Ez csak egyedi alkalom, igazából nem kell a másikhoz ennek az ára, de otthon nem engedik, hogy egyszerre kettő legyen így addig nem vesz másikat míg ez el nem megy ezért adja ilyen olcsón....
Mondjuk én kisebb értékű szarokat rendeltem és minden megjött az alitól.
Ráadásul asszem vmi garancia is van, h nem fizeti ki az ali az eladót, míg vissza nem igazolod, h megjött a cucc., vagy vmi hasonló garancia van.
Vám az már érdekesebb lesz. Azért majd referálj, h mi a csöcs történt.
Kolléga szerelembe esett egy DL-el és sürgősen megválna egész jó GS-től....2000-es és 3 kilót kér érte...a gép tényleg jó, 41000 valós km, ma láttam a motort.....egy jobbos kis csúszás nyoma van rajta, de tank váz, blokkon semmi, lámpa kipuff, de nem nagy csúszásnyom...
Én meg Hétfőn jöttem haza pestről borsodba. Hatvanig esett onnantól szikrázó napsütés.
A már általad említett szemeteszsák 3 lyuk oszt cső verzióval
Protektorra felvettem térdem alá ért a cucc. Pulóvert rávettem alja visszahajt derékig és észre se lehetett venni, hogy rajtam van, csak, hogy zörögtem folyton, mint egy csokis papír
Én vasárnap is elindultam, de hamar esőbe szaladtam. Ha a végén elkap az eső azt még csak-csak elviselem (el is kapott a végén) de gondoltam nehogy már ezzel kezdjem.
180 fokos fordulat...elindultam másfele, tűrhető idő volt. Istit is meglátogattam munka közben.
Hétfőn szabin voltam de ilyen p.csa időben esélytelen volt a motorozás.
Szombaton végre kihasználva a jó időt és hogy nem voltak gyerkőcök végre gurultunk egy kicsit. Már elvonási tüneteim voltak. De lassan leteszem a kicsikét. Nem is tudom, hogy fogom kibírni tavaszig, hogy nem mehetek vele!
Ráadásul asszem vmi garancia is van, h nem fizeti ki az ali az eladót, míg vissza nem igazolod, h megjött a cucc., vagy vmi hasonló garancia van.
Vám az már érdekesebb lesz. Azért majd referálj, h mi a csöcs történt.
De alival nincs tapasztalatom,fingom nincs megjön e,mikor,hogy,rátenyerel e a vám vagy átsiklik stb.
És akkor én lennék morc.
Aliexpresstől 13days 23hours 36minutes 9seconds és itthon a csini gps............így max 2x fogok eltévedni.
Te nem a saját főnököd vagy?
Minek oda pénz?
A már általad említett szemeteszsák 3 lyuk oszt cső verzióval
Protektorra felvettem térdem alá ért a cucc. Pulóvert rávettem alja visszahajt derékig és észre se lehetett venni, hogy rajtam van, csak, hogy zörögtem folyton, mint egy csokis papír
Meg kéne.Mikor?
Van rá 1,5 napom. Szinte minden hétvégén.
Bármilyen varia megfelel.
Pénzem nincs rá de megoldom.
És most már rendesen működik?
Ha elmúlik az özönvíz, meg kéne ejteni valamikor azt a Horvátot...hisz már szeptember van...
Nem egy hatalmas karika, de jó útvonal.
180 fokos fordulat...elindultam másfele, tűrhető idő volt. Istit is meglátogattam munka közben.
Hétfőn szabin voltam de ilyen p.csa időben esélytelen volt a motorozás.
https://goo.gl/maps/SdlT2