Offszezonben mindig elgondolkodom hogy milyen szar lenne a világ nélkülem, úgyhogy jövőre többet szeretnék hátrébb motorozni, és szervezés helyett inkább bejelentkezni jól megszervezett karikákra.
De sajnos van egy kis bibi.
Ugye bele volt kókányolva egy ledes valami.
Ez eddig oké, szétszedtem az órákat, kiszedtem a belegányolt ledeket.
Ma szét szedtem a kilométerórát is, de abból sajnos hiányzik a képen bekarikázott kis fém védő vagy mi.
Valakinek nincs véletlen egy ilyen kis fém alkatrésze?
Akkor mégegyszer, nem a sampon ette meg és nem is divatmotoros használta akire ráöregedett volna. Idősebb barátom járt így, tőle kaptam anno a képeket, ami alapján én is arra biztattam hogy reklamáljon. A képeken látszik hogy az alig használt gumi hornyaiban és a hornyok széleitől is repedések indultak, nem természetes módon és nem is hajszálrepedések, ráadásul egyre több helyen. Ez egyébként 2012-es történet. Mindemellett a BT-45 remek gumi, több ismerősöm is használta nagy megelégedéssel, de azok régebbi évjáratuak voltak. Azért kérdeztem rá mert itt nálatok olvastam, hogy van újabb generációja, azoknál remélhetően kiküszöbölték a hibát ami nem egyedi eset volt. Kellemes karácsonyt nektek!
Én szombaton voltam, egyből helyrebillent a hangulatom.
Öltött fel, mert csalók a a dolog, én is köszörülgetem most a torkom.
Egy tank benzin mindenképp füstölj el, olcsóság van! Bár szerintem ez kb. tavaszig lesz így...
Csak te tartod ezt kardinális sorsfordító igencsak világrengető dolognak.
Életemben nem mondtam hogy mindenkinél gyorsabb vagyok.Az a te reszortod.
Van akinél gyorsabb van akinél lassabb.
És már előre mondom.............szemembe sütött a nap.............így elég jó karácsonyt csinálok neked?
Ez tényleg anyaghibának tűnik.
Ha az idő engedi veszem is elő...
Ugye bele volt kókányolva egy ledes valami.
Ez eddig oké, szétszedtem az órákat, kiszedtem a belegányolt ledeket.
Ma szét szedtem a kilométerórát is, de abból sajnos hiányzik a képen bekarikázott kis fém védő vagy mi.
Valakinek nincs véletlen egy ilyen kis fém alkatrésze?
Megcsináltam a műszerek világítását szép gyárira
Öltött fel, mert csalók a a dolog, én is köszörülgetem most a torkom.
Egy tank benzin mindenképp füstölj el, olcsóság van! Bár szerintem ez kb. tavaszig lesz így...
Tudok egy jó mestert!
Amúgy meg csatlakozom Esso-hoz.
Kellemes husvétit neked is.
Boldog Karácsonyt! :)
Még azt se hogy ez divi e..............de a karácsonyfa mindent visz.
Életemben nem mondtam hogy mindenkinél gyorsabb vagyok.Az a te reszortod.
Van akinél gyorsabb van akinél lassabb.
És már előre mondom.............szemembe sütött a nap.............így elég jó karácsonyt csinálok neked?
Ja és viszont, még Neked is!
Neked is meg mindenkinek.............még lovinak is.
...csak este nehogy majrécsíkot hozzon a jézuska a fa alá