Köszönöm én is a vendéglátást Erik , örülök hogy összejött ez a kis csapat. Jövőre meg ....gurulok majd veletek ha kell ha nem! És majd nézhetitek
"Picike derék...................és mekkora kerék!
ne félj ha nem tereled 8000 fölé a főtengelyt akkor csak egy szelid jószág ! de ha ezt átléped akkor elszabadul a pokol ! márpedig egy ördögnek az való !
A falra kell, én is túl vagyok a lánccserén!
Lehet hogy szerdán valamikor ráérek, csak még begurulok a szervízbe a biztonság kedvéért és megkérem őket hogy azért rakják rá egy kicsit a lánc présüket! Biztos ami biztos!
Jönnek le a képek.....
Amugy meg megtaláltam a láncszettet, szóval ha kell akkor
a., lejösz
b., valamikor csattanunk, csak csattanás előtt FELTÉTLENÜL SZÓLJ RÁM!
Ma örültem hogy nem aludtam el......
Hazajöttem, megkerestem.....
Kedden beviszem és fémtisztára nyomom.....
Ha mégis mocira kellene - akkor szólj, mert ha bedobom az oldószerbe akkor az X gyürüket elfelejtheted, mert megeszi.......szóval max a falra lesz jó:-)
És ilyen az mikor azt mondom: MEGVAN MINDEN GYÁRI TARTOZÉKA
No most igy használom a paripát, amig nem csináltam meg fullosra a fejidomot.
Tényleg!
Nem tud valakit-havert aki lefényezné nekem feketére a fejidomomat?
KB. 0,3-0,5nm
Nekem eddig olyan 10-15.000-rek mondtak - és sajnos ennyim nincs erre a projectre.....
De ki tudja.....egy bulihordóm esetleg akadna:-) Persze tele sörrel:-)
Mindegy.....mert bármit veszek akkor elsőre megyek a különbözetit lerakni...... vagyis az előző beirást még ez is megfejeli:-))))
Vagyis egész pontosan most 770.000 kéne, de ugye azért nekem is vannak tartalékaim.....főleg azért mert ha elmenne a GS, akkor mocón jan-feb környékén vennék, vagyis a GS-ből ugymond megmaradna 5-6 havi részlet ami 120.000ft
Az a 5-6. a sorban.....
Félek tőle.....bevallom férfiassan....
Nekem valahogy
1., minek 100LE
2., ha csak eldölök vele (még sose volt ilyen egy mocómmal se) sokba van.....hisz szerintem az indexe a legsérülékenyebb
Nekem annyi kell érte hogy kitudjam fizetni a bankot meg maradjon legalább 10% az új motor inditására.
Ez jelenleg egész pontosan 740.000ft
Ha ennyiért valaki elviszi akkor az ővé cakk-pakk, hiszen pl egy Banditára (mert az azért az első favorit) más konzol kell, és arra már mehetne nagybb doboz is)
Szép sorjába........
De nem beszélek erről - hisz előbb el kell adni.....addig meg nem szeretek álmodozni.
Ez olyan, mint ha azt mondanám holnap meghivom dorinát vacsorázni, eltltünk egy romantikus estét és utána szabadjára engedjük a vágyainkat
És azt nem tudod véletlenül hogy matricáznak is-e? Mert akkor hozzájuk viszem az ülésidomokat is...
Na meg persze csak fújás-e......tehát a piszkos munkát csináljam meg magamnak:-)?