Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bírtam magammal, elugrottam tecsóba és vettem egy alap stokit. Túralázban égek!
Arról baszod részegen meg nem tudsz majd felkelni.
Gondoltam ha ülök, kevesebb kárt csinálok.
Elég lenne nekem az a kis stoki is. Lehet holnap még beugrok a budaörsibe ha van rá idő...
Csak összehasonlítás képen:

mountex
Bebaszva azt is összetöröd.

Egyébként TESCOban nem vennék ilyet, decathlon se a topmárkák közé tartozik, de jóval tartósabbak.

decathlon
Nekem az esernyőre csukhatós, háttámlás, karfás székem volt (ha esetleg ilyen a Tescos). Hamar kiszakadt az ülőlapja az elülső lábaknál lévő rögzítésénél. Egyébként én kényelmetlennek találtam a teljesen függőleges háttámláját. A semminél jobb, de 2200Ft-nál tényleg nem ér többet.
Én inkább a 3 lábú (szintén összecsukhatós) kemping stokit viszem magammal ha motorral kempingezek. Annak nincs háttámlája, de jóval kisebb és könnyebb. Legfeljebb egy fa, vagy oszlop mellé kell ülni és akkor hátra lehet dőlni.
Siman.
Meg ma is megveheted.
De csak mert pohartartos.
Tecsóban van horgászfotel pohártartóval 2200-ért?
Van valakinek vele tapasztalata? Lehet holnap még gyorsan veszek egyet ha annyira fontosnak vélitek.
Itt egy összehasonlító teszt, de mondjuk ez is belső nélküliekre.

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/defektjavito_szere
k_osszehasonlito_teszt
Székelni kell.

Ha sátrazol, alap a szék. Fontosabb, mint az asztal, vagy az asztalos.
Van ez a magyar cucc, hozzászólásokat még csak bringásoknál olvastam, de gondolom belsős motorgumihoz is lehet kapni + sima belső nélkülihez is.
http://slime.lapunk.hu/?modul=...
Rajtam mindenki röhögött sátrazásoknál (autóval menetem), hogy miért viszek kempingszékeket... aztán este a tűz körül már nem annyira röhögtek... jövő évben már mindenkinek volt széke
u.i.: A mondandómba bújtatott full hülyeség esélye fennáll, mert kurvára nem értek a tömlős gumikhoz...
Rossz hírem van, olvasd ezt el, tömlős guminál a csere, vagy szúrt sebnél a folt a megoldás, még a spré sem működik igazán. Nekem nincs vele tapasztalatom, de nem is logikus, hogy működjön...

http://www.nivojff.hu/?page=ha...

Mondjuk, lehet érdemes bemenni valami tömlős motorral ellátott topicba. Bringához van valami trutyi, ami tömlősnél is megelőzia defektet, de motornál fogalma sincs... sorry...
Ez a tökéletes üzleti modell, rövid ideig állt benne pénzed, most ki van nullázva, minden pénz nyereség, ügyes vagy!
Másrészről meg, ha drágábban adod, legalább a nyereségen riszteljünk
Bizony, beledobod kukaszsakba a cuccot es elkotod, tuti lesz szaraz cuccod zuhe utan is...
Akkor kiveszem a belsõt :D De gané ez a kukac! Még válogat is . . . Akkor marad a sprííí-s maszlag.
Krissal, megjött!
Nem kell valakinek egy első féktárcsa? Ebay-en is "megkérdezem"...
kukac nem jó a belsőshöz..
Kukás zsák? Írnom kell egy listát :D

Biztositas,esoruha,tartalek kesztyufehernemu,polo,kukaszsak legyen nalad es sporolj helyet a vasarolt kajanak.
Hát pedig kemping szék nélkül én nem megyek sehova
Amúgy belsőgumis a motorom ahhoz is jó a kukac?
Hibákról meg nem is akarok hallani!
Idén már volt elég!
Nem rohogok.
Csak picit helyszuke van.
Szek nem fer fel.
Marad az ami a szallason van.
Ha lesz terv satorra,lesz terv szekre is.
Neki nem hinnem hogy a szek az elso.
Amugy defektsprayval par dolog figyelest igenyel.
1 lejarati az ido.figyeld mert ha lejart szart se er.
2 ha hasznlod szolj a gumisnak nehogy meglepodjon hogy szetfolyik a cucc.
3 a kukac jobb es nem kell hozza egyetem.
Röhögni fogsz de vannak olyan túrázó ismerőseim akik kemping asztalt is visznek székekkel, sőt a sátorjuk csillag alakú és középre a motorokat tolják be.