Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Én alföldi vagyok, és JNK-Szolnok és Csongrád megye között ingázok.

bobo1995:
Az úgy pont tökéletes, a 6. így is ,,overdrive", szerintem nem érdemes vele variálgatni.
Igen, az a gyári.
Merre volt a guriga?
Én képtelen voltam felkelni délelőtt, de délután mentem egy kört.
Rám is alkonyodott szépen, úgyhogy a kezeim teljesen lefagytak.
Sziasztok! Nektek milyen lánckerekek vannak fenn a motoron? Elöl: 16, hátul: 39 az jó? Esetleg mit ajánlotok?
Én mezőberényi vagyok, Lauimi meg kétsopronyi.
Részemről márciusban nem nagyon fogok ráérni egynaposra. Szerintem húsvétkor kezdek egy egynapossal a Biharban.
Sziasztok!

Van köztetek alföldi motoros? Én szentesi vagyok és szívesen gurulnék valakivel/valakikkel ilyen remek időben!
Én meg mostanában félnapokat motorozom a 250-es Jawaval gyakorlatilag mindennap függetlenül az időjárástól.... nekem már néha sok is, amúgy nosztalgikus és szeretem.

A faces dolgot már megbeszélték a többiek, nem érdekes, már elavult: fényvisszaverő matrica a rendszámon trafi ellen.
ez érdekesebb megoldás: http://youtu.be/hwwXxsr3E6w
Ehun-e, egyébként "egyedi azonosító jellel való visszaélés", mellesleg 3 évet kaphat érte az ember.

jogszabály
Pont ezt akartam mondani, h már qrvára nem vakuznak, hanem kamera felvételből csinálják a pillanatképet vaku és egyéb nélkül.
Mondjuk a kamerának lehet, hogy mindegy....

mikor láttál utoljára vakus-fényképezős mérős autót?
a felvételből is kiderül hogy látja a számokat a kamera csak a vaku fényét veri vissza
ettől a karcos cd a visszapillantón még mindig jobb, mert az legalább ingyen van
Valószínűleg ezért tilos bármilyen javítás festékkel vagy bármi mással a rendszámon, már vizsgán sem megy át vele, de ha rendőr vagy nkh-s veszi észre nagy a gond, egyedi valami megváltoztatása meg ilyenek (vizsgáztatóhelyen ahova járok óvtak ettől amikor felajánlottam, hogy a kopottat átfesteném, nem is tettem) ....
nincs faszbúkom...mi ez?
basszus...ma mindenki elment motorozni
http://kiszamoltuk.com/tudtad-...

Most tették fel a facere, ha valakit érdekel.
Hideg van?
Dehogy van hideg. Októberben volt, amikor a Csorbatónál voltunk ráadásul bazi nagy szél is volt, a gépet is felborította. Hó a Lengyel oldalon volt csak.
Thx! Akkor nem rendelek.
Sziáki autósbolt Gödöllő
Gödöllő
Testvérvárosok útja 2
2100 Magyarország

De ha elindulsz random útbaejtesz nem multis autósboltot egyikben találni fogsz.
Dunakanyari vagyok. Valami konkrétabb hely? Bár le fogom guglizni csak lusta vagyok innen kikattintani. :D Katt
Az van hogy bemesz itt a csemagyaron a szirakihoz es leveszi a polcrol.
Üdv! Gondoltam kipróbálom a spurit, de nagyon gáz az egész rendelősdi, eleve a Google szól, hogy valami nem kerek a mail címmel, aztán válaszolni a levélre nem tudok, pesig írja, hogy lehet. Akkor most mi van?
a sz.-gép vazze ! most a melóhelyről garázdálkodom...
kis laza bemotorozás velencekarika, rétessel kilátóval valamelyik irányból
Pesten is csak 12-15h között mond 9-10 fokot, vidéken ez 6-8 fok max ha lesz. Hideg van még!
Igen, de tudom h annak szar volt.