Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pesze............megint látsziok hogy dipshit komának van igaza...............tényleg hülye vagy.
Pedig az volt a véleményem hogy csak a kawamániád a beteg..............de istenem sokszor tévedek.............benne van a pakliban.
A kawában lófasz van nem erő................pláne nem 3000 nél.
Főnök direkt visszanéztem a videót.............szerintem tedd te is mert a szemeddel van baj..............ami gáz...............vagy csak szimplán hülye vagy.
konkréten a 60-as sebességhez 4000 fordulat tartozik a 8000 már 100-110 közti sebesség.
pörgeti a hóhér ez simán jó fordulat. 3-as fokozathoz.

Egyszer nézz rá a tiedre mit hogy használsz meglepődnél milyen magas a fordulat.
Bár a fokozatot nem tudom számolod e.
Bizony, az egy jó szakasz volt szerencsém már hozzá!
Hát legalább a vidéki ivos hanyos motoros találkozókon ahová szintén már nem nagyon járok kevés az ilyen fasztarisznya ember mint te.
Nem szoktam városban feljebb pakolni 3.nal mert ha 50el megyek ott is csak 3ezretppörög de ezek szerint egyesbe kellene menni hogy legalább 9 ezret forogjon.
Tudod ez egy Z Kawa amiben van erő, nem kell porgetni hogy menjen, nem úgy mint a kindertojásból összerakott angol játékszeredet.
Most jobban érzed magad!?
kalocsától kiskőrös nincs messze, ha onnan izsák felé veszed az irányt van kanyar szarásig, igaz nem nagyok de van legalább 20
tuti be volt keményen állva aki először végigment és megcsinálta a nyomot
Neked ez a becsípődésed nem?
Láttál egy videót és ezen keringsz.
Azt láttad mekkora fokozat tartozik ehhez?
Bár mivel síkvidéki vagy és előbb érsz hányós-ivós motorostalálkozóhoz mint hegyi terephez az se mond semmit hogy a fordulatszámtartomány 3/4-e a leghúzósabb a motornál és hát azt ott kéne tartani.

Gondolom te felrakod 6.-ba és azzal bluttyogsz város 50nél is meg ótópálya 240-el is.
A többi fokozat minek he?
A síkvidéki hosszúmotorosnemnagyazeleje a motornak tipusú emberkének ezt mesélhetem.
Sziasztok! Személyes véleményetek,tapasztalatotok érdekelne az alábbi gumikkal kapcsolatban:
Michelin MOTOR PILOT STREET
Continental MOTOR ContiGo!
Bridgestone MOTOR BT45F
Dunlop MOTOR ARX STREET
Pirelli MOTOR SPORT DEMON
Miután hazajövök Horvátból,csereérett lesz az első gumim,és ezeket a gumikat néztem,csak nem tudok dönteni...
Nem szoktam evvel menozni tévedsz de nem is égetem magam ilyen vidikkel mint te ,amire ha jól tudom rögtön egy két ember meg is jegyezte hogy hová pörgeted azt a szerencsétlen melltartót ahhoz a gyokketto sebesseghez..
Úgyhogy a magad nevében beszélj, köszönöm...
Az legalább megy 10000 - nél 240- el, nem mint a kergemarha kóros gülü, ami ugyanennél a fordulatnál csak 60 km/h- val szenved, mint a videók is mutatják...
Mozgok én esőben is tacskó lábúkám, de csak ha muszáj..
Látom Foktő felől oldalogtál be, gondoltam is, hogy nem lehet véletlen ez a sok eső meg villámlás erre felé....
De, ahogy nézem a képeket ez tuti az. Ahol állsz ott asszem van egy bolt is v. kocsma.
Te Dipshit, ez nem Dunakömlődnél van a Halászcsárdánál?
Én gyáva lennék hozzá azokon az utakon. Két oldalon végig szántóföldek, sehol semmi..csak az út szélén van némi erdősávnak még nem nevezhető élőhelypótlék. Szóval én itt rohadtul paráznék a vadaktól.. nem is mentem gyorsan errefelé.

Viszont a 6-oson előtte megküldtem rendesen a motort.. 180-nal 3 dobozzal, sok cuccal esőben és a PR2 még mindig tart

Mondjuk jó fej őrangyalom van, mert útzár és mentőhelikopter vetett véget a száguldozásomnak Utána már csak addig siettem, hogy elérjem az óránként közlekedő kompot.. ami sikerült is, mert indulásra értem oda.. percre pontosan.
Viszont sokatmegy 10000 es fordulaton 240 el es meg szereti is.Sot hangsulyozza hogy meno dolog.
Nem veletlen hogy tul rovidnek tartja a z-t.
Mondjuk tanulságos volt. Tényleg nem hazudik, amikor azt mondja feléjük nincsenek kanyarok, valóban csak mutatóban van egy kettő...de ott meg általában a burkolatnak vannak hiányosságai, de ezek a tökéletesen egyenes utak.. hihetetlen. Csoda hogy nem chopperezik, azt teljesen megérteném.

Jah, meg láttam bálákat is
Ha megtuggya szétszed mint kisgyerek a kisautót.
Úgy tudom esőben nem mozog, így nagy szerencsém volt. Nem szagolta ki, hogy bemerészkedtem a territóriumába.. még élek
Fisinél!?
Na hol jártam?
Suzuki TL 1000 S.
Nem tudom,van-e ilyen fórum,esetleg ott próbálkozz!
A yard tuti segít.
üdv srácok!
elég rendhagyó segítségre lenne szükségem:
szombaton /júl.26-án/ az Andrettiben egy motoros /a típust sajnos nem tudtam megnézni, csak azt tudom, hogy fehér színű a vasa/ ott felejtett valamit.
szeretném hozzá eljuttatni, de nem tudom, hogyan, hisz csak a rendszámát tudom / UKG-710/

ha valaki tudna segíteni ebben, mert ismeri, azt megköszönném.

nem tudom, hogy oda szokott e járni, vagy csak épp akkor járt ott, így azt nem tartom jó megoldásnak, hogy valamelyik pultos kislány kezébe adjam.
név, telefonszám, vagy előfordulási hely is jó.

ha ti nem, talán valamelyik cimborátok még talán tudna segíteni.
kösziiiiiii
Gondoltam arra, hogy talán ezt kéne kinyilatkoztatás gyanánt megtenni..de úgy voltam vele, nem igazán motoros téma
Avagy "éhes makk disznókat álmodik"