Vagy becsereled azt a nehezkes műgixxert egy normalis motorra?
Valami nagyobra,de az isten szerelmere ne fantaziatlan snassz feketere legalabb pici sarga legyen benne.
Assebaj ha 1250-es. Csak netartson a procedura 1,5 ev latolgatasba es velemenyek unalomig valo kerlelesebe amit utana teljes figyelmen kivul hagyas es hulyendontes kiser.
Tudok egy ezres esvet eladot most szedtem rendbe. Uj gumi, uj fekbetetek, teloolaj fekfolyadek. A kuplungmunkahenger kicsit ereszti a folyadekot de mas minden tokeletes
Szerintem annak aki GS-ről vált, ilyen nüanszok nem fognak feltűnni, mert valószínűleg minden tekintetben le fogja pipálni az előző motorját az újabb/nagyobb, vegyen bármit..
En valami alu vazasat vennek. Persze seggel nem lehet erezni meg nincs ilyen ne en ereztem hogy tekeredik az a palcika vaz, 40*80as zartszelveny kb... Oke a blokk is teherviselo soha tobbet nem vennek ilyen hidvazas motort
Szóval hallgassak rád és toporzékolva követeljem a nehezebb és ványadtabb tipust?
Csakazért mert az hosszú,hosszú szülési fájdalmak és vajúdás után mindenki más véleménye ellenére jobb?
Kösz nem vagyok közgáz.
Ápropó a ceruzahegyezőt 1 nap latolgatás és táblázatkezelő használata alapján eldöntöd hogy balról vagy jobbról használod?
Az elmúlt pár év alapján szerintem nem kellene kapkodnod azzal a következő lépcsővel! A tiédnél kisebb önérzettel és meglévő tudással is patkoltak már el a korai váltás miatt.
Persze ha Suzukira vágysz az más!
Bár ha azt vesszük hogy egy gumiszett eldöntése 3 hónap volt fénysebesség ez a szösszenet.
Ha házat veszel azt most kezd el mert mire döntesz a segédmunkások többsége öregségbe hal bele.
Ha a papírok megvannak csak pénz és némi idő kérdése.
A műszaki állapot fontosabb.
A szelet megszokod.
Légy férfi nem nyamvadt vénasszony nagy pofával.
Valami nagyobra,de az isten szerelmere ne fantaziatlan snassz feketere legalabb pici sarga legyen benne.
Assebaj ha 1250-es. Csak netartson a procedura 1,5 ev latolgatasba es velemenyek unalomig valo kerlelesebe amit utana teljes figyelmen kivul hagyas es hulyendontes kiser.
Csodalkozom hogy el tudod komplett analizis nelkul donteni hogy elindulj zold lampara.
Kicsi penzert. (hornet àra x2)
Elkopott a gumi félévig latolgatjuk hogy kipróbáljunk másikat?
Vagy jön az örök bódis problem?
Főni mitszól?
Ö is ilyen analitikus elme vagy azért a lajhárnál gyorsabb?
Csakazért mert az hosszú,hosszú szülési fájdalmak és vajúdás után mindenki más véleménye ellenére jobb?
Kösz nem vagyok közgáz.
Ápropó a ceruzahegyezőt 1 nap latolgatás és táblázatkezelő használata alapján eldöntöd hogy balról vagy jobbról használod?
Az elmúlt pár év alapján szerintem nem kellene kapkodnod azzal a következő lépcsővel! A tiédnél kisebb önérzettel és meglévő tudással is patkoltak már el a korai váltás miatt.
Persze ha Suzukira vágysz az más!
Ha házat veszel azt most kezd el mert mire döntesz a segédmunkások többsége öregségbe hal bele.
Lassú vagy.
És erőlködéssszagú.
Az még a triplánál is több!
A műszaki állapot fontosabb.
A szelet megszokod.
Légy férfi nem nyamvadt vénasszony nagy pofával.
Csak 23 al kevesebb mint a hízottbálna gsx.
Milyen buktatók lehetnek egy érvényes külföldi okmányos motor vásárlásakor?