Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

grat ! sok balesetmentes, örömteli km-t !

(..." kezes, fürge, dinamikus, könnyen irányítható, ahogy azt mindenhol olvastam." )
Szép! Grat Hozzá!
Mennyit kértek érte?
Üdv Mindenkinek! :) Múlt pénteken megvettem életem első nagymotorját (az ETZ sajnos csak papíron bizonyult annak, szerény 19 lovával), a GS-t. Eddig ismerkedünk, igyekszem tapasztalatokat szerezni, kialakítani saját vezetési stílust és persze, minél több időt a nyergében tölteni. Összességében eddig nagyon jók a tapasztalatok, kezes, fürge, dinamikus, könnyen irányítható, ahogy azt mindenhol olvastam. Szóval most nagy az öröm. Igyekszem néhány képet is mellékelni róla :) 2007-es évjárat, 9285 km-rel került hozzám.
Első este Laita parton alszunk, második este a Zsil partján, szóval fürdés megoldva. Én is szeretek megmosakodva lefeküdni. Ahogy sejtem a sátrazók és panziósok aránya kb. fele-fele.
Én nem szoktam váltani. Benzinkúton, boltban kártyázok. Bár te jársz Szlovákiába is, ott is eltudod költeni az ajrót.
Szinte ingyen adják.
én úgy vettem észre jobb szeretik a lejt mint az eurót
boltokban egy csomó helyen el sem fogadják
kisebb panziókban 50-70 lej felé van a szállás, néhol még a reggeli is benne van
Sima ügy, küldd át! A Gyilkos-tónak a környékére sem megyünk, csak szólok, nehogy csalódj Viszont a Transzfogaras közepén a csúcson és a déli oldalon az út mentén is van egy-egy tó, majd adok tusfürdőt!
Van nyomtatód? Nekem nincs. Melóban szoktam nyomtatni, de jövő héten már szabin vagyok. Ha átlököm az utasbiztosítás igazolólapot kinyomod nekem?
Nem, haver biztosan panziózik, meg szerintem még mások is.
Mondjuk a tusolás az hiányozni fog, de majd megfürdünk a gyilkos tóban...
Minden nagyobb városban van szállás, minek kínlódnánk? Puha ágy, melegvíz fürdeni, plusz annyival kevesebb cucc! Akkor így csak én panzióznék?
Haver Bárdiban dolgozik. ha onnan hozatok vele egyet, az szabványos és jó lesz?
Fasza!
Te milyen valutát és mennyit váltasz? Szerintem én is sátrazok, és a motorunk is hasonlóan fogyaszt, így hasonlóképp váltok én is.
Mindenhol lehet MasterCard-al fizetni?
Arra gondoltam hogy 20 000-ért váltok Lejt vagy Eurót, a tankolás meg kártyával.
Olajleeresztő csavart nem kapsz, csak szaküzletben. Mágnes kell legyen benne, és a menetemelkedése is más asszem.
Most néztem. Hétvégére jó időt jósolnak a Kárpátokba!
Nagyobb szakítószilárdságú önbiztosítós anyát keress.
Sima barkácsban nemigen van.
Így van!
Mer még nem ismerik egymást csak a neten kersztűl...gyanítom már nem is akarják megismerni egymást ezek után...hasadás...
Állítólag finom a békacomb...
Ugyan már Isti, csak egy olyan GS-el kapcsolatos dolgot mondj, amit ezen az 5600+ oldalon, vagy az akmt-n nem lehet megtalálni?! Nincs a topic-al semmi, csak már kiveséztük a témát a-z-ig, mi meg unalmunkban sz@rrá szekáljuk egymást. Én sem hagynám ott ezt a f@szt az út mellett lerobbanva, meg nyilván Ő sem engem. A motoros attól még motoros (szerintem), persze összejárni nem igen fogunk, de attól még biccentek, ha szembe jön
Amúgy tényleg jó lenne ha abbahagynátok...
Mindkettőtöket személyesen ismerem...mindkettőtöknek van egy egyedi sajátos stílusa...és azon röhögök itt magamban ,hogy ha nem a karakterek mezején találkoztok elsőre...hanem élőben akkor soha nem estetek volna egymásnak.
Itt könnyű félreérteni egymást...belekötni egy nem egyértelmű megfogalmazásba...stb.
Lovit szívatjuk a 650/ 1200....Zolit a trélerrel..meg ,hogy egy Mecsekburger hosszabb mint a motorja...élőben mindketten vigyorogtok az ugratásra...mert látjátok az arcot aki felől jön a hülyeség....
A ti esetetekben még csak el sem tudjátok képzelni a másik fejét...és ez a baj..

Valóban kiváló gesztus lenne ,ha egy kis toleranciát gyakorolnátok egymás felé...függetlenül attól ,hogy vélt /valós módon ki kezdte.

Nincs tétje a vitátoknak.....hátha ez a mondat segít...
Megvolt a lánccsere 40 000 km után.
Még lehetett volna húzni rajta, de olyan szaggatottan ment hogy már zavart.
Hogy ne járjatok úgy mint én, ha találkoztok egy kicsit elnyűtt fejű csavarral, azonnal vágjátok a kukába. Úgy kellett kiflexelni az egyik csavart a hátsó lánckeréktartók közül.
Most beraktam egy sima csavart normál anyával (gyönyörű ).
Az olajat nem tudtam lecserélni mert beborult meg dörgött, így azt majd holnap.
Vasműszaki kereskedésbe szerintetek kapok olyan csavart?
Veszek olajleeresztőt is, mert a legutobb az is elég csálén jött le, nem akarok azzal is így járni.
Hol kapok ilyen csavarokat? Az olajleeresztő szabványos? (17-es)
a "régiek " lesz...ják ezt a baromságot ami itt most megy. ami aszomorú, hogy az újak , ha benéznek, ne adj Isten segítséget kérnek és beleolvasnak, egészséges hozzáállással továbblépnek...

kár a topicért...
Szomorú, hogy azonos érdeklődésű emberek ennyire tudnak gyűlölködni.