Szétszedtem kicsit a gs-t pár tömítés csere, karburátor pucolás, nekem a teteje volt elkoszolódva, a membrán alig tudta mozgatni a tűt, ráadásul 3. Helyett a második rovátkában volt a tű állítva. Most karburátor tetőre vadászok ( feketére), mert kiderült, hogy repedt. Amúgy nyitott a motor, így már biztos... Csak át volt kicsit állítva.
Majd teszek fel képet, hogy mit találtam a karbiba....
Egyébként sanszos a dolog, h 5 db. 2,75mm, ha az árat nézem. Ha teljes készlet lenne ennyi zséért, akkor meg kéne venni az összeset ami náluk van, mert itthon emlékeim szerint több 10000 forint.
Lapkát nem nagyon árulnak itthon a suzuki kereskedéseken kívül. kb. 2 hét és kb. 2500 Ft. De lehet motoron belül cserével belül meg tudod oldani. Ha mégis találsz, dobd ide fel, ill. adatlapod se árt ha kitöltöd.
Majd teszek fel képet, hogy mit találtam a karbiba....
Ha szét van szedve, sztem valamelyik szervízben lehet occón csereberélni.
danke
Ilyesmi meg lesz.
Csak lassu tetu a gyarto.
Emalre ma vagy holnap kuldok variaciokat.
Nincs nálad véletlenül valami ilyesmi? 85cm széles, 40 mély és 170-200 magas. Jó lenne, ha lenne hozzá kalaptartó is.
Megnézem jobban este, és meg is rendelem szerintem.
Köszönöm!
Bevittem a Suzuki Budakalászhoz és szépen megcsinálták nem sokért...
http://akmt.hu/sufnituning/25k...
Lapkát nem nagyon árulnak itthon a suzuki kereskedéseken kívül. kb. 2 hét és kb. 2500 Ft. De lehet motoron belül cserével belül meg tudod oldani. Ha mégis találsz, dobd ide fel, ill. adatlapod se árt ha kitöltöd.