Minden elég drága náluk. Kávé, fagyi, benzin, kaja (még boltban is), autópálya...
Viszont a hágókért nem kell fizetni, a köcsög osztrákokkal ellentétben. Olaszba csak úgy érdemes, ha egyik hágón bemész, a másikon meg ki és ott meg sem állsz. Mi így nyomtuk végig a svájci-olasz határt 2007-ben. Attól komolyabb motoros paradicsom nincs Európában...
A B változatot néztem.
Sima még van.
De már én is 2013-as gyártásból kaptam mert nem volt frissebb.
Bár nem vagyok parás még idén elkopik.
Jövőre már neccesebb lesz a beszerezés.
De tavaszra még kéne.
1992-ben kirándultunk Olaszban egy 350-es twin sport Jawa-val. Arra emlékszem, hogy egy pohár csapvízért a pizza mellé felszámoltak 100 Ft-ot / valutában/. 1992-ben 100 Ft egy vagyon volt. Úgy tudom most sem olcsók.
Inkább csak ha nem bir ki 3-4e-res túrát leveszi oszt elfelejti visszarakni.
Nekem is van egy 3 milis rosso2 szettem talonba.
Megette volna a túra reggelire.
Vonattal járok most úgy tudom a csomag mennyiség nincs megszabva egyébként sosem értettem ezt a használt gumi bizniszt, ránéz az német látja hogy jó még bőven de azért lecseréli? vagy hogy van ez?
Lehet a Louisba gumit venni? néztem neten de ott nem írtak róla semmit,
Egyébként jól beszívtam mert későn jutott eszembe hogy itt kint lehet olcsóbb ... azért nekem fura dolgok ezek hogy gazdagabb ország de mégis olcsóbb
Hát ez az hogy egy csomót kerestem de nem találni ezekről adatot, gondolom nem véletlenül. Egyébként otthon is "csak" 38.000 a road2 itt kint meg 118euro (megnéztem csak neked[O22)
Egyébként hol van ez a fasza döntött kanyar?