Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok !

kinek milyen tapasztalatai vannak egy ilyen mocira való sport kipufogóval ?
erős karakteres hangot szeretnék neki :)
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
pl ez amit belinkeltem ezt rá e lehet rakni , nem cseszegeti e blokkot ,vagy ilyesmi ha van valakinek tapasztalata ilyennel kapcsolatba kérem segítsen , laikus vagyok nem értek hozzá csak szép hangot szeretnék a mocinak!
Előre is köszi szépe estét!
Köszönöm.
Kicsit "szöcskés" a kinézete,de egyébként brutál!Gratulation!
Sziasztok!
Szeged felé nem jön mostanság senki?
Sziasztok! Olajhűtés valakinek? Működik, és sztem nem mindegy... A beszerzésben segíthetek. ---------------nézzétek meg a képeket.
Széles utat-gumifákat! elérhetőségem:d-suszi@freemail.hu
Ha lenn a búra óvatosan arról az oldalról húzva szétjön az.
De tényleg óvatosan mert eltörhet.
Jobban nem tom elmagyarázni.
Nem egy ördöglakat.
most így rángatás után meg gyógyult... de ugyan mennyi időre... szétakarom szedni... szeretek biztosra menni...
nem.. 1 szétszedett lámpicsek... mert nekem van vagy 300 megányi pdf-em..mindenféle robbantott rajzokkal.. de az irányjelzőről semmi ami segítene..
Ha a csatinál még van delej, akkor már csak szakadásra tudok gondolni. Próbáld gyengéden megcibálni a vezetéket, hátha....
Fényképezzem le az enyémet?

Picit más.
de jó lenne 1 kép...:D
Ki lehet emelni a belet.a csavar feloli oldal szokott szabad lenni az atellenes beakasztos.clvalszeg a saru esett le vagy szakadt el a vezetek.
igen.. másik izzóval is... belemértem műszerrel is... test megvan..de a pozitív ( a közepe) nem ér oda... fényes minden... nem oxidos... arra tippeltem volna énis...
Másik izzóval nem próbáltad? Szokott a középső érintkező nyelv kontaktos lenni - kicsit meg kell emelni, hogy biztosabban érintkezzen. Persze próbalámpával is nézheted, ha van.
A szétszedésről nem tudok nyilatkozni: rég volt GS-em és az sem produkált ilyet.
Na bumm...az legalább gyors halál....kivéve ha kis pöcs cápák hadserege piranha módra cincál szét
Attol csak a capak talalnak meg elobb.
...csak amíg belemerülsz és körbe nem pisiled magad
Csak amíg belemerülsz.
Feltételezem ,hogy kiba hideg a Balcsi.....azért köszi!
Ganja nem fogok ma odaérni, de köszi a lehetőséget, vmikor lehet élek vele, előtte mindenképp hívlak. Jó fürcsizést!
Dehogy veszem, ott volt a vigyorgós smile.
üdv...
Végig nyálaztam a keresővel vagy 10 hsz-t, de nem találtam a kérdésemre a választ, ami a következő lenne... :
A gyári irányjelzőből a foglalat hogy jön ki...? A bal elsőm elhallgatott.. a fényszóró lámpabúrában a csatinál még megvan a delej.. de a foglalatba már nemérkezik meg... kihúztam azt a lemez biztosító pöcköt..akkor megindult lefele a nyélről a lámparész..de nemjöttle teljesen...tönkretenni nemakarom...valami trükk..tipp..?
Ja.....kemeny vok mint a fagyott medveszar.
Zoli ilyen, nem kell a szívedre venni. Kicsit macsós az ember. De még mindig jóbb mintha a fordítottja lenne. Van aki, komolyan veszi, van aki nem.