Kérdésem a következő lenne, 2004-es évjáratú Gs esetében melyik jelnek kell a jeladóval egy vonalban lennie?
a "T" -nek, vagy az utána lévő első vonalnak?
Üdv!
Érdeklődnék,hogy esetleg itt békés megyében hol van esetleg megbízható és árban elfogatható szervíz?!Nincs baj a géppel,de lehet egy karbiszinkron szezon előtt ráférne.
Hiába zárod le, motorféken az alapjárati rendszerböl tud felszívni keveréket a henger, de nem mindig alkalmas az elegy a rendes égésre, így elégetlenül a kipufogórendszerbe távozik, ott néha a nagyobb mennyiség aztán begyullad, ez okozza a durrogást rendszerint a kipuban. Néhány egyhengeres nagylökettérfogatú motornál egy membránnal elzárják az a alapjárati rendszer levegöjét is, így egyáltalán nem jut be anyag tolóüzemben, és nem durrog.
Sziasztok!
Kis felhomályosítást szeretnék kérni vagy inkább egyéni tapasztalatokat.
Meleg motornál nagyobb gáz utáni visszaengedéskor durrog. De csak egyet-egyet. Ez mitől lehet? Véleményem szerint nem olyan nagy probléma, csak mégis érdekelne az oka. Nyugtassatok meg
Ma megejtettük az olajcserét, kapott Motul 5100 10W40-et.
Hátsó fékbetétet szeretném kicserélni, régit kivettem és be szeretném rakni az új fékbetéteket.
Az a bajom, hogy nem tudom hogyan kell hátrébb tolni a dugattyúkat.
Segítsetek :
Üdv.: Dani
Csináltam facen egy gs 500 -as csoportot!
Mindenkit szeretettel várok, képek élmények megosztására!
A csoport neve :Magyar Gs 500-as motoros csoport
Te miket nem nézel?!
18+!
Kérdésem a következő lenne, 2004-es évjáratú Gs esetében melyik jelnek kell a jeladóval egy vonalban lennie?
a "T" -nek, vagy az utána lévő első vonalnak?
Érdeklődnék,hogy esetleg itt békés megyében hol van esetleg megbízható és árban elfogatható szervíz?!Nincs baj a géppel,de lehet egy karbiszinkron szezon előtt ráférne.
Én sosem használtam de nagyon sokan esküsznek rá.
Azt az olajat én egyszer vettem meg, elég is volt...
Kis felhomályosítást szeretnék kérni vagy inkább egyéni tapasztalatokat.
Meleg motornál nagyobb gáz utáni visszaengedéskor durrog. De csak egyet-egyet. Ez mitől lehet? Véleményem szerint nem olyan nagy probléma, csak mégis érdekelne az oka. Nyugtassatok meg
Ma megejtettük az olajcserét, kapott Motul 5100 10W40-et.