Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A karburátor úszóház patyolat volt, ellenben a felső része......
Sajnos nem, 2500 Ft/db, és egy hét a szállítás, használtat nem tartanak, nincs cserebere.... Előfordul, hogy van 2-3 db, de nem minden méret...
Szétszedtem kicsit a gs-t pár tömítés csere, karburátor pucolás, nekem a teteje volt elkoszolódva, a membrán alig tudta mozgatni a tűt, ráadásul 3. Helyett a második rovátkában volt a tű állítva. Most karburátor tetőre vadászok ( feketére), mert kiderült, hogy repedt. Amúgy nyitott a motor, így már biztos... Csak át volt kicsit állítva.
Majd teszek fel képet, hogy mit találtam a karbiba....
Egyébként sanszos a dolog, h 5 db. 2,75mm, ha az árat nézem. Ha teljes készlet lenne ennyi zséért, akkor meg kéne venni az összeset ami náluk van, mert itthon emlékeim szerint több 10000 forint.
Minek megvenni a készletet, amíg nem tiszta, milyen vastag kell?
Ha szét van szedve, sztem valamelyik szervízben lehet occón csereberélni.
Azt nezd azert meg nehogy egy 5 db utantolto keszlet legyen egy meretbol.
Ha megjött please referálj már, h mi is van benne pontosan, mert nekem nem egyértelmű a leírás alapján.

danke
OK, köszi!
Valami hasonlo van.
Ilyesmi meg lesz.
Csak lassu tetu a gyarto.
Emalre ma vagy holnap kuldok variaciokat.
OFF

Nincs nálad véletlenül valami ilyesmi? 85cm széles, 40 mély és 170-200 magas. Jó lenne, ha lenne hozzá kalaptartó is.
Köszi!
Megnézem jobban este, és meg is rendelem szerintem.
Köszönöm!
Értemén.............nemaztmondtam hogy sose csak azt hogy vizualizálni kéne erőteljesen azt az ominózus vázrészletet.
Azért az annyira nem para...hornetnél is ugyanaz van sőt gyakrabban csak nem törik hanem hajlik......itt legalább törik ami azonnal látszik...
A vaznyakat kulonoskepp.
Talán ezt érdemes megnézni: link
Megtettem, bocs ritkán van időm nagy a család, sok a tennovaló......
El tudnád küldeni a linket? Köszi! Nem találtam csak egy-egy darabot.
Szerintem sokért.
Annyira macerás ez a lapka dolog a GS-hez, hogy elérték a céljukat.
Bevittem a Suzuki Budakalászhoz és szépen megcsinálták nem sokért...
Hun? Kerestem már én is ebayen, de csak használtakat találtam. Linkeld már be légyszi.
Ebayen 6e valahanyszaz plusz pk. K&L keszlet.
29,5mm
Mekkora meret ez a lapka?
Itt van egy leírás, h kell csinálni:
http://akmt.hu/sufnituning/25k...

Lapkát nem nagyon árulnak itthon a suzuki kereskedéseken kívül. kb. 2 hét és kb. 2500 Ft. De lehet motoron belül cserével belül meg tudod oldani. Ha mégis találsz, dobd ide fel, ill. adatlapod se árt ha kitöltöd.