Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem ezt humornak szántad...
Ha behalt a gépe, akkor h akar motorozni?
Neked is Szia! :)
Kocsival lehet menni?
Sziasztok!
Isti55-nek behalt a gépe, de üzeni hogy vasárnap szervez egy kis karikát. Nem mondott pontos útvonalat, de majd megyünk valamerre. Lesz Velencei-tó, rétes, kilátó ...
11-kor a pátkai benzinkúton van a találka.
Már ketten vannak, én szombaton hajnalig dolgozom, de ha fel bírok kelni és nem leszek fáradt elmegyek.
belső nélküli: link
belsős:http://img24.olx.hu/images_aprodhu/64314077_2_644x461_honda-xl-600-18-215-did-hatso-kerek-toltson-fel-fenykepeket.jpg
de lehet cifrázni mert ha "belsősbe" betesznek egy ilyet akkor elmegy anélkül is
Szerintem nem, pl. a nagy enduroké sem az asszem. Pl. Transalp v. GS1200 és azoknak is küllős a kereke.
Nem feltétlenül. Pl haver xl600 gépére ráment a belső nélküli mert olyan volt a fűzése
Nem minden küllősé az?
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Szervusztok, ezt a "bontót" ismeri valaki? Alkatrészt postáznak? :) Valakinek valami tapasztalat?
Igen. Általában a krossz gépeké tömlősek, ha jól tudom.
Mondjuk hirdetni bármennyiért lehet...
Az ár nem alkuképes, hiszen ilyen áron mennek a GS-ek...

Tök mindegy, mert nem is gyári!
Utoljára BMX-es koromban volt ingeranciám az egykerekezésre...
Már vártam...
A Gs500-nál az első és hátsó gumik ugye tömlő nélküliek?

Bocs a hülye kérdésekért még csak pár hónapja vagyok Gs500 tulaj
Gyárim nincs hozzá, lehet hogy beleírom majd, csak már így is fél oldalt írtam. Pedig nem akartam rizsázni, csak a lényeget amit ENGEM érdekelne amikor motorért megyek
Utálom ha mindenre külön rá kell kérdeznem. Alkuképes, persze, eladni akarom. Úgy terveztem hogy extrém esetben így szezonelőn még egy ötvenest ha lefarag belőle a delikvens, az pont belefér, ilyen 599-ig
Ja-ja, persze, simán. Az enyémet annó mindkét oldalra letettem, de senki nem mondta volna meg. Mikor meséltem el sem akarták hinni...

Szóval csak mondom, ha el akarod adni, akkor jobb ha beleírod az "extra" Suzuki sportdob mellé, hogy sérült, vagy vedd le a fotót, de még jobb lenne a gyári dobbal hirdetni (persze csak ha megvan).

Az ár gondolom alkuképes?
Sok köze nincs hozzá mivel nem gyári, és a motorra már így került fel. Eléggé meglátszódna az idomokon ha vele történt volna
A sok rizsa meg a "sérülésmentes"-ség mellett azért kommentelhetnéd a horpadt dobot!
Csak azért, hogy nehogy valaki könnyű figurának gondolja a wheelie-t
Wheelie falls
Sziasztok! Eladó lett a saját gép, GS 500F K6 magyar forgalombahelyezés, ismert múlt, nagyszervíz, 25kW, etc. Papír nélkülit vagy 50-est beszámolok/cserélek! Vigyétek! :)

olx.hu/hirdetes/suzuki-gs500f-gs-500-f-k6-25kw-extrak-ID3caaX.html
már mikor megmondtam hogy ez egy idióta.....
Látod h nem eszik olyan forrón a kását, még jó h nem vettél egy új blokkot.