Én is úgy vagyok vele hogy ha átalakítanám, akkor úgy hogy viszonylag gyorsan vissza lehessen alakítani. Magyarán cserélhető legyen a kialakítás, ha túl sok MotoGP-t nézek és pályázni szeretnék.
Szerintem célszerűbb a komplett szettet megvenni, bowdennel mindennel. Én is inkább félbeszakítottam a túrakormányosítást. Itt a kormány meg a fékcső de nem rakom rá. Nem bízok ebben a fúrjuk meg ragasszunk alá egy alulemezt dologban
Én is most keresek egy használt villahidat vagy egy komplett szettet, esetleg egy motort amin van ilyen
Meg teljes vasarolt lsl keszlettel is 100 alatt lennel.
Ha csak a villahidat veszed a tobbi joaras hasznalt cucc vagy kifogsz egy keszletet hasznaltban 60 bol meguszod.
Inkabb nehez lesz talalni egy joallapotu nem rommarugott,agyonpalyazott gepet annyiert amit szansz ra.
En megneznek kozelebbrol egy 900 as hornetet.
Eleg prima kompromisszum a tura/sport kozt.
Mint egy astra.
Semmi kulonos.
Steril.Sornegyes.
Persze tobb kraft,ido,es figyelem megvaltoztatna a velemenyem de ha sornegy kene ahhoz sportosabbnak kell lennie.
Egy 750-1000 es gixxer egyenes kormannyal.
Turamotorbol tuti nem.
Ahhoz egy 990 es ktm,1000 es dl kene.
Akarsz,varni honapokat egy nehezkes gyenge csak lampafenyben hasonlito gsxr utanzatra mert rusnya fekete kell?
Nem,szoval maradj a gsxr750 nel.
Nem az utanzat a jo.
Én is most keresek egy használt villahidat vagy egy komplett szettet, esetleg egy motort amin van ilyen
Persze meg is ér annyit, tetszett amikor mentem vele!
Ha csak a villahidat veszed a tobbi joaras hasznalt cucc vagy kifogsz egy keszletet hasznaltban 60 bol meguszod.
Inkabb nehez lesz talalni egy joallapotu nem rommarugott,agyonpalyazott gepet annyiert amit szansz ra.
En megneznek kozelebbrol egy 900 as hornetet.
Eleg prima kompromisszum a tura/sport kozt.
Szerintem valahol 100-200 között lehet ha nem tévedek.
Semmi kulonos.
Steril.Sornegyes.
Persze tobb kraft,ido,es figyelem megvaltoztatna a velemenyem de ha sornegy kene ahhoz sportosabbnak kell lennie.
Egy 750-1000 es gixxer egyenes kormannyal.
Turamotorbol tuti nem.
Ahhoz egy 990 es ktm,1000 es dl kene.
Kipróbálnék egy olyat is egyszer.
Nem,szoval maradj a gsxr750 nel.
Nem az utanzat a jo.