Olyan kérdésem lenne , le akarom venni a kipufógót lefújni mivel bassza, az agyam hogy rozsdásodik ...... ha leveszem , akkor tömítést szeretnék cserélni .. , keresgéltem neten de nem nagyon találtam vmi tipp hol tudnék?
Szép estét!
Inkább csak rohadt unalmas.
Ugyanazért a pénzért amiért seggrészegre iszod maga meleg sörrel és megsüketülsz a hangnyomásverseny eredményétől,majd 40 fokban araszolsz 2 egykerekező robis meg 3 állandó tiltáson lévő sportgyik közt a blokktól lassan ropogósra sülő családi ékszerekkel el is mehetsz egyet motorozni valamerre.
ha nem tervezed sokáig , vegyél tanktáskát, (űrméret 1 karton dobozos ser. az ára 6000-ft és a csillagos ég ), nyeregtáskát, (nekem 16-17 eFt é hozta bobek kb 2x 15l ?) mindkettőnek karosszériabarát az alja , és mindegyikhez sok km-i "spainfer" jár + rögzíteni . a majrévas helyére van gyári csomagtaró , de akkor a tartólemezt meg kell erősíteni. a zenyim olyan jó lett hogy a csomagtartó vason emelem középállványra amotort. (nem mocit ! ). arra gumihálóval , pókkal rögzíthetsz mindent.
nekem az első túrámon , (nem talin ) volt a tanktáskám, egy közepes sporttáskám hálóval rögzítve. arra valók a pöckök.
nem egy esztétikus látvány volt, de kia f@szt zavart ?! a többiek se rugdostak el mellőlük. viszon a túra örök élmény volt.
talira nem járok, mint ahogy itt sokan ...
Köszönöm, akkor nem aggodalmaskodok. Volna még egy kérdés, szeretnék dobot cserélni rajta, ehhez mi szükséges, milyen alkatrészek kellenek hozzá? Illetve motoros találkozón láttam, hogy gs500-asnak el kell vágni a kipufogóját. A tulaj egy átalakítót berhelt rá.
http://youtu.be/PAIWcMrwBGA