Kicsit nézz rá a bal oldalon lévő kiixelt fizetős utak elkerülése négyzetre.
De ha akarsz oda-vissza ugyanott menni és kikerülni lavamündöt csak azért hogy savazz felőlem.
Viszont hallein-hallstadt-salzburg felé egész jó,tavaly szotyi arra vitt.
Fosok kicsit ettől az osztrákiától.
18-ért vettem (ebben benne volt a szerelés is) a hátsó Road3-ast, mentem vele 3000-ret aztán valahol már kopásjelző körül van. Pedig ránézésre tök jónak tűnt. Gumigyilkos vagyok.
Sanyi nem tudsz 150-es használtat valamivel jobb áron?
Iselsbergben a szállás 3 éjszakára 100 euro,a glocner belépő 24 ez 38000 és a benzin 5x20x420=42000.-.Tehát csak a szállás,belépő,benzin 80 rugó és se fagyi se ebéd se víz.
1800-2000km lockner,és dolomitok körrel kábé.50 a benzin ha pályán nem megyünk.A szállás,korrekt és árban sem borzastó. durván 100 jelre lehet számítani a költséget illetően Belépő glossglokner,dolomitok felvonó...stb
Egy olyan kétnapos kis gurulás osztrákiába érdekelne-e valakit ami abból állna, hogy elmennénk az osztrák-szlován határnak arra a szakaszára ami igen kanyargós és széles szerpentinnel bír és hazafelé meg Lavamündnek vennénk az irányt, szállás kempingben vagy motelben vagy akárhol szlovén vagy osztrák oldalon....
ismerősnek iveco daily van
abba 4 motor szellősen elfér
ha okosan pakolja az ember 6 motor simán befér
de
2 méter közeli emberekből alig fér be 3 személy
egyszer lezúztunk így 450km távolt a vége felé már azon voltam hogy inkább gyalog megyek
mondjuk a t3tól több a hely, de még így is kevés háromnak
De ha akarsz oda-vissza ugyanott menni és kikerülni lavamündöt csak azért hogy savazz felőlem.
Viszont hallein-hallstadt-salzburg felé egész jó,tavaly szotyi arra vitt.