Ki tudja annak az oldalnak a címét ahol le van írva a teljesítmény adóról szoló hivatalos leírást.
Ft/kw érdekelne mert úgy érzem elszámolás történt a Polg.mest.hiv. részéről és addig nem akarok parádét csinálni amíg nincs meg az ied vonatkozó hivatalos törvény javaslat.
Köszi előre is.
Ui.Ha jól tudom akkor nics külömbség szgk és motor között ( itt a Kw/ft-ra gondolok) .Ezért is kéne a cím.
A TBC-t azért tudom mert a húgom tüdőkórházban dolgozik.
Az MSN annyival jobb a Skye-nál, h ott lehet táviránytínai a kliens gépet.
Az meg h te hol (vagy kiben) voltál bennt...
jóccakát
Semmi csak nézelődőm, hisz nem vagyok remete:-) És feleőlem jöhet egyszere 10 is:-))))
Szóval fent vagyok egypár társkeresőn.....persze fölöslegesen hsz ilyen fasza csávó nem kell a mai péáza és bulipatkány jányoknak
MSN - MESSENGER - az egy komunikációs progi amit a win tartalmaz..... ott tudsz CHATELNI.....
ÉPP bent volt? Na jó...Én voltam épp bent, mert Ő sokat van fent:-)
Rád is fér! De aztán ott semmi nő (k)! Különben nem ér semmit a remeteség!
Igen, a mai csapatépítő tréning elmaradt.... lehet, hogy a tegnap kiértékelése folyt mindenkiben...
Azért hiányzott....
Ki tudja annak az oldalnak a címét ahol le van írva a teljesítmény adóról szoló hivatalos leírást.
Ft/kw érdekelne mert úgy érzem elszámolás történt a Polg.mest.hiv. részéről és addig nem akarok parádét csinálni amíg nincs meg az ied vonatkozó hivatalos törvény javaslat.
Köszi előre is.
Ui.Ha jól tudom akkor nics külömbség szgk és motor között ( itt a Kw/ft-ra gondolok) .Ezért is kéne a cím.