Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csavarhúzó és izomerő...
Sziasztok !

Hátsó fékbetétet szeretném kicserélni, régit kivettem és be szeretném rakni az új fékbetéteket.

Az a bajom, hogy nem tudom hogyan kell hátrébb tolni a dugattyúkat.
Segítsetek :

Üdv.: Dani
Linkeld már be pls.
Sziasztok!

Csináltam facen egy gs 500 -as csoportot!
Mindenkit szeretettel várok, képek élmények megosztására!
A csoport neve :Magyar Gs 500-as motoros csoport

Te miket nem nézel?!
s.o.s. valaki légyszives , nem vagyok a motor közelében, mekkora a dob elötti cső átméröje? 50mm ? tehát sport dobot vennék és azért kérdezem
És mit vállalsz? Komplett 2, szaxi 1500?
Telefonszámot privátban adok. Keress meg!
Sok mindentől függ, ha csak az eszköz rákötését és a csavar tekerését végzi el akkor kb. 1 óra, ha tényleg átvizsgál mindent akkor több.
Nincs messze szval megfelel.karbiszinkron kb mennyi idő egy szakembernek?
Csak mert forgatja , de nem indul be. Nemtudom , letaknyosodhatott a benzin a karbiba vagy mi lehet a gond
Privátban megadom a számát.
Üdv Mindenkinek!

Kérdésem a következő lenne, 2004-es évjáratú Gs esetében melyik jelnek kell a jeladóval egy vonalban lennie?
a "T" -nek, vagy az utána lévő első vonalnak?
Én kétsopronyi vagyok! Viszont , hogy guruljak ahhoz kell még egy első lámpa...
Berénybe kit ajánlasz ?
Mezőberényi megfelelne?
Üdv!
Érdeklődnék,hogy esetleg itt békés megyében hol van esetleg megbízható és árban elfogatható szervíz?!Nincs baj a géppel,de lehet egy karbiszinkron szezon előtt ráférne.
Hiába zárod le, motorféken az alapjárati rendszerböl tud felszívni keveréket a henger, de nem mindig alkalmas az elegy a rendes égésre, így elégetlenül a kipufogórendszerbe távozik, ott néha a nagyobb mennyiség aztán begyullad, ez okozza a durrogást rendszerint a kipuban. Néhány egyhengeres nagylökettérfogatú motornál egy membránnal elzárják az a alapjárati rendszer levegöjét is, így egyáltalán nem jut be anyag tolóüzemben, és nem durrog.
Én is Csongrád megyei vagyok, azon belül Kistelek
Mi bajod a Motul-al?
Én sosem használtam de nagyon sokan esküsznek rá.
köszi!
Leggyakrabban a túl szegény keverék okozza a durrogást.
Azt az olajat én egyszer vettem meg, elég is volt...
Sziasztok!
Kis felhomályosítást szeretnék kérni vagy inkább egyéni tapasztalatokat.
Meleg motornál nagyobb gáz utáni visszaengedéskor durrog. De csak egyet-egyet. Ez mitől lehet? Véleményem szerint nem olyan nagy probléma, csak mégis érdekelne az oka. Nyugtassatok meg

Ma megejtettük az olajcserét, kapott Motul 5100 10W40-et.