár motorosnak mondom magam - rohadtul nem kött le hogy Talma vagy Rossi hol végzet.......
Én e müsorok helyet inkább megnézek egy útifilmet pl. Skóciáról - ahova szintén szeretnék eljutni mocóval:-)
Nekem messze nem célom minnél nagyobb távokat megtenni, bár nem egyszer 400-500km-ereket megyek egy nap, ami akár 10 óra is megvan.Tény hogy nem egészen olyan kényelmes mint a GS, de azért turázásra is alkalmas. Azt se állitottam hogy én hude megyek, a GS-el se tettem és belátom ezzel se fogok.Csak most azzal ne gyere hogy minek akkor nagymotor Majd egyszer rájösz-talán.
Én szerintem meg nem attól motoros valaki hogy kurva nagy távokat megtesz, dehát ez szemlélet kérdése.
Egyébként meg mindenhová megválasztom mivel megyek: a városba robogoval, ha esik akkor BKV-val és külföldre autoval és egy várat kocsival is meglehet nézni.És igenis utálok motoron bőrigázni
És akinek van képe az is küldje el nekem
akmt@freemail.hu
Vagy a http://helpcsap.extra.hu oldalon lévő leírást is használhatja.......
A vidi majd holnap......Most megyek aludni
FTP-re nyomd a képeket - hogy a DVD-n eredeti kép legyen
Amgy Én is itthon:-)
337km......és HULLA VAGYOK, de ugye így jár az aki éjszakás műszak után még bevállal egy egész napos programot.....
A képek hamarosan........
http://bluekepek1.extra.hu/200...
K
ösz mindenkinek a részvételt.....
És egy GS csoportkép:-)
Újra itt a fórumon... Köszi a jó kis túrát, egy régen tervezett útvonalam volt ez, nagyon szép környék, családdal, autóval már jártam erre, jó volt végre motorral is.
Ja, és persze köszi a geoládás segítséget is, igazi csapatmunka volt!
Pár képet nemsoká feltolok ide.
251km lett a vége, hazaértem rendesen, holnap lánccsere.
Ja, és ezt kapjátok ki!
Szoktatom az unokám!
Előszőr is elnézést hogy angolassan távoztunk tőletek a sor végéről.
Rendben haza értünk és nagyon szépen köszönjük ezt a kis kirándúlást,nagyon jól éreztük magunkat.Örülünk, hogy meg ismerthettünk benneteket személyesen is.
Üdv mindenkinek Fecó68 és Magdi.
Mi már hazaérkeztünk.Kellemes gurulás volt.
Na ez az éjszaka sem volt gyenge, de ugye ez van......
Lassan indulok az öltőzbe - azt indul a nap
Felhősődés megszünőben
Ha bármi van - TEFLON.....Blue kilépet a hálóból
Tehát mi kb 9-kor elindulunk a 22-esen Vác felé. Ha addig nem futunk össze, akkor 2/a.
mármint a holnapi gurulok.....
Elmentem dógózóba, szóval bármi van akkor teflon......
És reménykedjünk együtt, hogy nem szopás lesz az éjszakám mint tegnap, ahol is leálltak, széthullotak a gépek, mi meg ugráltunk mint pók a falon.....mert akkor egy zombi lesz a vezérgép:-)
Ahogy mondod, de azért ki kellett probálni a Hungaróringet is és sikerült is ingyen saját motorral is meg nyilt nap alkalmával egy pár Suzukit kiprobálni.Szóval ez is hozzátartozik számomra a motorozáshoz. És nehogy mán ha a Bakonyban vagyok ne menjek végig a 82-esen .
ÉN ÉN imádok vitázni:-)))))
Nem anyázni, hanem szimplán vitázni......RÁERŐLTETNI A MÁSIKRA A GONDOLATAIMAT
A lényeg pont a "részletkérdés"-ben van.....
Hiszen sokoldalú emberek vagyunk.....
És specc nekem nem "részletkérdés" az értelmetlen pályázgatás, vagy hogy A-ból elmenyek B-be ahol lecuccolok a haverokkal és B-C közt járkáljak 3 órán keresztül , mert ott FASZÁT lehet dönteni.....
Vaahol olvastam hogy volt (van) egy srác akit felökött egy kocsi.....
Nem nagyon sérült, de azóta CSAK pályázni jár, de olyan szinten hogy még a pályáig is utánfutóval viszi ki a motort.....
Ez számomra már nem vicces.....hanem durvább
Persze ez is egy dolog, hisz lehet hogy azért mondom mert
1., nem futja a napi jegyekre, meg a pályán lévő amortizációs dolgokra....
2., épp ezért mert nem futja - még meg se próbáltam...........
De ez ugyan olyan, mint hogy - bár motorosnak mondom magam - rohadtul nem kött le hogy Talma vagy Rossi hol végzet.......
Én e müsorok helyet inkább megnézek egy útifilmet pl. Skóciáról - ahova szintén szeretnék eljutni mocóval:-)
Hogy ki mit élvez benne, az már részletkérdés.
Nekem az a motorozás amit Én csinálok, neked az amit te.....
Én szerintem meg nem attól motoros valaki hogy kurva nagy távokat megtesz, dehát ez szemlélet kérdése.
Egyébként meg mindenhová megválasztom mivel megyek: a városba robogoval, ha esik akkor BKV-val és külföldre autoval és egy várat kocsival is meglehet nézni.És igenis utálok motoron bőrigázni