Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blue küldtem én is egy pár képet.
Blu képek mentek a freemailre.
Képek fent vannak
JA!

És akinek van képe az is küldje el nekem
akmt@freemail.hu

Vagy a http://helpcsap.extra.hu oldalon lévő leírást is használhatja.......

A vidi majd holnap......Most megyek aludni
Erik!

FTP-re nyomd a képeket - hogy a DVD-n eredeti kép legyen

Amgy Én is itthon:-)
337km......és HULLA VAGYOK, de ugye így jár az aki éjszakás műszak után még bevállal egy egész napos programot.....

A képek hamarosan........
http://bluekepek1.extra.hu/200...

K
ösz mindenkinek a részvételt.....

És egy GS csoportkép:-)
hány km-t mentetek? milyen tempóban? tök szívesen elmentem volan scak lóvém nem volt elég, meg asszonyozni köllöt.. mennyibe jött ki kb?
Sziasztok!

Újra itt a fórumon... Köszi a jó kis túrát, egy régen tervezett útvonalam volt ez, nagyon szép környék, családdal, autóval már jártam erre, jó volt végre motorral is.
Ja, és persze köszi a geoládás segítséget is, igazi csapatmunka volt!
Pár képet nemsoká feltolok ide.
Fasza volt minden, köszönöm mindnyájatoknak!
251km lett a vége, hazaértem rendesen, holnap lánccsere.
Ja, és ezt kapjátok ki!
Szoktatom az unokám!
Sziasztok!
Előszőr is elnézést hogy angolassan távoztunk tőletek a sor végéről.
Rendben haza értünk és nagyon szépen köszönjük ezt a kis kirándúlást,nagyon jól éreztük magunkat.Örülünk, hogy meg ismerthettünk benneteket személyesen is.
Üdv mindenkinek Fecó68 és Magdi.
Sziasztok!

Mi már hazaérkeztünk.Kellemes gurulás volt.
Ébresztő, lustaságok! Pakolás, és lassan indulás!
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Reggelt:-)

Na ez az éjszaka sem volt gyenge, de ugye ez van......
Lassan indulok az öltőzbe - azt indul a nap

Felhősődés megszünőben

Ha bármi van - TEFLON.....Blue kilépet a hálóból
Hát akkor hajrá! A holnapi iszunklátásig!
Tehát mi kb 9-kor elindulunk a 22-esen Vác felé. Ha addig nem futunk össze, akkor 2/a.
Na mindenki....
mármint a holnapi gurulok.....

Elmentem dógózóba, szóval bármi van akkor teflon......

És reménykedjünk együtt, hogy nem szopás lesz az éjszakám mint tegnap, ahol is leálltak, széthullotak a gépek, mi meg ugráltunk mint pók a falon.....mert akkor egy zombi lesz a vezérgép:-)
Arra gondolsz aki GSXR-elösszefutott egy Babettás öreggel ?
Ahogy mondod, de azért ki kellett probálni a Hungaróringet is és sikerült is ingyen saját motorral is meg nyilt nap alkalmával egy pár Suzukit kiprobálni.Szóval ez is hozzátartozik számomra a motorozáshoz. És nehogy mán ha a Bakonyban vagyok ne menjek végig a 82-esen .
JA:-)

ÉN ÉN imádok vitázni:-)))))
Nem anyázni, hanem szimplán vitázni......RÁERŐLTETNI A MÁSIKRA A GONDOLATAIMAT
Láttom Te se vagy egy nagy vitaember-)))))

A lényeg pont a "részletkérdés"-ben van.....
Hiszen sokoldalú emberek vagyunk.....
És specc nekem nem "részletkérdés" az értelmetlen pályázgatás, vagy hogy A-ból elmenyek B-be ahol lecuccolok a haverokkal és B-C közt járkáljak 3 órán keresztül , mert ott FASZÁT lehet dönteni.....

Vaahol olvastam hogy volt (van) egy srác akit felökött egy kocsi.....
Nem nagyon sérült, de azóta CSAK pályázni jár, de olyan szinten hogy még a pályáig is utánfutóval viszi ki a motort.....

Ez számomra már nem vicces.....hanem durvább
Persze ez is egy dolog, hisz lehet hogy azért mondom mert
1., nem futja a napi jegyekre, meg a pályán lévő amortizációs dolgokra....
2., épp ezért mert nem futja - még meg se próbáltam...........

De ez ugyan olyan, mint hogy - bár motorosnak mondom magam - rohadtul nem kött le hogy Talma vagy Rossi hol végzet.......
Én e müsorok helyet inkább megnézek egy útifilmet pl. Skóciáról - ahova szintén szeretnék eljutni mocóval:-)
Ez igy igaz! És mi még csak a két véglet kellős közepén vagyunk, van akik csak vonulnak a motorral és vannak akik kizárolag pályán motoroznak
Szerintem ha ráültök a motorra és annak segítségével A pontból B-be haladtok, akkor motoroztok.
Hogy ki mit élvez benne, az már részletkérdés.
Ezért mondom ogy ez meddő vita mindig, hisz mindenki máshogy motorozik.....

Nekem az a motorozás amit Én csinálok, neked az amit te.....
OK..... NTibi és Goliat is ide jön....szóval leszünk páran:-)
Hali.Mi 9-kor az 2A SHELL kútnál csatlakoznánk.
Nekem messze nem célom minnél nagyobb távokat megtenni, bár nem egyszer 400-500km-ereket megyek egy nap, ami akár 10 óra is megvan.Tény hogy nem egészen olyan kényelmes mint a GS, de azért turázásra is alkalmas. Azt se állitottam hogy én hude megyek, a GS-el se tettem és belátom ezzel se fogok.Csak most azzal ne gyere hogy minek akkor nagymotor Majd egyszer rájösz-talán.
Én szerintem meg nem attól motoros valaki hogy kurva nagy távokat megtesz, dehát ez szemlélet kérdése.
Egyébként meg mindenhová megválasztom mivel megyek: a városba robogoval, ha esik akkor BKV-val és külföldre autoval és egy várat kocsival is meglehet nézni.És igenis utálok motoron bőrigázni