Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi de ez nem megy! akartam képeket de nem tudom feltenni.
Ha lehet egy hozzászólás a Dunából is nézzétek meg a szorost, természetesen csónakból, szerintem érdemes mi tavaly kihagytuk bánom mint fene.Gyönyörü vidék.
Nem picit kevés, de tényleg ennyi. Mivel a motorhoz nem nyúltak, ezért ahogy Tby mondja, mindegyiké ennyi.
Szépek!
Azt hittem valami elírás, egy picit kevésnek tartom. De ha ennyi akkor ennyi. Köszi
Igen.. annyi az összes évjáratnak
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani hogy mennyi a szelephézag értékei egy 2008-as GS500F-nek. Mert én 0,03 és 0,08 találtam.
Ha tudsz csapatban motorozni, alkalmazkodni, és jó arc vagy , akkor nem annyira zártkörű. Bár a létszám véges, és fogynak a helyek. Akik ismernek, tudják, hogy nem szeretek 20-as rajban motorozni.
"Javítàson volt gyenge kompresszióval, de abban 180.000km volt." - azt megnéztem volna.
Üdv!
Kész, figyelek
Szerencséd van, persze legyen is. a családunk összesen 6 új opelt vett összesen az évek alatt egyik itteni kereskedésből, de én többet soha. Belenyúltam evvan.
Eddigi 72e alatt csak a papa hanyagsága és törés volt amit renoválni kellett.
Plusz van egy ugyanilyen újkora óta nálunk H-ban azon olaj-olajszűrő és még csak izzó sem volt cserélve.
Ja, bocsi nekem is az volt. 27ezernél megellett a váltó a féltengelyekkel, 1x olvastam a "nagy hálón" fellazulhatnak a vez.tengyely lefogató bilincsek csavarjai, vettem tömítést, lekaptuk a "fedelet" a 20 csavarból csak 18 volt laza! kézzel tekerhettük. Volt egyéb más proGléma is de már a mult szerencsére.
már én is úgy vagyok hogy addig megy az f astra amíg nem lesz egy rozsdás kupac
pl munkatársam passat hátsó fékbetét cseréje már 100 pénznél tart és még nincs vége
megdöglött valami visszahúzó motor benne, ami persze vitte a vezérlését, amit ugye össze kell tanítani a kocsi többi vezérlésével
Már mért ne lenne az?
A fekete műanyagfedelű.2005-ös.
De a Tied még nem Twinport motoros ugye. Az enyém az volt már.
Nem idegesítem magam a benzinár miatt.
Elvagyok a kisöreggel mióta kitakarították.
ha megfelelő a cucc akkor nem necces, mert már jó régóta van olyan cucc ami nem durrog vissza
bár én egy ideje már benzinnel járok, nálunk komplett idióták a gázkutasok 265-275 a gáz
40 km-re meg 190.....
Ja,a szívócső is műanyag.
Gázszett necces így.
ezzel jár a technika fejlődése
A régebbi sorozatnál még ki lehet,a twinportok már a vízkörbe is be vannak kötve.
Nem egyszerű a kidobása.
én kicseréltem az agr tömítését egy teli alu lapra, velem ne szórakozzon egy ilyen kis "valami"