Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit nézz rá a bal oldalon lévő kiixelt fizetős utak elkerülése négyzetre.
De ha akarsz oda-vissza ugyanott menni és kikerülni lavamündöt csak azért hogy savazz felőlem.
Viszont hallein-hallstadt-salzburg felé egész jó,tavaly szotyi arra vitt.
Áááá, ne fossál, újonnan csak 61e egy PR2
Mától csak kenyér és víz a menü
Fosok kicsit ettől az osztrákiától.
18-ért vettem (ebben benne volt a szerelés is) a hátsó Road3-ast, mentem vele 3000-ret aztán valahol már kopásjelző körül van. Pedig ránézésre tök jónak tűnt. Gumigyilkos vagyok.
Sanyi nem tudsz 150-es használtat valamivel jobb áron?
Persze, ha szereted az autópályát
őőőőő.................eszemben sincs belezavarni az útvonalba.

de így élvezetesebb,kanyargósabb.
Talán ilyesmi?
Az egynapos monstre meg lesz tartva
Egy hétvégés osztrák gurulás az én fantáziámat is piszkálja.
Iselsbergben a szállás 3 éjszakára 100 euro,a glocner belépő 24 ez 38000 és a benzin 5x20x420=42000.-.Tehát csak a szállás,belépő,benzin 80 rugó és se fagyi se ebéd se víz.

Én 120e-re számolnék vagy picit alatta.
Látnád a H100-ast.

Amúgy az ötlet nem rossz.Az amin lejöttünk az osztrák határról az alagúton?
1800-2000km lockner,és dolomitok körrel kábé.50 a benzin ha pályán nem megyünk.A szállás,korrekt és árban sem borzastó. durván 100 jelre lehet számítani a költséget illetően Belépő glossglokner,dolomitok felvonó...stb
Kb mennyiből jönne ki?
A glossglockneres,iselsberges móka mondjuk 4 napos jobb volna vagy nem talàn Lacit is érdekelné.3 éj reggelivel kibirható árban van.
Valamelyik hétvége a közeljövőben, nincs konkrét időpont tervem, amikor a legtöbben összejönnénk.
Mikorra gondoltad?
Egy olyan kétnapos kis gurulás osztrákiába érdekelne-e valakit ami abból állna, hogy elmennénk az osztrák-szlován határnak arra a szakaszára ami igen kanyargós és széles szerpentinnel bír és hazafelé meg Lavamündnek vennénk az irányt, szállás kempingben vagy motelben vagy akárhol szlovén vagy osztrák oldalon....
a vezetőnél jobb a helyzet, de a másik kettő valójában 1 ha nem vagy 160 centi
És talán az a legnagyobb fülkés kis tgk.....a többi kutyaól...
ismerősnek iveco daily van
abba 4 motor szellősen elfér
ha okosan pakolja az ember 6 motor simán befér
de
2 méter közeli emberekből alig fér be 3 személy
egyszer lezúztunk így 450km távolt a vége felé már azon voltam hogy inkább gyalog megyek
mondjuk a t3tól több a hely, de még így is kevés háromnak
Csak reálisan, úgy, ahogyan van!
En orulnek ha beindulna.
El is adnám, ha nem tudnék vele túrázni... (el is kéne adnom)
Felteszed ide a divit es servet kapsz.
Akkor lehet hogy mégiscsak a hosszú változatok a megfelelő alternatívák.. azok vagy 40 centivel hosszabbak.