Ha lehet egy hozzászólás a Dunából is nézzétek meg a szorost, természetesen csónakból, szerintem érdemes mi tavaly kihagytuk bánom mint fene.Gyönyörü vidék.
Ha tudsz csapatban motorozni, alkalmazkodni, és jó arc vagy , akkor nem annyira zártkörű. Bár a létszám véges, és fogynak a helyek. Akik ismernek, tudják, hogy nem szeretek 20-as rajban motorozni.
Szerencséd van, persze legyen is. a családunk összesen 6 új opelt vett összesen az évek alatt egyik itteni kereskedésből, de én többet soha. Belenyúltam evvan.
Eddigi 72e alatt csak a papa hanyagsága és törés volt amit renoválni kellett.
Plusz van egy ugyanilyen újkora óta nálunk H-ban azon olaj-olajszűrő és még csak izzó sem volt cserélve.
Ja, bocsi nekem is az volt. 27ezernél megellett a váltó a féltengelyekkel, 1x olvastam a "nagy hálón" fellazulhatnak a vez.tengyely lefogató bilincsek csavarjai, vettem tömítést, lekaptuk a "fedelet" a 20 csavarból csak 18 volt laza! kézzel tekerhettük. Volt egyéb más proGléma is de már a mult szerencsére.
már én is úgy vagyok hogy addig megy az f astra amíg nem lesz egy rozsdás kupac
pl munkatársam passat hátsó fékbetét cseréje már 100 pénznél tart és még nincs vége
megdöglött valami visszahúzó motor benne, ami persze vitte a vezérlését, amit ugye össze kell tanítani a kocsi többi vezérlésével
ha megfelelő a cucc akkor nem necces, mert már jó régóta van olyan cucc ami nem durrog vissza
bár én egy ideje már benzinnel járok, nálunk komplett idióták a gázkutasok 265-275 a gáz
40 km-re meg 190.....
Valaki megtudja mondani hogy mennyi a szelephézag értékei egy 2008-as GS500F-nek. Mert én 0,03 és 0,08 találtam.
Üdv!
Plusz van egy ugyanilyen újkora óta nálunk H-ban azon olaj-olajszűrő és még csak izzó sem volt cserélve.
pl munkatársam passat hátsó fékbetét cseréje már 100 pénznél tart és még nincs vége
megdöglött valami visszahúzó motor benne, ami persze vitte a vezérlését, amit ugye össze kell tanítani a kocsi többi vezérlésével
A fekete műanyagfedelű.2005-ös.
Elvagyok a kisöreggel mióta kitakarították.
bár én egy ideje már benzinnel járok, nálunk komplett idióták a gázkutasok 265-275 a gáz
40 km-re meg 190.....
Gázszett necces így.
Nem egyszerű a kidobása.