Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahogy úgy.
Mindigis KB "tyű de rusnya nagyállat ez"
Hát? Csak nézegeted a kerítés túloldaláról?
Mihát?
Hát?
Mittomén............nagy zsiráf,szép,szép de haza nem viszem.
Én is tudom, hogy puding+kanál kell! Csak hát akkora a választék, hogy néhány tapasztalati dolog jól jönne.
A KLE 2 hengeres!
Én KO vagyok a nagy köbcentis egyhengeresektől.
Túl macsók nekem,és nyuszi vagyok,így maradok a többhengeresnél,és nem ér le a lábam róluk.

Szóval én biztos nem vennék.
Hogy te igen az már rajtad múlik.
A puding próbája a keverés,szel kardra fel és próba..............vagy mi.
Na jó!?

Kawa KLE 500? hmmmm?

Szerinted?
Gyors mint a szabad szel.
Vvan aki szerint raz es vibral,de szerintem nem gaz ez.van karaktere.
Sziasztok!

Bobalya:
Komoly kérdés: milyen a Freewind? Mik a tapasztalataid vele? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_xf_650_freewind-8650756
Erről így képek alapján mi a véleményed?

Köszi!
Oda idén is menni kell és így milliomodjára veszek végre egy matricát is
Ez igaz, de opcióként ott van a transfogaras.
én télen sokszor toltam....
Az 67D tényleg jól néz ki és friss aszfalt van rajta.
A 66-ost idén javították így végig fénysorompós lezárásokkal volt tele.
Ha tervezgettek és lementek arra, az Aninai-hegységben elég sok fasza út van. De pl. a Petrozsény - Herkulesfürdő (66, 67D) kibaszott jó kanyargós út. Esetleg meg lehet szállni Herkulesfürdőn és tököt áztatni.

térkép
Mindig, kivéve ha napon tartod előmelegítve!
Mikor először voltam, hasonló kört mentünk. végigmentünk mindkét oldalon, a kompot Ram-nál alig találtuk meg.
Hellósztok érdekelne hogy mindenkinek nyáron és télen is szivatóval indul a motor vagy van valami problémám a választ előre is köszi
Valahogy így

E-F csak ráadás, de nagyon kellemes szakasz (mind útvonalvezetésre mind látnivalókra)
A bánsági oldal szerintem élvezetesebb, a djerdapi oldalon viszont jobban kiépített.

Úgy saccolom hogy bő fél nap lehet az egészet megkerülni Orsovától-Orsováig (nincs 400 km). Érdemes először a román oldalon végigmenni (de teljesen, Pojejena után is a parton maradva), utána Ram-nál komppal átmenni a túloldalra, ott végig a parton a Vaskapuig, és vissza Orsova felé.. és hazafelé jövet Anina felé a Krassó-Szörényi érchegységen keresztül jönni.
A Román oldalon végig,ahonnan befolyik Szerbiából és végig Orsován túl a vaskapu felé. A vaskapuig sajnos nem mentünk el. Amúgy gyönyörű a táj.Érdemes elmenni.megéri.
Azt hiszem, ezek mennek
Próbáltam a részletekért privátot küldeni, de ezen az oldalon valahogy nem jön össze
Szerb oldalon voltatok? Onnan se kutya a látvány!
Náluk van vmi gebasz, mert más topicban sem jelennek meg a képek.