Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk béka...és brekegnek mint állat...
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e valakinek egy eladó hátsó doboz tartó konzolja. Láttam vannak lehetőségek, de mielőtt nekiállnék barkácsolni gondoltam megkérdezem. Köszi előre is.
Béke van!
Tipikus "celeb" magatartás. Mindegy mi okból, csak ő legyen a középpontban.
De.......és közben nem érdekel.
Elég olvasnom tőled.
Amúgy szerintem fisi jobb ember mint te.
Sok tekintetben nem értek vele egyet de emberileg jobb.
Semmit sem tudsz rólam!
Huhh nekem úgy tünik a delkvens akiről írok a sleppet gyüjtő "ha nem velem vagy ellenem vagy" tipus.
És megmaradt öregkorára ilyen óriásbébi tipus csak most vállalati középszarban már jól is érzi magát.

És most vagyok "vulgáris" ezelőtt nem voltam.
Én arra emlékszem az általánosról az ilyen történeteknél, hogy nálunk 2 ilyen köcsögfajta volt aki éveken át terrorizálta az osztályt, nem voltak erősek csak pofátlanok és kihasználták a többiek béketűrését és persze azt gondolták, hogy ezért ők a királyok és mi inkább kerültük őket (amúgy gazdag szülők kölykei voltak így a tanárok érdemben nem foglalkoztak velük) és ez véget ért 8.-ban amikor egyikünk a torna öltözőben mindenki előtt jól megverte az egyiket mert tele lett a töke, hogy megint elvette a kajáját....később az életben mindkettő igazi lúzer lett és hiába volt családi háttér akkor is senkik lettek......míg a legkisebb és legcsendesebb osztálytársunk hirtelen megnőtt 15 éves korában és a környék egyik hírhedt agresszora lett sok rendőrségi üggyel......az agresszív kis surmóknak az élete később amikor kiderül, hogy csak békés emberek közt lehetnek valakik és először szembekerülnek egy náluk szemetebbel elég frusztrálttá válik amikor elkezdik csicskáztatni a melóhelyén és tűrnie kell.....bár ezt általában a haveroknak úgy adja elő, hogy ő teszi a többiekkel, de hát igazából nem így van....
Nekem a cigányverésről jut az eszembe, hogy gyerekkoromban a szomszéd házban lakó dunaújvárosi cigánygyerekeket vertem gyakran, de aránylag jó haverok voltak a közös udvarban.
Dettó, pedig nem is egy suliba jártunk
Én ezt nem értem...én nem voltam erős gyerek....de megfelelő agresszivitásom volt ,hogy legyőzzem őket...Senki nem mert kiközösíteni...inkább én utáltam a sok barátkozni akaró nyálgépet
Mondjuk ebben igazad van. A Nagyim mondta volt ,hogy soha nem növök föl.. :)
"Akit az Istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek..."
Azt varhatod.......az a nagy helyzet hogy nem vagyok kivancsi a tengernyi egodra meg az ennel is nagyobb arcodra.
Vannak nalad jobb emberek akikkel gurulhatok.
Ezt a mindenki baratja szlogent meg kb az oviban hallottam mikor az eros gyerek kikozositett valakit es a sleppnek kotelezo volt utalni........te meg csak meretben nottel ki az ovibol?
Már mondtam "mindenki barátja, senki barátja", inkább ezen agyalj. Attól, hogy a google-t tudod használni meg nem leszel szakértő, ne erőltesd. Keresd ki a "vulgáris" szót is, nem a magas IQ- val fogják magyarázni. A sok hibám közé tartozik az is, hogy az ilyesmit nem felejtem el. Már várom az alkalmat, hogy személyesen is kifejtsd, Dipshit haveroddal együtt...
Látom jól elvagytok. Ahelyett, hogy motoroznátok......
A tajekozatlansaggal vegyes rosszindulatod miatt szoltam.
Ha nem ugrasz ram hogy "okoska nezd meg" nem is lett volna gond.
De nem is lettel volna lovi ha nem igy ugrasz ram.
Es a hulye termeszeted miatt tudtam is hohlgy igy reagalsz.
Ha hulyevagy ne tetezd felsobbrendusegi komplexussal.Mer ez felvidit mekkora taplo is vagy valojaban.
De szerintem ez se fog gondokodora.
A tanksapkát is tankdapkának írtam mégis értetted! De köss csak bele minden hsz-omba, más örömöd úgysem igen lehet a trollkodáson kívül az Életben, legalábbis az alapján ahány topicban csinálod! Amúgy is abban maradtunk, hogy nem szólunk egymáshoz, talán tartósabb lehetne a "csend", ha nem reagálnál semmire amit írok! Kösz!
Az wilker nem winkler............mielott okostojasozol.

Nemmindegy.
Akkor menj ki a Fóti Auchan-hoz okostojás!
Winklernek már van honda kereskedése is?
Jól felszívta magát a totalcarral.
Bár mintha yamahája lenne.
Winkler Hondánál is néztem annó olyat, aminek az összes tankdapka csavarja hiányzott
Ez annyira ár alatt van, hogy oka kell legyen az ott ragadásnak. Ami persze lehet csontiék alapvetően rossz híre is, de nem hiszem.