Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !

Ki tudja annak az oldalnak a címét ahol le van írva a teljesítmény adóról szoló hivatalos leírást.

Ft/kw érdekelne mert úgy érzem elszámolás történt a Polg.mest.hiv. részéről és addig nem akarok parádét csinálni amíg nincs meg az ied vonatkozó hivatalos törvény javaslat.

Köszi előre is.

Ui.Ha jól tudom akkor nics külömbség szgk és motor között ( itt a Kw/ft-ra gondolok) .Ezért is kéne a cím.
Ezt a tbt-t macieszeprocesszora sem tudja feldolgozni...
(fejvakarás-gondolkozás)
A TBC-t azért tudom mert a húgom tüdőkórházban dolgozik.
Az MSN annyival jobb a Skye-nál, h ott lehet táviránytínai a kliens gépet.
Az meg h te hol (vagy kiben) voltál bennt...
jóccakát
Semmi csak nézelődőm, hisz nem vagyok remete:-) És feleőlem jöhet egyszere 10 is:-))))
Szóval fent vagyok egypár társkeresőn.....persze fölöslegesen hsz ilyen fasza csávó nem kell a mai péáza és bulipatkány jányoknak

MSN - MESSENGER - az egy komunikációs progi amit a win tartalmaz..... ott tudsz CHATELNI.....

ÉPP bent volt? Na jó...Én voltam épp bent, mert Ő sokat van fent:-)
Tudod mi a TBC?
Na a TBT sokkal ütősebb anyag vazzzzzeeee:-)))
És utána NE FÜRGYÉ LE:-)
?
miféle társkereső?
+ msn
+éppen volt?
thx. de nekem a jövő hét végén már be "KELL" járatnom a láncot. Már két hete áll! még ellustul! NEEEM
És Ő tudta pótolni?

Azé" egyet elvinnék, és sz@rnék a remeteségre! Csak műkedvelő módon lennék világtól elvonuló gondolkodó!
Ez az a bizonyos sziget, ahová a térerő is csak néha talál oda! A szülők, meg e mellé járnak sátorozni!
Nem is azért írtam. De mija rák az a tbt?

Tévedés:-)

Goliatal kibeszéltük az egyik társkereső fertelmes bugyrait:-) Mert nem is tuom mióta nem....szóval felmásztam MSN-re...és épp bent volt
Nem szeretném ujra kezdeni, de pont NEM tbt volt. Szerintem.
Ez az, ahová anyukádék járnak? Szép csendes helynek tünik.
Bár az 1. képen vki kihúzta a dugót a medencéből!
Rád is fér! De aztán ott semmi nő (k)! Különben nem ér semmit a remeteség!
Igen, a mai csapatépítő tréning elmaradt.... lehet, hogy a tegnap kiértékelése folyt mindenkiben...
Azért hiányzott....

Majd ide kimegyek összel remetének...
4 napot vettem ki.
Ez a munkakörváltás nem tett jót a terveimnek... majd októberben talán tudok menni 3 hétre "tojni a világra"!
Nem helyettesíthetem, tudom... 22-én leszünk a baranyai fővárosban. Szerintem szakítunk/tok időt a láncodra, ha mondod hová is menjünk kopogtatni.
Voltál már egyáltalán szabin idén? Úgyértem pihenni, több napra.
Ahogy nézem, egy "órarugó" kimaradt ma a hozzászólások közül... kevésbé volt közösségi jellegű a mai "szakmázás".
Valóban húzós nap volt ez. És nem is motoroztam ma... vazzeg, ha ez így megy akkor sürgősen szabira kell mennem. Mielőtt még "workalcoholic" leszek.
ÁÁÁ csak úgy játom a szejetembanda végre dogozik:-))) legalábbis nem sok beírást láttam:-)

Nem kell félreérteni:-) Örülök neki, legalább nem kell VISSZAOLVASNOM:-))))

Te ezen a siten spórolod meg az ujságvásárlást?
Ha benzinre költöd a megmaradt lét, akkor rendben van.
Amugy mi van?
Hazaérek a melóból és csak egy fél oldal a termés?
Csak nem dolgozni kelett