Tetszik, vállalható, esztergomi találkával. Nem foschok az esőtől, de most motoroznék inkább és nem esőben gurulnék. Nagy különbség van a kettő között.
Ataaa te mindig másnapos vagy, de lehet aznapos.
Mellesleg nem ismerek rád, vagy a múltkor Lovi megfenyegetett? Nem mondod komolyan, h megállunk.
Könnyen lehet hogy én is másnapos leszek.
Egyszer már össze kéne hozni egy tiszta fejű gurulást...
Lehet hogy amúgy meg tök jól motoroznék.
Nem parázunk az esőtől. Ruhát viszünk, na meg ugye kemények is vagyunk.
Így?
Mindenki vegye el, adja hozzá a saját távolságát. nekem 450 lesz, az pont jó, nem egy hajszolós.
Hazafele megállunk abban a fasza kis kajáldában ahol ősszel voltunk, ha Lovi már nagyon nyüszít.
Ugyan ezt éreztem én is. A végén már nagyon jaszkarin mentem a legszűkebb résekben is, aztán csatt. Szerencsére csak kihajolt és a műanyagot dobta le. Pont piros volt, így leugrottam, tükör visszahajlít, műanyag visszapattint...az öreg meg integetett hogy minden ok.
És mire jutottál?
Én akkor gondolkodtam el, amikor lecsaptam egy visszapillantót a kormányvégsúlyommal. Nem tört el, semmi kár nem keletkezett, de kellemetlen volt, meg legközelebb lehet valaki az ajtót nyitja rám.
Azóta óvatosabban megyek kocsik között.
Szerintem megérte Kannibál fáradozása. Nekem határozottan jobban tetszik mint a széria 500F. Hogy anyagilag megérte-e, az más kérdés. Ha jó darabig nem akarja eladni, akkor úgy is.
Ataaa te mindig másnapos vagy, de lehet aznapos.
Mellesleg nem ismerek rád, vagy a múltkor Lovi megfenyegetett? Nem mondod komolyan, h megállunk.
Egyszer már össze kéne hozni egy tiszta fejű gurulást...
Lehet hogy amúgy meg tök jól motoroznék.
Nem parázunk az esőtől. Ruhát viszünk, na meg ugye kemények is vagyunk.
Mindenki vegye el, adja hozzá a saját távolságát. nekem 450 lesz, az pont jó, nem egy hajszolós.
Hazafele megállunk abban a fasza kis kajáldában ahol ősszel voltunk, ha Lovi már nagyon nyüszít.
Szombaton kéne.
Csaba600, szombaton szlovákiai kanyargás, most időben szóltunk.
Részleteket majd holnap.
Én akkor gondolkodtam el, amikor lecsaptam egy visszapillantót a kormányvégsúlyommal. Nem tört el, semmi kár nem keletkezett, de kellemetlen volt, meg legközelebb lehet valaki az ajtót nyitja rám.
Azóta óvatosabban megyek kocsik között.