Még nincs semmilyen konkrét cél meg pont. Mátrát dobtam fel témának, de egyelőre a résztvevők sem nagyon tolongnak.
Csak ne legyen meleg mert unom a hőségben motorozást. Pólóba meg nem megyek mert akkor kikapok BrigiMónitól.
Jó persze...de finoman is hozzá lehet nyúlni, ha már olyan nagy a lelkesedés. Jó tudom, ízlések és pofonok, ha a népnek nincs kenyere miért nem eszik kalácsot? stb..
Azért mostanra a 80%-uk fosadék,rozsdaboglya lett.
De végülis olcsónak olcsó,és vidáman lehet szívni vele.
Sanyiéba igen vidáman elvoltunk a rádió szerelése közben.
Sok az utólagos és igen ötletes modding,mer olcsó..............és azért az ember egy 3 kilóért vett gépnek lelkesebben és bátrabban nekiáll két fogóval és egy snitzerrel felszerelt garázsban mint az ötmillás pdtdi-nek.
Egyébként tényleg nem értem. Ezeknek a Swifteknek három igazán nagy erénye van. Olcsók, megbízhatóak, és szinte teljesen láthatatlanok...ha épp nem a vasárnapi sofőr vezeti 68-cal a főúton, szigorúan a felezőhöz húzódva, mert akkor ez utóbbi erény nem tud érvényesülni
Namármost aki ilyen autót vesz az miért akar kitűnni a megjelenésével...? Ha annyira ki akar tűnni, miért nem vesz olyan autót ami a bazári hangulatot nélkülözve is képes vonzani a tekinteteket?
Annyira el vagyok varázsolva, hogy konkrétan elfelejtettem,. hogy van nálad egy tárcsám... na visszaolvasok, hogy hol/mikor és rád csörgök, ha megyek... ne cipeld feleslegesen...(remélem rendesen etetted és meséltél neki esténként, hogy ne vetemedjen el )
Gondoltam benézek, erre ez fogad?
Más:
Azért nem módosítgatják, mert aki ezt veszi, annak erre van pénze, legfeljebb jön a Homasita tunerkodás, amit nem akarok látni. Kivétel is volt, de már eladta... ott a kipuff volt király, meg 150-es guma.
Szegény GS elég egyszerű, ha valaki látja a szépségét, pont ez az, hogy egyszerű... használni kell, nem pimpelni.
Gyuribácsival.
Csak ne legyen meleg mert unom a hőségben motorozást. Pólóba meg nem megyek mert akkor kikapok BrigiMónitól.
Ha lenne drágább alapja Blue valószínű hasonlót csinált volna belőle.
Mondjuk egy CLK-ból is.
De végülis olcsónak olcsó,és vidáman lehet szívni vele.
Sanyiéba igen vidáman elvoltunk a rádió szerelése közben.
Sok az utólagos és igen ötletes modding,mer olcsó..............és azért az ember egy 3 kilóért vett gépnek lelkesebben és bátrabban nekiáll két fogóval és egy snitzerrel felszerelt garázsban mint az ötmillás pdtdi-nek.
Egyébként tényleg nem értem. Ezeknek a Swifteknek három igazán nagy erénye van. Olcsók, megbízhatóak, és szinte teljesen láthatatlanok...ha épp nem a vasárnapi sofőr vezeti 68-cal a főúton, szigorúan a felezőhöz húzódva, mert akkor ez utóbbi erény nem tud érvényesülni
Namármost aki ilyen autót vesz az miért akar kitűnni a megjelenésével...? Ha annyira ki akar tűnni, miért nem vesz olyan autót ami a bazári hangulatot nélkülözve is képes vonzani a tekinteteket?
Valld be......
Egyébként ha nem írod oda, szerintem akkor is kitaláltam volna, hogy ez a Blue kocsija
Valszeg csináltatás lessz, csak valami jó esős időben akarom kiszedni, nem ilyen jó időben :-)
Nem találom, hol találkoztok, írd már be... valsz. kimegyek, lesz délelőtt pár órám, összefutok veletek. Még megerősítem, ha megvan a találkapont.
Más:
Azért nem módosítgatják, mert aki ezt veszi, annak erre van pénze, legfeljebb jön a Homasita tunerkodás, amit nem akarok látni. Kivétel is volt, de már eladta... ott a kipuff volt király, meg 150-es guma.
Szegény GS elég egyszerű, ha valaki látja a szépségét, pont ez az, hogy egyszerű... használni kell, nem pimpelni.