Olyan problémám van vele jelenleg, hogy a fordulatszámmérőmnek a világítása az egyik pillanatról a másikra elment.
Esetleg valakinek valami tippje, hogy mi lelte? :D
Másik kérdésem az lenne, hogy gyárilag kék színű a háttérvilágítása a műszereknek?
Tisztelt Fórumozók!
Benzin jutott - csaphiba miatt- a blokkba, az olajam erősen benzinszagú, és megnőtt a mérőpálcán mért szint is. Hogyan cseréljek olajat, ezzel az állapottal egy percig se járassam melegítés céljából? Elég tanácstalan vagyok, úgy akarom elvégezni a cserét, hogy ebből a mostani benzines olajból egy csepp se maradjon benne. Tisztelettel várom a segítő tanácsokat.
A hajtókar csapágyfedél csavarja nem volt meghúzva rendesen :O :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:
O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
Sziasztok szeretnélek megkérni titeket hogy lájkoljátok a képemet és a Rádió Eger oldalát csak együtt érvényes a szavazat nekem sokat segítenétek vele és csak 2 like semmi más :) a képena saját motorom van Suzuki GS 500 F https://www.facebook.com/radio...
Sziasztok!
Van egy eladó motorblokk házam hibátlan állapotban.2006-os évjáratú GS 500 hoz. Valamint egy komplett váltó kuplunggal, és egy jó állapotú henger, egy hajtókarcsapágyas motorból származik Egyben 40000 ft , de külön külön is eladó, akit érdekel hívjon bátran
20-596-8172
Pesten a mostani II. János Pál pápa tér Keleti pu. felőli végénél van egy rugókészítő. Ez jut eszembe hirtelen, persze nem tudom garanciát vállal-e valamire
hátsó rugót senki sem akart csinálni úgy hogy garit vállalna rá
akkor miben lenne különb az első?
én nem szaroztam megvetem azt a wilberst vagy mifenét volt 30 pénz aztán azóta kibebaszott jó lett az eleje
Viszont a ford. mérőben cserés a led izzó, nekem is volt ilyen gondom, tiszta sz.pás, bízd szerelőre!
Esetleg valakinek valami tippje, hogy mi lelte? :D
Másik kérdésem az lenne, hogy gyárilag kék színű a háttérvilágítása a műszereknek?
Köszönöm a segítségeteket
Szerdán lettem a tulajdonosa egy 2000-es évjáratú Suzuki GS500E-nek.
Nagyon egyben van a gép.
Valakinek véletlen nincs hozzá szervizkönyve esetleg beszkennelve?
úgyhagyod fél napig aztán kijön minden
amúgy ha marad benne egy kicsi nem gáz az első használatkor elpárolog
Ha varsz,neha dontogeted esetleg a betolton belefujsz tudobol kijon minden olaj.
Aztan feltoltod.
Benzin jutott - csaphiba miatt- a blokkba, az olajam erősen benzinszagú, és megnőtt a mérőpálcán mért szint is. Hogyan cseréljek olajat, ezzel az állapottal egy percig se járassam melegítés céljából? Elég tanácstalan vagyok, úgy akarom elvégezni a cserét, hogy ebből a mostani benzines olajból egy csepp se maradjon benne. Tisztelettel várom a segítő tanácsokat.
O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O
Van egy eladó motorblokk házam hibátlan állapotban.2006-os évjáratú GS 500 hoz. Valamint egy komplett váltó kuplunggal, és egy jó állapotú henger, egy hajtókarcsapágyas motorból származik Egyben 40000 ft , de külön külön is eladó, akit érdekel hívjon bátran
20-596-8172
de egy "kisipari' nem tudja garantálni hogy 5 év múlva is ugyanolyan lesz, vagy épp együtt változik a 2 rugó
akkor miben lenne különb az első?
én nem szaroztam megvetem azt a wilberst vagy mifenét volt 30 pénz aztán azóta kibebaszott jó lett az eleje
Egyébként meg gugli:
bázismotor
motostyling
nagyvas
ebay
amazon
st
b.